Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stærkt årsregnskab: Aalborgensisk Google-bureau fordobler resultatet

Af Redaktionen
PR-foto
PR-foto

Det går stærkt hos Lazzaweb, som hver dag hjælper deres kunder med at opnå vækst gennem søgemaskinen Google.

Virksomheden er i dag en etableret marketingpartner for en række af landets mest succesfulde virksomheder såsom Shaping New Tomorrow, Sinnerup samt Spar Nord.

Lazzaweb har netop afsluttet regnskabet for 2022 og kan således præsentere et ekstraordinært resultat på 6,3 mio. kr. før skat, hvilket er en stigning på 91 % i forhold til resultatet i 2021 på 3,3 mio. kr. Lazzawebs bruttofortjeneste er gået fra 13,5 mio. kr. i 2021 til 17,2 mio. kr. i 2022.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Ifølge direktør Mathias Teis kommer virksomhedens vækst af et strategiskift og etableringen af et nyt produkt i markedet:

“Vi har brugt 2022 på at udvikle og implementere et nyt produkt, vores Google Marketing PowerPack. Det er et produkt, der skaber synergi mellem de to Google-services, Google Ads og SEO – og det er især det, der har skabt vores store vækst og de stærke resultater for vores eksisterende kunder. Vi står derfor et godt sted i dag, hvor vi i gennemsnit vækster vores kunders omsætning fra Google med 98 % inden for 12 måneder.

Det er vi naturligvis rigtig stolte over, og det bekræfter os også i, at vi er på rette vej og skal fortsætte vores stejle vækstkurve,” forklarer Mathias Teis, som er CEO og partner hos Lazzaweb.

Blandt de tre procent bedste Google-bureauer i Danmark

Google kunne tirsdag d. 21 februar løfte sløret for dette års Google Premier Partnere. Her modtog de tre procent bedste Google-bureauer i Danmark den fornemme titel, og Lazzaweb modtog hæderen som et ud af tredive bureauer.

Google måler blandt andet de danske bureauer på parametre som vækst i antallet af kunder, årlige annonceudgifter og fastholdelse af kunder via kontinuerlig vækst.

 “Som et bureau, der specialiserer sig i Google-marketing, er denne anerkendelse en af de mest prestigefyldte, vi kan modtage. Det markerer fortsættelsen af et unikt samarbejde med Google, som blandt andet har resulteret i en stor workshop på deres hovedkontor i Dublin for hele Lazzaweb. Jeg er meget stolt over denne anerkendelse og glæder mig til at fortsætte vores tætte samarbejde med Google,” udtaler Mathias Teis.

Del artikel

Andre læser også