Lejligheder i Nørresundby: Find din drømmebolig

Skrevet af: Redaktionen

Drømmer du om en moderne og veludstyret bolig, der ligger tæt på byen, men som også byder på smuk natur? Så kan en af de mange nye lejligheder på Nørresundby havnefront meget vel være et godt bud. 

Her i artiklen kommer vi med vores bud på, hvad der er af fordele ved at bo på Nørresundby-siden kun et stenkast fra Aalborg. 

Bo med udsigt over Limfjorden

Når det kommer til lejligheder i Nørresundby, er der mange at vælge mellem, som byder på en overvældende og spektakulær udsigt over Limfjorden. Og hvem drømmer ikke om at sidde i sin stue om aftenen og se solen gå ned over vandet?

Du bliver budt på et smukt syn, når du står på Nørresundby-siden og kigger ud over vandet og kan kigge over til de mange byggerier på Aalborg-siden. Den udsigt kan du også nyde fra din lejlighed, hvis du vælger en af dem, der ligger lige ned til havnefronten.

Kun få minutters gang fra Aalborg centrum

Flytter du ind i en af de attraktive lejligheder i Nørresundby, kan du meget nemt komme ind til det pulserende byliv i Aalborg.

Cykler eller går du over en af de to broer, der forbinder Aalborg og Nørresundby med hinanden, vil det kun tage dig få minutter at krydse fjorden. Og mens du krydser fjorden, kan du nyde den spektakulære udsigt, som turen byder på. 

På en heldig dag vil du kunne støde på alt fra små joller eller fragtbåde til et af de store krydstogtskibe, der hyppigt ligger til kajs på Aalborg-siden i sommerhalvåret.

Levende forretningsliv lige uden for døren

Nørresundby har også meget at byde på selv, når det kommer til forretninger.

Der er et rigt forretningsliv i Nørresundby, og blandt andet Nørresundby Torv huser mange af de forretninger, der er i bydelen. Skal du ud at se på lejligheder i Nørresundby, vil du hurtigt opdage, at du ikke får langt til indkøb og byliv, hvis du bosætter dig her.

Du kan bo mange forskellige steder i Nørresundby, og der er forskel på, hvor tæt du kommer til at bo på eksempelvis fjorden.

Uanset hvilken af de mange lejligheder i Nørresundby, du bosætter dig i, vil du dog ikke få langt til indkøb, da der er indkøbsmuligheder flere forskellige steder i området. 

Rigtig god fornøjelse med din boligjagt!