Liebhaveri lige midt i Aalborg: Her får du to altaner i lejligheden

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Kattesundet 21 1. th., 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Kattesundet 21 1. th., 9000 Aalborg

Foråret er over os, og byen begynder så småt at summe af liv hvor flere mennesker begiver sig ud i gaderne for at nyde det gode vejr.

Hvis man elsker bylivet og drømmer om en stor lejlighed med masser af plads midt i Aalborgs hjerte, så skal du læse med her.

I en ældre ejendom fra 1905 finder du en liebhaver lejlighed på intet mindre end 173 kvadratmeter, som DITHJEM har til salg.dit-hjem.dk, Kattesundet 21 1. th., 9000 Aalborg

Lejligheden har 2 værelser med indbyggede klædeskabe og en stor opholdsstue i en åben forbindelse med det lækre Vordingborg køkken med hårde hvidevarer fra Miele samt indbygget espressomaskine og vinskab. Lejligheden har endda en brændeovn til at hygge med til de køligere tider.

 

dit-hjem.dk, Kattesundet 21 1. th., 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Kattesundet 21 1. th., 9000 Aalborg

Lejlighedens vinduespartier er nyere, hvor at vinduerne ud mod Kattesundet er lydisolerende.

Lejligheden byder endda på to fantastiske altaner, hvor den ene er er en overdækket terrasse som er meget privat, hvor den vestvendte altan er åben.

Lejligheden er som tidligere nævnt 173 kvadratmeter og udbudt til kroner 3.095.000.

Se den smukke lejlighed her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.