Leveres lige til døren: Her er de gode burgersteder i Aalborg på Just Eat

Skrevet af: Michael Qureshi

Der findes efterhånden svimlende mange steder i Aalborg, hvor du kan få en burger, og det er ikke uden grund, for det er en utrolig populær spise blandt aalborgenserne.

Vi elsker også takeaway, hvor vores burgere og fritter leveres lige til døren. Men det er selvfølgelig vigtigt, at maden kommer mindst lige så frisklavet og varm, som hvis man selv henter det.

Vi har prøvet forskellige burger steder i Aalborg, som alle leverer med Just Eat.

Her i denne artikel kan du få inspiration til gode burgere i Aalborg, som du kan sætte tænderne i med få klik på Just Eat og uden at bevæge dig uden for døren.

Grillen Burgerbar

Grillen Burgerbar åbnede i april 2017 en stor burgerrestaurant på Nytorv. Siden har de formået at etablere sig som et af de bedste burger steder her i Aalborg.

Under corona-tiden, hvor restauranten har været lukket, har de lagt ekstra kræfter i deres take-away.

Her på MigogAalborg-redaktionen må vi krybe til korset og tilstå, at vi har fået deres burgere ret mange gange her på det seneste. Hvilket også er et udtryk for, at det er virkelig lækkert.

På Just Eat scorer Grillen Burgerbar næsten også topkarakterer med over 700 bedømmelser, hvilket vidner om generel stor tilfredshed med maden, når den bliver leveret.

Tip: Vores favorit er deres Cheesy Beast Menu med dobbelt cheeseburger, og deres Oh My Fries Cheese fries med karamelliserede løg, bacon og Grillens Mayo. Top det med ekstra chili mayo on the side.

Bestil her

Kastet Grill & Burger

Kastet Grill og Burger er et legendarisk sted i Vestbyen, som fejrede 20-års jubilæum sidste år.

Her får du en ægte grillbar burger med ekstra burgerdressing og mayo, blød bolle og masser af kød og fritter.

De ved lige præcis, hvordan man smækker en solid burgermenu sammen, og derfor er de blevet en fast go-to for mange aalborgensere.

Hvis du vil prøve noget andet end deres gode burgere, så er de også kendt for deres bøfsandwich – og med leveringen med Just Eat fungerer selv elementet med varm brun sovs.

Tip: Prøv deres 230 gram Bacon Cheese Burger – den kan virkelig noget godt.

Bestil her

WeDoBurgers

Det startede som en kæde, der bredte sig i hele landet. Siden blev der solgt fra, og i dag eksisterer der kun én enkelt WeDoBurgers.

Det er den i Borgergade her i Aalborg, som den nye ejer har overtaget og drevet videre. Skepsis er også gjort til skamme siden salget.

Den nuværende ejer, Akram Palani, har fastholdt de gode burgere og fritter, og understreget spisestedets eksistensberettigelse midt i den herskende burgerkrig i Aalborg.

På Just Eat scorer WeDoBurgers 5 ud af 6 stjerner med over 130 bedømmelser, og det fungerer ligesom det skal med maden bragt til døren.

Tip: Man skal helt sikkert prøve deres signaturburger ‘Kool Burger’.

Bestil her

McDonald’s

Det virker måske letkøbt at have McDonald’s på en liste over gode burger steder i Aalborg. Men det er altså værd at tage med, at man kan få leveret McD direkte til døren her i byen.

Bedømmelserne på levering af McDonald’s-maden er også skyhøje og rammer over 5 stjerner på Just Eat.

De gange vi her på MigOgAalborg-redaktionen har testet det, har det også spillet upåklageligt.

Der har ikke været en nævneværdig forskel på selv at hente maden og så få den leveret.

Og det gør altså bare tingene lidt lettere, at man kan få sin Big Mac-menu uden at skulle ud af døren. Vi er fans!

Tip: Prøv en Double Big Tasty Bacon og en mixed Team Box.

Bestil her

Carl’s Jr.

Den femte her på listen er en ny stor kæde.

Carl’s Jr. genåbnede for take-away i slutningen af april, og du kan derfor igen få leveret store burgere, fritter og milkshakes med Just Eat.

Du kan også købe en populær Family Box, hvor der er mad nok til hele familien.

Carl’s Jr. er især kendt for deres Anguskød i burgerne, som i den grad er med til at give noget ekstra pondus.

Tip: Prøv en El Diablo Big Angus Burger og top den med cheese fries – det er virkelig lækkert!

Bestil her

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.