Levering til døren: Anettes Sandwich forkæler Aalborg-virksomheder til frokost

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Det er lige over et år siden, at kæden Anettes Sandwich, der har været århusianernes foretrukne sandwich-dealer siden 2004, flyttede ind i Aalborg.

Siden er der langet mange sandwich over disken, og mængden af det sandwich-elskende folk er heldigvis ikke faldet trods de mange, mange valgmuligheder, byen tilbyder.

Hos Anettes Sandwich har man valgt at satse benhårdt på kvalitet, og derfor er alle råvarer udvalgt nøje ud fra kun at kunne leve op til de højeste standarder.

“Vores råvarer er prima, og vi kunne aldrig finde på at gå på kompromis med kvaliteten,” fortæller Niels Jørgen Rasmussen, der sammen med sin kone Anette, driver Anettes Sandwich.

“Når vi eksempelvis vælger en krabbe- eller hønsesalat, så kan man være sikker på, at det er én af de allerbedste, man overhovedet kan få.

Vi vælger altid ud fra, at det skal være noget, vi selv har lyst til at spise.”

Få leveret din sandwich direkte til døren

En udmelding, som mange aalborgensere, der dagligt lægger vejen forbi sandwichbutikken, har vist sig at være enige i.

Anettes Sandwich har derfor besluttet sig for at udvide sit kundekartotek, og melder sig nu også ind i kampen om levering til virksomheder og institutioner.

I Aarhus er der allerede mange virksomheder og afdelinger inden for det kommunale, der nyder godt af Anettes Sandwich til frokost – og nu skal Aalborg også være med.

“Nu da vi har fået godt fat i de private, vil vi gerne ud og fortælle, at vi naturligvis også er leveringsdygtige til erhvervet.

Hvis eksempelvis kantinen har lukket en dag, eller personalet skal forkæles til fredagsmødet, så har vi gjort det nemt og bekvemt at få sandwich leveret lige til døren,” fortæller Niels.

“Vi har vores egen online hjemmeside, hvor virksomheder kan bestille ordrer i alle størrelser.

Hvis det ikke er muligt at sende en medarbejder ned efter dem, så tilbyder vi også levering med Aalborg Taxa eller Waiteer.”

Er ordren under 50 stk., er det ikke nødvendigt at bestille dagevis i forvejen, og uanset dine krav, står Anettes Sandwich klar til at opfylde dem.

“Vi har endnu ikke sagt nej til en ordre,” fastslår Niels.

Anettes Sandwich tilbyder både kontant afregning og fakturering via EAN.

Et bredt udvalg til en bred smag

Anettes Sandwich tilbyder naturligvis de gængse favoritter: kylling/bacon, hønsesalat, skinke/ost, æg/rejer – men har du mod på at udforske nye veje, er der også rig mulighed for dét.

“Vi har mere end 2000 forskellige sammensætninger, så man skal dælmedulme være kræsen, hvis man ikke kan lide noget,” siger Niels med et grin.

Med 17 forskellige varianter i fem forskellige slags brød burde der som sagt være noget for enhver smag.

Og Niels anbefaler da også, at man ind i mellem kaster sig på dybt vand og smager sig til frem til helt nye favoritter.

“Vores carpaccio-sandwich med ruccola og parmesan har lige scoret 5/6 stjerner i en madanmeldelse, og det er vi selvfølgelig meget stolte af.”

Facebook-anmeldelserne taler da også sit tydelige sprog, og flere udråber Anettes Sandwich som byens bedste.

“Vi ved, at både pris, kvalitet og smag lever 100 % op til både vores egne og kundernes krav – nu gælder det bare om at få budskabet ud,” slutter Niels.

Læs mere om Anettes Sandwich og bestil din næste frokost her

Officielt: Træningscentre og svømmehaller må åbne på mandag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Tidligere i dag kunne vi meddele, at Regeringen var klar til at åbne alle indendørs idrætsfaciliteter, som en del af genåbningens fase 3.

Og lørdag aften er de allerede nået til enighed med Folketingets partier.

Regeringen og Folketingets partier er netop blevet enige om at fremrykke åbningen af fitnesscentre, svømmehaller og legelande til 8. juni, oplyser Kulturministeriet.

