Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Prøv to måneder gratis: Lej fede øvelokaler til en billig pris

Af Nathalia Hentze Nielsen

Er du musiker, og savner du nogle ordentlige øvelokaler, der ikke koster en halv arm, har der hidtil ikke været alverdens muligheder i Aalborg.

Det har Oliver Sigmann Beck sat sig for at ændre med sin virksomhed Bandlokaler.dk, der kort fortalt er en rigtig billig abonnementsløsning på rigtig fede øvelokaler centralt i Aalborg.

Den unge musiker har selv mærket frustrationen ved ikke at kunne finde et sted at øve med sit band, fordi lokalerne enten var tiltænkt én type musiker eller slet og ret kostede alt for meget.

“Vi besluttede os for at finde vores egen løsning, hvor flere forskellige musikere deles om et sted, og prisen derfor er meget lav.

Idéen er blevet taget sindssygt godt imod i Aarhus og Odense, og derfor vil vi også tilbyde de aalborgensiske musikere det samme koncept,” forklarer Oliver, mens han viser os rundt i de flotte lokaler på Gørtlervej 15C.

Faktisk tilbyder Oliver MigogAalborgs læsere to måneders gratis leje (helt uden binding), hvis du bruger rabatkoden AALBORG, når du tilmelder dig.

Efter at den gratis prøvetid er udløbet, kan du leje lokalerne til 299 kr./mdr. for undervisere, 499 kr./mdr. for bands og 199 kr./mdr. som solist.

Prøv to måneder gratis: Lej fede øvelokaler til en billig pris
Bandlokaler.dk sørger for, at alle de fundamentale ting er til rådighed i lokalerne.

Alt hvad du skal bruge som musiker

Oliver og hans team har indrettet tre store øvelokaler i bygningen på Gørtlervej, der indeholder nærmest alt hvad du har brug for.

Der er bl.a. trommesæt, keyboard, mikrofoner, højtalere og forstærkere, som frit kan afbenyttes. Guitar og bas skal selv medbringes, ligesom du selvfølgelig er velkommen til at tage andre instrumenter og udstyr med.

Du kan endda leje et skab til at opbevare tingene på adressen, hvis du ikke har lyst til at slæbe det frem og tilbage.

Udover øvelokalerne er der et fællesområde med lounge og mini-køkken, som alle kan bruge. Det er også en god måde at mødes med andre lokale musikere på.

“Vi deles om det hele, og derfor har alle et ansvar for at holde det pænt og rent. Det kører upåklageligt indtil videre. Vi får aldrig stjålet noget, og folk skriver altid, hvis noget er gået i stykker,” fortæller Oliver om konceptet.

Sådan fungerer det

Lyder det som noget, du kunne tænke dig at prøve med dit band eller som solist, kan du starte med at benytte dig af MigogAalborg-tilbuddet på to måneders gratis leje.

Herefter koster det som nævnt 299 kr./mdr. for undervisere, 499 kr./mdr. for bands og 199 kr./mdr. som solist.

Når du har valgt, hvilken abonnementsløsning du kunne tænke dig, kan du booke dig ind i timeslots alle ugens dage, og du får tilsendt en kode, som du bruger til at lukke dig selv ind.

Ønsker du en fast ugentligt øvedag, så du ikke risikerer at andre booker den, kan du tilkøbe en tid til dit abonnement.

Oliver understreger, at ALLE musikere kan leje lokalerne, og det er uanset om, man spiller heavy metal, klassisk, rock, dansktop eller noget helt femte.

“Vores øvelokaler er for alle aldre og alle typer og niveauer af musik,” slår han fast.

Læs meget om om Bandlokaler.dk her.

Del artikel

Andre læser også