Efter 12 år i Aalborg: Lé Chef har udvidet med egen butik

Af Stine Kjølby Christensen

Siden 2008 har Lé Chef været blandt aalborgensernes foretrukne, når det kommer til catering og take away til både store og små arrangementer.

Jens Simonsen er manden bag det populære koncept, og selvom der ikke er nogen grund til at pille for meget ved noget, der fungerer, så valgte han for ganske nyligt at udvide med helt nye lokaler i Svenstrup.

En drøm, der havde boblet under overfladen i mange år, og som Jens nu – trods corona, restriktioner og usikkerhed – har valgt at føre ud i livet.

“Jeg har længe ønsket mig at åbne en café eller noget lignende, men vi har haft så travlt, at det har været svært at finde tiden til at gøre noget ved det,” forklarer Jens og fortsætter:

“På et tidspunkt valgte vi i stedet at rykke ud til Vandmanden, men jeg kunne bare mærke, at det der med at bare gå og hygge sig ikke var det, jeg skulle. Da lokalet her så kom til leje, så vidste jeg, at det var tid til at slå tid.”

Den nye adresse finder du i down town Svenstrup, hvis beboere ellers kun har kunne vælge mellem pizzeriaer og en burgerbar. Jens mener derfor, at tiden er inde til at få rusket lidt op i den lokale kostpyramide.

“De sidste par år har jeg hørt fra mange, at de trængte til noget nyt og andet. Det får de nu,” siger han.

I den nye butik er der fokus på en simpel og overskuelig indretning, hvor kunderne nemt og hurtigt kan finde lige præcis det, de har lyst til.

Far-laver-mad, lækkert tapas og fristende smørrebrød

Allerede ved indgangen bliver du mødt af fyldte montre, der bugner af friske og farverige madkombinationer. Især Lé Chefs færdigretter er blevet populære, og udvalget skifter dag for dag.

Fælles for dem alle er, at der skruet helt op for både kvaliteten, smagen og ernæringen.

“Der er mange, der gerne vil have noget godt og lækkert, som de lige kan smide i ovnen, når de kommer hjem fra arbejde,” fortæller Jens.

Konceptet kalder de “far-laver-mad” og dækker over, at det skal være så nemt og overskueligt som overhovedet muligt.

I montren er der i den grad noget for enhver smag. Uanset om du er til kylling, rib eye, svinekoteletter, salater eller klassiske retter som tarteletter eller smørrebrød.

Derudover kan du også nyde godt den nøje udvalgte tapasbakke, hvor køkkenet hver dag overrasker med lækkerier i lange baner.

“Vi gør tingene på vores egen måde, hvor alt får et ekstra touch af både friskhed og farver. Vi brænder ikke for gamle traditioner og suppe/steg/is, men hellere et køkken, hvor vores kokke får lov at eksperimentere og variere, som de har lyst til,” siger Jens.

Lé Chefs smørrebrød har også allerede nu vist sig at være en bestseller i og omkring butikken i Svenstrup, der både tilbyder afhentning og levering til både private og erhverv.

“Folk har jo opdaget, at det faktisk er meget lækkert at peppe frokosten lidt op engang i mellem,” siger Jens med et smil.

Du kan bestille jeres næste frokost lige her.

Kom til corona-venligt Åbent Hus på lørdag

Udover mad i lange baner, tilbyder Lé Chef også forskellige delikatesser samt gavekurve i alle prisklasser, der er pakket og klar til at tage med sig under armen.

“Alt på vores hylder er nøje udvalgt. Det kan være ting, vi finder på vores ferier rundt omkring i Danmark, som vi herefter får ind i vores sortiment.

Selvfølgelig er der nogle favoritter, der får lov at blive, men ellers udskifter vi jævnligt,” forklarer Jens.

Åbningen skete naturligvis ikke med et brag – men det vil Lé Chef gerne gøre op for allerede nu på lørdag, hvor der fra 11-14 vil være julehygge, glögg, æbleskiver, mjød og gin.

Samtidig bliver der mulighed for at se byens flotte juletræ og få et kig i den nye butik, hvor hylderne er fyldt til bristepunktet med både varme og kolde lækkerier.

Du kan besøge Lé Chef på Hobrovej 768 i Svenstrup.