ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Øget konsolidering og vækst: Ledergruppe køber sig ind i ITSecurity

Af Annoncør
PR-foto
PR-foto

Hos den nordjyske it-virksomhed ITSecurity bliver ledergruppe på fire personer nu medejere. Målet er øget konsolidering og vækst.

For seks måneder siden tiltrådte Carsten P. Anthonisen som administrerende direktør hos ITSecurity. Palle Ladefoged, der er stifter og indehaver igennem 30 år, trak sig her fra den daglige ledelse og fortsatte som bestyrelsesmedlem.

Nu overtager Carsten P. Anthonisen og tre andre nøglepersoner fra ledelsen 30 procent af virksomheden.

Hensigten er at fremtidssikre ledelsen som en del af en strategi om at skalere virksomheden.

“Da jeg kom til ITSecurity, havde ledergruppen og medarbejderne igennem to år arbejdet med en intern kulturproces. Virksomhedens meget menneskelige værdisæt med fokus på teamsamarbejde, ansvar og ejerskab samt tillid og nærvær er et direkte match med, hvordan jeg ønsker at bedrive ledelse. Nu er vi kommet til næste skridt, der er vækst med afsæt i den stærke kultur, vi har skabt,” forklarer Carsten P. Anthonisen.

I den nye ejerkreds er også administrationschef Charlotte Vangsgaard og Business Manager Lars Bo Christensen, der begge har været i virksomheden i fem år, samt IT-chef Kasper Meyer Christensen, som har været en del af IT Security i mere end ti år. Det er således kulturbærende medarbejdere, der nu indtræder i ejerkredsen sammen med den administrerende direktør.

Læs vores portræt af IT Security her.

Vækst via automatisering og softwarerobotter

ITSecurity, der er specialiseret i it-outsourcing, cloud og hosting, it-sikkerhed samt udvikling og ERP, har samme udfordringer som deres branchekollegaer: Der er stor mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Det er dog ikke primært på medarbejdersiden, væksten skal komme. It-virksomheden har nemlig udviklet et system, ITS Cloud, der automatiserer en lang række manuelle kundeprocesser ved hjælp af softwarerobotter og intelligent Microsoft-teknologi. Selvbetjening og automatisering bliver således kernen i den fremtidige vækst.

“Fordi vi har automatiseret vores processer i kundeportalen ITS Cloud er vi i stand til at skalere uden at skulle bruge mange af de kvalificerede medarbejdere, der er så svære at finde. Ved at automatisere kan vi bruge de mennesker, der i forvejen er for få af, til at skabe værdi for kunderne,” forklarer Carsten P. Anthonisen

Dette understøttes af administrationschef Charlotte Vangsgaard:

“Vi kan vækste på top og bundlinje og ikke nødvendigvis tilsvarende på medarbejdere, fordi vi har automatiseret. Men selvom vi konsoliderer os til en ambitiøs vækstplan, har vi en klar holdning til, at vi ikke vil gå på kompromis med vores kultur, arbejdsglæde og kundetilfredshed.”

ITSecurity blev stiftet i 1991 og beskæftiger i dag 35 medarbejdere på kontoret i Aalborg.

Del artikel