Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Levér dine pakker med ekspreskørsel

Af Anders Larsen

Mini-Express er din kurer i Aalborg og Nordjylland, når du har brug for ekspreslevering. Her får du altid den hurtigste levering, uanset om du sender dokumenter, breve, pakker eller lignende til erhverv modtagere. 

Annoncør betalt indhold leveret af Mini-express.dk

De tilbyder ikke kun ekspreskørsel i Danmark. Deres erfarne vognmænd udfører også kurerkørsel i hele Europa. Du har altid mulighed for at sende ekspresleveringer både i og uden for landet, lige når du har brug for det. 

Ekspreslevering når det passer dig

Mange af deres kunder vælger dem, fordi de leverer effektivt, sikkert og hurtigt. Og så kan du spare helt op til 25%, sammenlignet med andre kurere i Danmark. Der er derfor god grund til at vælge deres service, når du skal have løst dine fragtopgaver. 

De leverer for dig, der har brug for en fast leveringsaftale hver dag. Du kan stole på, at de altid kommer til tiden. Også ved hasteopgaver er de din pålidelige fragtmand. Der er altid en vognmand i nærheden af dig, når du har brug for at sende noget i en fart. 

Få en pris på din ekspreslevering fra Aalborg her.

Pålidelig kurerkørsel i Danmark og Europa

For mange virksomheder gælder det om at have hurtige og pålidelige leverancer. Både for at sikre dig glade kunder, men også for at opretholde effektiviteten i virksomheden. Mini-Express sørger for, at dine leverancer altid når frem i en fart.

Foruden ekspreslevering i Danmark, får du også ekspres kurerkørsel i Europa. Derfor kan du altid sende dine pakker, uanset hvor din modtager befinder sig. De leverer til erhverv, for det kræver ikke noget CVR-nummer at modtage forsendelser fra dem.

Deres service er enkel og fleksibel med et netværk af samarbejdspartnere i hele Danmark. Derfor leverer de dine forsendelser, uanset hvor og hvornår. 

Ekspreslevering af dine forsendelser

Hos Mini-Express leverer de dine forsendelser, når det passer dig. Det er derfor ikke afgørende, hvornår du vil levere dit brev eller din pakke. De leverer for dig døgnet rundt, hvor du får den billigste pris i dagtimerne.

Hvad end du vil sende et brev, et dokument eller en stor pakke, kan de snildt klare fragtopgaven for din virksomhed. Når de har bekræftet din levering, afhenter de inden for en time, hvis du ønsker det. Ellers henter de, når det passer dig. Mini-Express gør det altid nemt for dig, når du skal bruge ekspreslevering.

Del artikel

Andre læser også