Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Legende takker af: Rasmus Würtz stopper i AaB

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB
Foto: AaB

I sidste uge blev det officielt, at AaB stoppede samarbejdet med talentchef Jacob Larsen.

Nu siger de farvel til endnu en klubmand.

Transitionstræner Rasmus Würtz har med virkning fra udgangen af maj opsagt sin rolle som transitionstræner i AaB, da han og familien ønsker at prioritere anderledes i de kommende år.

Det skriver AaB i en pressemeddelelse.

Rasmus Würtz har bortset fra et par korte afstikkere til FC København og Vejle Boldklub (2007-2009) været en del af AaB siden 2002, hvor han skiftede fra barndomsklubben Skive I.K., og siden AaB-ikonet for snart fem år siden stoppede sin aktive karriere, har han været tilknyttet AaB i forskellige roller og altså senest som transitionstræner.

AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier udtaler:

“Vi har været og er særdeles glade for at have Rasmus som transitionstræner, og vi er ærgerlige over hans beslutning, men omvendt har vi også stor respekt for, at han og familien ønsker at prioritere anderledes.

Med sine både menneskelige og faglige egenskaber har Rasmus været et vigtigt link i transitionen af de unge spillere, og han har bidraget med indsigt, ihærdighed og loyalitet,” siger Ole Jan Kappmeier.

“I AaB er Rasmus Würtz en legende, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, og hvem ved, om Rasmus igen en dag vender tilbage til AaB, hvor han altid vil være velkommen,” lyder det fra Ole Jan Kappmeier.

Derfor stopper han

Rasmus Würtz, der som spiller opnåede 487 officielle kampe for AaB, hvilket er næstflest i klubbens historie, fortæller om sin beslutning:

“Det har krævet lange og grundige overvejelser at nå frem til beslutningen, men jeg og vi som familie er nået frem til, at vi gerne vil forsøge at skabe os en ny hverdag.

Det har selvfølgelig ikke været let at nå frem til at forlade AaB, for jeg er stadig utrolig glad for mit arbejde og den rolle, jeg har i klubben i dag. AaB er min klub, og der er ingen tvivl om, at det er vemodigt at sige farvel, men skal jeg og familien prøve noget andet, så skulle det være nu,” forklarer Rasmus Würtz.

Del artikel

Andre læser også