Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lifehack til mere motion i hverdagen

Af Annoncør

Synes du også, at det er svært at få tid til motion i hverdagen? Når man både skal passe arbejdet, handle ind, hente ungerne og lave mad, hvornår skal man så få tid til at tage sine 10000 skridt eller træne i fitnesscenteret? 

Det er et problem, som rigtig mange døjer med. Motion er sundt for krop og sjæl, men nogen gange er der hverken tid eller overskud til det, og hvad gør man så? 

Vi har et smart hack til dig her!

Udnyt din tid mest muligt

Hvornår på dagen har man mest tid til at motionere? Måske har du mest fritid om aftenen, men der har man næppe det store overskud til at trække i løbeskoene. 

Du kan dog gøre det super nemt for dig selv, hvis du udnytter din transporttid til at motionere. I stedet for at tage bilen eller toget, så kom afsted på din cykel. 

Det smarteste transportmiddel 

Cyklen kan blive din bedste ven, hvis du gør det til en vane at hoppe i sadlen frem for at sætte dig bag rattet i bilen.

For eksempel ladcyklen er blevet rigtig populær at bruge, fordi man kan transportere sig selv, indkøbsposerne, ungerne eller hunden på samme tid. 

Du kan tilpasse din ladcykel til din livsstil. Nogle ladcykler er designet med indbyggede puder og seler, så du kan have ungerne med på tur. 

En ladcykel med motor

En ladcykel vejer en del mere end en normal cykel, så du skal lægge ekstra kræfter i, hvis du skal afsted med både cykel og pålæsning. Det kan virkelig intensivere din motion, derfor er det smartest, at din ladcykel også er udstyret med en elektrisk motor. 

Med en el ladcykel kan du selv justere, hvor meget motorhjælp du gerne vil have. Selv med motorhjælp, så får du stadig motioneret, for cyklen kommer ingen vegne, hvis du ikke selv træder i pedalerne. 

Gør hverdagen nemmere for dig selv

Der er så mange fantastiske fordele ved at have en ladcykel. Det er et transportmiddel og motionsredskab, som samtidig er en super økonomisk løsning i forhold til for eksempel offentlig transport eller din bil. 

Hos Eventyrcykler kan du købe din nye ladcykel med elmotor og gøre din hverdag både nemmere og sundere. 

Kom ud i den friske luft og nyd lidt ekstra fysisk aktivitet i din hverdag på en ladcykel. Du kan selv tilpasse motorhjælpen, så intensiteten passer til dit niveau. 

Del artikel

Andre læser også