Slut året med et gastronomisk brag: Lé Chef sørger for en overdådig nytårsmenu

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er nok at tænke på, når årets sidste aften skal afsluttes med et brag.

Er du ikke ligefrem ferm med en grydeske og hellere vil bruge tiden sammen med dine gæster, er der heldigvis masser af hjælp at hente udefra – og med garanti for, at det nyt år kan skydes i gang på allerlækreste facon.

Hos Lé Chef har man igen i år sammensat en nytårsmenu, der smager så juleenglene synger.

Som med alt andet hos catering-virksomheden, der netop har åbnet sin egen butik, er der kræset for selv den mindste detalje, og her er man ikke bange for at blande flere af verdens køkkener med henblik på at skabe det allerbedste resultat.

“Vi gør tingene på vores egen måde, hvor alt får et ekstra touch af både friskhed og farver. Vi brænder ikke for gamle traditioner og suppe/steg/is, men hellere et køkken, hvor vores kokke får lov at eksperimentere og variere, som de har lyst til,” siger Jens Simonsen fra Lé Chef.

Nytårsmenuen består af i alt fire retter: Forret, forret/mellemret, hovedret og dessert. Du bestemmer selv, om du vil have alle fire retter, da de alternativt også kan købes enkeltvis og sammensættes, som du vil.

Forret:

Cremet hummersuppe med smørvendte rodfrugter, marineret grønkål, vesterhavs fisk og frisk krydderurtesalat.

80 kr.

Forret/mellemret:

Terrine af iberisk sortfods gris anrettet med svampecreme, sprødt skind, frissé salat, syltede havtorn og friske krydderurter.

80 kr.

Hovedret:

Grillet oksemørbrad med pommes anna, selleritimbale, balsamico bagte rødbeder, græskar puré og rødvinssauce.

180 kr.

Dessert:

Parade af belgisk chokolade serveret med en mango/passion chrunch bar og skovbær.

90 kr.

Vælger du alle fire, er der dog penge at spare. Den samlede pris for hele pakken ryger helt ned i 395 kr.

Bestil senest 27. december

I den nye butik har der især været rift om de nemme færdigretter, der efter en hurtig tur i ovnen er klar til at sørge for et godt og nærende måltid til familien. Og det er også netop idéen med Lé Chefs nytårsmenu – selvfølgelig med et ekstra festligt touch.

“Maden leveres kold, men med en udførlig brugsanvisning, der nemt og simpelt beskriver, hvordan det hele skal tilberedes i enten ovn eller gryde. Det kunne næsten ikke være nemmere,” forklarer Jens.

Bestillingen skal ske senest d. 27. december, men der tages forbehold for udsolgte menuer. Bestiller du nytårsmenuen fra Lé Chef skal den afhentes d. 31. december mellem 10 og 12.