“Jeg er rigtig glad for, at vi nu igen kan spille badminton, dyrke fitness, yoga eller tage en tur i svømmehallen rundet omkring i Danmark.

Vi trænger til at komme i gang igen, og det er godt, at det nu kan lade sig gøre på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde, lyder det fra kulturminister Joy Mogensen (S) i en pressemeddelelse.

Aftalen indebærer alle indendørs idræts- og fritidsfaciliteter:

Spillehaller, lege- og badelande

Svømmehaller

Sportshaller

Træningscentre

Kulturministeriet oplyser til TV 2, at der endnu ikke er udarbejdet retningslinjer for indendørs sportsaktiviteter, men at planen er, at de ligger klar mandag.

Fristende sommernyhed: Kom til rosé ad libitum på Budolfi Plads

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Finder der noget bedre end et køligt glas rosé på en solbeskinnet terrasse?

Det skulle da lige være fri rosébar i 3 timer på en af byens bedste adresser.

Den hede sommerdrøm bliver til virkelighed på næste lørdag, d. 13/6, hvor man fra 15.30 – 18.30 kan nyde alt det rosé man vil for 299 kr.Aktuel.

Aktuel er et af de absolut bedste steder at nyde solen, maden og lidt koldt at drikke.

De har bl.a. en fuldstændig fabelagtig terrasse, og ikke mindst et populært koncept, hvor gæsterne selv er med til at vælge, hvad de vil spise til morgen, middag og aften – man vælger typisk 3 retter, hvor man så kan smage en masse forskelligt.

Men de våde varer, har de altså også fuldstændig styr på.

I går kunne vi skrive, at DMI regner med, at sommervarmen vender retur i næste uge – så det ligner en fuldstændig oplagt mulighed for at nyde lidt lækkert i glasset, godt vejr og (forhåbentlig) godt selskab.

Ejer Lars Helmuth lover, at fri rosébar vil være et tilbagevenende event i løbet af sommeren.

Men de gode nyheder stopper ikke der.

Aktuel er nemlig også klar med det nye koncept Terrassen.

Cocktailbar, DJ og fed stemning

En af byens bedste terrasser skal naturligvis udnyttes i det danske sommervejr, og på fredag den 12/6 fra klokken 15.30 er Aktuel klar med den første officiele udgave.

Vi kan blandt andet se frem til cocktailbar under ledelse af Dennis Messerschmidt, DJ Tom NeedleSplit og naturligvis også en fristende rosébar.

Vi spår et stensikkert sommerhit i Aalborg!

Alene i Vildmarken med et twist: DR søger nye deltagere

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Andreas Roosvall
Foto: Andreas Roosvall

Alene i Vildmarken er et af DR’s mest populære TV-programmer, og seersuccesen har indtil videre haft fire sæsoner på bagen.

Serien går i al sin enkelhed ud på, at 10 deltagere bliver overladt til sig selv i den norske vildmark, hvor de så skal forsøge at overleve så længe som muligt – med et minimum af hjælpemidler og uden kontakt med andre mennesker.

Rekorden i den danske udgave af programmet er 60 dage, og den har du nu mulighed for at slå.

DR og tv-produktionsselskabet United søger nemlig nye deltagere til programmet.

Sådan melder du dig til

Denne gang søger de faktisk nye makkerpar til ‘Alene i Vildmarken’, og det kan være par i alle mulige konstellationer, lige fra vennepar, brødre/søstre, fætre/kusiner, kæreste- og ægtepar, samt forældre/børn.

“Den yngste af jer skal være mindst 21 år – og I skal være stærk motiverede til et eventyr sammen. Som deltagere finder I selv mad, bygger jeres shelter og klarer jer ude i den rå natur,” skriver DR om kravene.

“I skal selv filme hinanden og jeres oplevelse; både når det går op og ned og fortælle om det til seerne.

Så har I modet og stædigheden til at holde ud, selv når forholdene kan blive svære, så hører vi gerne fra dig,” skriver de.

Hvis du har modet til at prøve kræfter med vildmarken, skal du sende en mail til alene@unitedtv.dk, hvor du fortæller om jer som makkerpar og jer selv og jeres erfaring med med vildmarken, samt jeres styrker og svagheder – hver for sig og sammen.