ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eksperter i trivsel og Google: Lazzaweb er en eftertragtet arbejdsplads

Af Nana Sofia Hansen
Lazzaweb med base i Aalborg er specialister i Google-marketing.
Lazzaweb med base i Aalborg er specialister i Google-marketing.

På Vestre Havnepromenade i hjertet af Aalborg finder du kontorlokaler, der har direkte udsigt over Limfjorden. Her ligger en arbejdsplads, hvis speciale er Google-marketing – men i lokalerne hersker der et endnu større fokus: Trivsel.

Google og trivsel harmonerer måske ikke hos den gængse. Men hos bureauet Lazzaweb, som råder over to etager i ejendommen, hænger de to unægteligt sammen.

Spørger du Lazzaweb, hvem de er, svarer de, at de er et Google Marketing Powerhouse.

Og hvad vil det så sige, hvis du ikke lige er en digital haj?

Lazzaweb rådgiver og hjælper virksomheder med at blive mere synlige i søgemaskinen Google.

Succes og trivsel går hånd i hånd

I mødelokalet Mountain View, der med sit navn hylder Googles eget hovedkontor i Californien, er væggene udsmykket med firmaets værdier. Ærlige, positive, grundige, gennemsigtige, proaktive og troværdige.

Værdier, som siden 2015, hvor Patrik Lazzarotto stiftede firmaet, har været i centrum for Lazzawebs måde at arbejde på. Og selvom værdierne ikke har ændret sig siden begyndelsen – så har virksomheden.

På bare to år er Lazzaweb gået fra 15 til 30 ansatte, og i februar anerkendte Google dem som Google Premier Partner, hvilket placerer Aalborg-virksomheden i top 3 % af Danmarks bedste Google-bureauer.

I modsætning til mange andre brancher, endte tiden under coronanedlukningen med at blive en stor vækstperiode for Lazzaweb, fordi rigtig mange virksomheder indså betydningen af at have en effektiv digital strategi.

Og succesen mærkes også hos de ansatte, som ikke er i tvivl om, hvilken god arbejdsplads de er en del af. Eller, hvis vi må sige det: Endda i en grad, så de i år er nomineret som Årets Arbejdsplads ved Aalborg Awards 2022.

Find det du er god til – og bliv endnu bedre

Arbejdspladsens udsigt over Limfjorden nyder de ansatte godt af, men især ledelsesstilen fremhæves, når man spørger til arbejdspladsens kvaliteter.

Og man kan næsten mærke ambitionerne, når man bevæger sig rundt på de to etager, hvor anden salen er dedikeret til de mange specialister, der stille, fokuseret og vækstorienteret arbejder på at skabe dominans på Google for Lazzawebs kunder.

Hos Lazzaweb hersker der en vinderkultur. En kultur, hvor alle arbejder sammen og er en del af væksten og den endegyldige succes.

“I stedet for at skulle blive bedre til dét, du ikke er god til, så er kulturen, at du skal blive endnu bedre til det, du allerede ér god til”, fortæller Johan Krogh Hansen, som har været ansat siden 2020.

Eksperter i trivsel og Google: Lazzaweb er en eftertragtet arbejdsplads
Lazzaweb på 2. og 3. sal på Vestre Havnepromenade i Aalborg.

Direktør Patrik Lazzarotto er fuldt bevidst om sin progressive og åbne indstilling til sine ansatte; at motivation og medbestemmelse er afgørende for succes.

“Jeg oplever, at motivationen bliver skyhøj, når de får mulighed for at udvikle sig inden for det, de er dygtigst til,” siger direktør Patrik Lazzarotto.

Medarbejderne er den vigtigste ressource

Google-marketing er en branche, som udvikler sig så hastigt, at traditionelle femårsplaner ikke lader sig gøre.

“Det er naturligvis mit ansvar at formulere vores overordnede vision, så retningen er tydelig, men individuel medbestemmelse er afgørende i en moderne virksomhed,” siger direktøren.

Heidi Lund har været ansat i Lazzaweb siden 2021. Hun oplever, at anerkendelse af den enkeltes styrker er grobunden for trivsel.

“Vi er nogle specialiserede nørder med vidt forskellige baggrunde. Men i stedet for at skulle ensrette os, opstår der et særligt fællesskab i, at vi er ret forskellige,” fortæller Heidi Lund.

Eksperter i trivsel og Google: Lazzaweb er en eftertragtet arbejdsplads
Hverdagen i Lazzaweb.

Og i anerkendelsen findes også særlige tiltag for, at netop de ansatte trives og udvikler sig i takt med virksomhedens vækst.

Hjemmearbejdsdage er en mulighed, når der er behov for det. Og som en fast tradition inviteres medarbejderne på en årlig rejse til en europæisk storby, hvor faglige kursusdage flettes sammen med fælles rejseoplevelser.

Lazzawebs lyseblå logo med en bølge over de to Z’er er blikfang på den røde murstensbygning på Vestre Havnepromenade, hvor virksomheden har haft fast base siden 2018. Den blå bølge er et symbol på bæredygtig vækst, og ifølge Patrik Lazzarotto skal arbejdskulturen netop være bæredygtig.

Så næste gang du går langs havnen, ved du, hvad Lazzaweb står for: Et speciale i Google-marketing, som er i tæt sammenspil med trivsel på arbejdspladsen.

Du kan læse mere om Lazzaweb her.

Eksperter i trivsel og Google: Lazzaweb er en eftertragtet arbejdsplads
Fokus og dyb koncentration hos Lazzaweb.

Del artikel

Andre læser også