Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ledningsfri støvsuger til hurtig og let rengøring

Af Annoncør

Hvordan gør du rengøringen derhjemme lettere? Bare begynd med støvsugningen. En ledning kan være så irriterende at slæbe efter sig, når man går fra den ene stikkontakt til den anden gennem hele huset for at nå hele vejen rundt.

Annoncør betalt indhold leveret af Stovsugertest.dk

Hvad nu hvis en ledningsfri støvsuger kunne gøre det hele lettere? Sådan en giver en bevægelsesfrihed uden lige, og når du støvsuger med sådan en, vil du pludselig føle det let som en leg. Læs mere om, hvad en ledningsfri støvsuger kan gøre for dig.

Der er vist ingen, der bryder sig om at støvsuge. Den kan være tung at slæbe fra værelse til værelse, gang til gang, og du skal hele tiden holde øjnene rettet mod næste stikkontakt, fordi ledningen aldrig er lang nok. Hvis du bor i flere etager, så er det op ad bakke – eller trapper for den sags skyld.

Men frygt ej for løsningen gemmer sig lige her: Ledningsfri støvsuger. Det lyder som noget hokus pokus, for hvordan kan en støvsuger suge uden ledning? Den kræver jo strøm. Med et let og lille batteri kan en ledningsfri støvsuger give dig den frihed til at komme rundt i hele huset, som du altid har længtes efter. Her giver vi dig en lille oversigt over alle de fordele, som en ledningsfri støvsuger kan give dig.

Støvsuger, Afstøvning, Husholdning, Rengøring, Vask

Gør din støvsuger ledningsfri og få mere bevægelsesfrihed derhjemme. Foto: Pixabay

Hvilke fordele har en ledningsfri støvsuger?

Der er masser af fordele ved en ledningsfri støvsuger, og her får du en lille gennemgang af dem en efter en.

Støvsugning – nu uden ledning

En ledningsfri støvsuger er selvfølgelig uden ledning. Det betyder, at du slipper for at trække ledningen efter dig, når du støvsuger. Den kan nemlig lave mærker på karme og lister. Og så er den bare i vejen, så du faktisk kan snuble over den. En ledningsfri støvsuger er langt sikrere på den front.

Langt mere bevægelsesfrihed

En ledningsfri støvsuger giver dig også mere bevægelsesfrihed. Hvis du nogensinde har drømt om at tage en svingom med din støvsuger, så er det nu. Du forbrænder ikke bare flere kalorier ved at danse med din støvsuger, du føler det også sjovere og lettere. Og hvem vil ikke gerne hygge sig med at gøre rent?

Du støvsuger oftere

Jo sjovere det er at støvsuge, jo oftere kommer du sandsynligvis til at gøre det. Når besværet er minimalt, kan du så let som ingenting tage støvsugeren og fjerne selv de mindste lag støv og krummer. Dit hjem bliver mere støvfrit i hverdagen, og det er godt for helbredet på længere sigt.

Den vejer mindre

Da batteriet i en poseløs og ledningsfri støvsuger ikke vejer særlig meget, er støvsugeren også let at bære rundt på. Det betyder, at du ikke behøver anstrenge dig, mens du gør rent. Særligt hvis du skal støvsuge op og ned ad trapper er det en god løsning.

Slip for støvsugerposer

Som nævnt er langt de fleste ledningsfri støvsugere også uden poser. Der er intet værre end at står og grav i en støvsugerpose efter små, værdifulde genstande, du er kommet til at støvsuge op. Det kan ske for selv den bedste. Med en ledningsfri støvsuger kan du tømme bakken med støv og skidt efter hver gang, du har brugt den.

Hos Stovsugertest.dk kan du dykke ned i alle fordelene, der er ved en ledningsfri støvsuger. En støvsuger er nemlig ikke bare en støvsuger – det er nemlig en ting, der fortæller noget om, hvem du er. Og du kan få så mange støvsugere efterhånden, at du kan få en, der matcher dig og din personlighed. Alle de store mærker laver også ledningsfri støvsugere efterhånden. Du kan få en Bosch støvsuger, en Miele støvsuger og en Electrolux støvsuger lige til hånden.

 

red push broom beside wall

Lad bare kosten stå, når du har en ledningsfri støvsuger i huset. Foto: Unsplash, Brina Blum

Vær ekstra opmærksom på batteriet

Hvis en ledningsfri støvsuger har en akilleshæl, så må det være batteriet. Selv den bedste er nemlig ikke uovervindelig. Og selv den bedste ledningsfri støvsuger kan ikke holde strøm i mere end en time. Men det er også mere end nok til at nå hele hytten rundt. Hvis du husker at sætte den i opladeren efter brug, så løber du aldrig tør for strøm midt i en støvsugning.

Du kan lade din ledningsfri støvsuger stå til opladning natter over. Det kan nemlig tage op til 12 timer at lade den helt op igen. Der findes også modeller, der kan lades op på 6 timer, men tiden afhænger meget af pris og kvalitet.

Husker du at sætte din ledningsfri støvsuger til opladning, har du altid en støvsugning lige ved hånden. Lad være med at kaste din almindelige støvsuger væk lige med det samme, en ledningsfri støvsuger klarer måske ærterne i hverdagen, men engang imellem kan det være du skal have tungere skyts frem.