Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Har du en god idé?: Nu kan du få en bod på Julemarkedet på Gammeltorv

Af Emil Kjær Jørgensen

Julen er i høj grad lig med traditioner, og hvis der er én ting, der definerer jul i Aalborg, så er det julemarkedet på Gammeltorv, der spreder masser af julestemning med det klassiske pariserhjul, julelys, julemænd, juletræer og ikke mindst de mange hyggelige juleboder.

Aalborg City er i fuld gang med at forberede julen i Aalborg anno 2022, som – energikrisen til trods – bliver med både julebelysning i gaderne og det traditionsrige julemarked på Gammeltorv.

Det er endnu ikke lagt fast, hvilken dato julemarkedet helt præcist starter, men planen er lige nu midten af november.

Har du en god idé?: Nu kan du få en bod på Julemarkedet på Gammeltorv
Foto: VisitAalborg.

Vil du have din egen bod på julemarkedet? – Det er nu, du skal slå til!

Aalborg City er i gang med at planlægge årets julemarked, og i den forbindelse vil de gerne høre fra folk, der drømmer om at have en hyggelig julebod.

Det er – næsten – kun fantasien, der sætter grænser for boderne på Gammeltorv.

“Vi drømmer naturligvis om, at lokale aktører byder ind med noget, som virkelig spreder julestemningen på Gammeltorv,” fortæller Cecilie Haversen, eventkoordinator hos Aalborg City.

Alle kan byde ind – lige fra byens restauranter, der drømmer om at servere lækre retter, til bagere, caféer eller andre, der vil forsøde nordjyderne på årets julemarked.

Har du en god idé?: Nu kan du få en bod på Julemarkedet på Gammeltorv

“Det kan også være folk, der gerne vil sælge kunsthåndværk, tøj, smykker osv. Vi hører gerne fra alle, der har en god idé,” siger Cecilie.

Mange af boderne er allerede besat, så hvis du drømmer om en at have en bod på det hyggelige julemarked, er det nu du skal slå til.

Hvis du har en god idé til en bod, kan du skrive til Cecilie på event@aalborgcity.dk eller ringe til hende på 25 50 90 02

Glædelig jul!

Del artikel