Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hyggeligt for hele familien: Kom med til et levende juleeventyr

Af Jens Erik Møller

Det er snart jul, og der har man altid brug for at komme i vaskeægte julestemning med hele familien.

I den kommende tid er der mulighed for det i Musikkens Hus.

I samarbejde med Museum for Papirkunst åbner man hver torsdag, lørdag og søndag i perioden 25. november – 16. december 2021 dørene for et levende juleeventyr med harpespil, ballet og juleklip, hvor alle sanser aktiveres.

Her får børn og voksne i nærvær og fællesskab blandt andet mulighed for at dyrke deres indre skabertrang og kreere bæredygtigt julepynt af gamle nodepapirer, mens de lytter til julemusik i Musikkens Hus’ smukke rammer.

Med andre ord sættes virkeligheden og hverdagens hurlumhej på pause for en stund, så snart du træder ind i dette eventyrlige og farverige juleunivers, hvor tiden står stille, fantasien pirres, og drømme får frit løb.

Rundvisninger i et fascinerende univers

Sammen med Museum for Papirkunst vil børn og voksne, som en del af rundvisningerne, drages ind i den verdensberømte psaligraf Bit Vejles fascinerende univers med Ballerina Bulldog.

Et univers baseret på Søren Kierkegaards filosofi, der særligt sætter fokus på at lære børn og unge at være sig selv samt stå ved den, du er – ikke mindst online på de sociale medier.

Under de magiske julerundvisninger vil gæster opleve ægte juleeventyr med ballerina Emma Håkansson fra Den Kongelige Ballet og hendes levende bulldog, og de vil optræde sammen med de spirende talenter fra Aalborg Kulturskoles Balletlinje.

Du kan læse mere her

Del artikel

Andre læser også