Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Er du til store bøffer?: To af Aalborgs toprestauranter går sammen om særligt kødsalg

Af Michael Qureshi
Kim Jeppesen (tv) og Mads Hyllested
Kim Jeppesen (tv) og Mads Hyllested

I disse tider hvor det meste af restaurantbranchen er lukket ned, og kun få af de bedste steder sælger Takeaway, så kan det være en god ide at trække restaurantoplevelsen hjem til sig selv.

Det får aalborgenserne nu muligheden for ved at kunne få fingrene i noget af det bedste kød i Nordjylland, som normalt leveres til toprestauranterne Applaus og Nam.

De to restauranter gik blandt andet sammen om en lækker nytårsmenu, der gik som varmt brød.

Nu slår de pjalterne sammen i et noget usædvanligt tiltag – men absolut noget der kommer forbrugerne tilgode.

Holder kød-lagersalg

Deres normale kødleverandør er med de forlængede restriktioner nu brændt inde med et større parti kød og bøffer.

Det har Applaus og Nam valgt at slå til på, og derfor holder de nu et “kød-lagersalg” i denne weekend samt næste weekend.

Her kan du få store Angus Rib Eye bøffer, Black Angus Tournedos samt oksemørbrad på knap 3 kg til vildt billige priser, og de to restauranter garanterer for, at det er god kvalitet.

Du kan booke lige her

Er brændt inde med større parti kød

MigogAalborg har selvfølgelig hjulpet med at sætte et billetsystem op, så vi i disse Corona-tider let kan sikre, at vores læsere kan få del i det her vilde tilbud.

“Vi blev kontaktet af én af vores kød-leverandører som grundet de forlængede nedlukninger er brændt inde med et større parti lækkert kød.

Vi synes at det er en god mulighed for at få et godt stykke kød med hjem til en kanon pris.

Derfor holder vi en slags kød-lagersalg i Simonisgaard ved Bistro Dejavu (ved stranden 7), hvor folk kan komme og afhente deres kød i stil med et ”ja tak” tilbud,” siger Kim Jeppesen og smiler.

“Man prøver helt nye ting under sådan en Corona-tid, men vi synes, at det ville være synd, hvis det gik til spilde,” forklarer indehaveren af Nam og Restaurant Menendez.

Først til mølle

Han suppleres af makkeren Mads Hyllested, og sammen har de også Restaurant SMAEK.

“Vi kommer til at tilbyde en hel oksemørbrad (2,5kg +) til 299 kr. pr. stk, Angus Rib Eye bøffer til 75 kr. pr stk (300g) og Angus Tournedos af mørbrad til 75 kr. pr stk (200g).

Der er naturligvis et begrænset antal kød og derfor er det først til mølle.  I dette tilfælde er det dog tilladt at hamstre,” siger Mads Hyllested.

Første gang du kan afhente et parti kvalitets kød er i morgen fredag d. 15. januar samt lørdag d. 16. januar. Efterfølgende er det igen torsdag d. 21. januar.

Du kan kun bestille til dette kød-lagersalg via dette link

Del artikel

Andre læser også