Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En gave til indlagte børn: Legeheltene modtager stor donation

Af Stine Kjølby Christensen

Måske du allerede har hørt om de Legehelte, der er blevet sat i verden for at skabe liv, leg og glæde blandt indlagte børn på Aalborg Universitetshospital.

Nu vil en donation på 150.000 kr. donation fra den Nordjyske fond Melsen Fonden muliggøre, at Børneulykkesfondens Legehelte nu kan udføre sit arbejde på Aalborg Universitetshospital samt Regionshospitalet Nordjylland.

Legeheltene skal være med til at skabe bevægelse, fysisk aktivitet og leg med indlagte og udsatte børn i Nordjylland, hvilket har stor betydning, da sygdom og en indlæggelse ofte er forbundet med stor inaktivitet og ensomhed.

Sygdom og diagnoser skal træde i baggrunden

Inaktivitet i længere perioder kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling, og derfor igangsætter Legeheltene bevægelseslege og aktiviteter for at få børnene op af sygesengen og ud af hospitalsstuerne.

Hos Melsen Fonden er man glade for at kunne støtte op om Legeheltene, som gør en stor forskel for indlagte børn og deres familier.

De sikrer blandt andet, at der bliver skabt et frirum, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse – og derved kan sygdom og diagnoser træde i baggrunden for en stund.

Del artikel

Andre læser også