ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lige sat til salg: Her er Aalborgs dyreste villa på markedet

Af Christine Luca Hornemann

Ejendomsmarkedet fortsætter med at være brandvarmt i 2018.

En af Aalborgs dyreste villaer er blevet sat til salg på en af byens mest eksklusive villaveje. Der er tale om en bevaringsværdig villa for enden af Klostermarken i Indre Hasseris.

Liebhavervillaen er beliggende på en topplacering bagerst på vejen helt for sig selv, så det er ikke muligt at se villaen fra vejen.

Det er indehaver Jette Gudiksen fra Thorkild Kristensen, som har udbudt boligen til salg til kr. 15.500.000.

Lige sat til salg: Her er Aalborgs dyreste villa på markedet

Lige sat til salg: Her er Aalborgs dyreste villa på markedet

Villaen ligger på en privat parklignede grund på 2507 kvadratmeter. Det samlede boligareal er på 310 kvadratmeter med yderligere 94 kvadratmeter kælderareal og et stort anneks i boligkvalitet.

Thorkild Kristensen skriver i salgsopstillingen:

Huset fremtræder utroligt harmonisk med hvidpudsede facader, store vinduespartier med sprosser og karakteristiske vinduesskodder. Det er opført med tre længer, der åbner sig op ud til en hyggelig gårdhave og en parklignende have. 

Indvendigt er boligen smagsfuldt renoveret, og det eksklusive inventar er gennemgående, ligesom man straks fornemmer den høje finish og de mange spændende detaljer. Her er eksempelvis brede plankegulve, smukke marmorgulve, loft til kip og flere indbyggede brændeovne – alt sammen med til at give huset en gennemført, rustik charme.”

Se liebhavervillaen udefra her.

En anden lækker liebhavervilla som også er til salg for kr. 15.500.000 er Constancevej.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Lige sat til salg: Her er Aalborgs dyreste villa på markedet

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel

Andre læser også