Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

LC Emballage sælger Engangspaller til fragt

Af Jakob

Engangspaller til fragt

Enhver virksomhed har kendskab til engangspallen. Hvad end det er fra andre kunder og deres leverancer, eller fordi du selv afsender store forsendelser af varer på engangspaller til hele landet. Engangspallen er foretrukken hos mange, fordi den er universel og nem at arbejde med, så længe de pakkes korrekt. Som nystartet virksomhed, der skal sende varer ud, kan det være uoverskueligt at finde engangspaller til forsendelse. Der findes flere steder, som  LC Emballage A/S – Paller, pallerammer & papkasser, hvor du ganske nemt kan købe engangspaller i passende partier.

Engangspallens uendelige popularitet

Engangspaller forbliver det foretrukne valg hos langt de fleste virksomheder. Det er takket være deres omkostningseffektive anvendelse og deres miljøvenlige aftryk i den nationale transport. Køb engangspaller til situationer, hvor du ikke skal tænke over, at der er varer, der skal retur. Engangspallen er derfor det bedste valg til virksomheder, hvor varelagerets betragtelige størrelse betyder, at vareleverancer skal kunne tilpasses til mindre kunder. Engangspaller er ikke genanvendelige i første omgang, men LC Emballage A/S gør stadig en indsats for at indsamle engangspaller, der kan genanvendes.

Genanvendelige engangspaller

Selvom navnet indikerer, at engangspaller kun skal bruges den ene gang, har de ofte meget mere anvendelighed tilbage efter den ene gang. Engangspaller kan holde til lidt af hvert, når de bruges til forsendelse, hvorfor de sjældent bliver betydeligt beskadiget under fragten. Hos LC Emballage A/S gør de en stor indsats for at genanvende paller til virksomheder, der ønsker at støtte miljøet på denne måde.

Hvad end engangspaller erhverves til opbevaring eller transport, kan de i langt de fleste tilfælde bruges mere end en gang. Til trods for navnet, har de mere anvendelighed i sig end den ene gang. Navnet kommer sig af det oprindelige brug for engangspallen. Engangspallen bruges, når virksomheder ikke har til hensigt at få noget sendt retur.

De praktiske fordele ved engangspaller

Engangspallen er nem at benytte af flere årsager. Engangspallen bliver også kaldt Euro-pallen, fordi denne model bruges til fragt i hele verden. Når der skal sendes varer til hele verden, nytter det ikke noget, at pallerne skal sendes retur. I disse tilfælde er det bare nemmere at benytte sig af engangspaller. Det er økonomisk og transportmæssigt bedre for virksomheder at investere i engangspaller end så mange andre måder at transportere store varepartier. Den standard engangspalle er foretrukken over hele verden. Rigtig meget logistik kører bedre på skinner takket være brugen af engangspallerne.

Når transport og logistik går op i en højere enhed

Engangspallen er nem at arbejde med i flere henseende for store og små virksomheder. For mindre virksomheder er den at foretrække, fordi den ikke vejer mere end en mand selv kan flytte rundt på den. For større virksomheder med en gaffeltruck til rådighed på store varelager, er det også nemmere at flytte rundt på pallerne på denne måde. Når du pakker dine varer forsvarligt på engangspallen, er det også nemt at flytte rundt på dem på større lagere.

Når du skal sende store varepartier, er det vigtigt, at de bliver pakket korrekt på pallen. Det optimerer lastningsprocessen og dermed også din virksomheds økonomiske besparelser. Det er takket været standardmålene på engangspallerne, at virksomheder kan fragte varer nemmere og billigere end mange andre metoder. Det handler blot om at gøre forarbejdet, hvilket også indebærer at indkøbe det nødvendige antal engangspaller hos LC Emballage A/S.

Del artikel

Andre læser også