Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Galt eller genialt?: I dag kan du få lavet dit eget vagina-smykke i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Amalie Grauengaard / Coño Jewelry
Foto: Amalie Grauengaard / Coño Jewelry

Det er efterhånden ved at være en fast tradition, at Kunsten inviterer til Kunsten Summer Lounge i den skønne kulturpark ved museet.

I år er bestemt ingen undtagelse og over 10 onsdage fra 23. juni og til og med 25. august kan vi glæde os til en alsidigt program med store musikalske navne og en masse såkaldte talks om spændende emner.

Loungen byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events, Streetfood fra Brasserie Kunsten og hygge med vennerne. Det er en helt ny kombination af musik, mad og workshops. Lanterner og fakler lyser parken op, og baren er åben.

I morgen går det løs med Kunsten Summer Lounge under navnet: Soleima x Live Strings + Find fred med fissen.

Galt eller genialt?: I dag kan du få lavet dit eget vagina-smykke i Aalborg

Program

16.00 Parken og baren åbner – DJ Laura Q spiller

16.30 Brasserie Kunsten starter servering af mad

17.00 Talk: Emma Liebner

18.15 Guidet tur: Kropsidealer i kunsten

19.00 Musik: Soleima X Live Strings

20.30 Tak for i aften

Du kan se hele programmet her.

Når man læser årets program er der alligevel en Summer Lounge, som stikker lidt ud fra resten – og som ikke kunne undgå at fange vores nysgerrighed her på redaktionen.

Find fred med … fissen

Onsdag den 21. juli er der Kunsten Summer Lounge med undertitlen “Soleima x Live String + Find fred med fissen”

Til denne summerlounge kan man møde Emma Libner, der blandt andet laver podcasten og bloggen ”Kh. Underlivet” til en samtale om vulva, yoni, tissekone, fisse, kusse… eller hvad man vælger at kalde den.

Kvindekroppen er nemlig stadig en politisk kampplads – og underlivet er stadig genstand for skam, skyld og fordomme.

Udover en spændende talk med Emma Libner, har du også mulighed for at få lavet et noget specielt smykke denne dag.

Det er nemlig muligt at få lavet sit eget personlige vagina-smykke, designet af Amalie Grauengaard, som netop er kendt for at lave de helt særlige vagina-smykker.

Det er endnu ikke helt præcist beskrevet, hvordan det kommer til at foregå til Summer Loungen, men på sin hjemmeside beskriver Amalie Graungaard om sin kunst:

“Coño Jewelry er min idé om at skabe et personligt smykke. Et smykke som inddrager deltagere i processen omkring tilblivelsen. Et smykke som bliver til en dialog mellem krop, hænder og tale og som sætter fokus på forskelligheder.

Jeg ønsker at skabe et værk, hvor kunden er selve fortællingen og selv tillægger smykket dets betydning.”

Smykkerne er en lille sølvafstøbning, der kun afbilleder et lille udsnit af vaginaen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Amalie Grauengaard (@cono_jewelry)

Soleima i selskab med live strings

Derudover kan vi glæde os til masser af god musik fra ingen ringere end Soleima.

Hele verden spidser ører, når de hører den karakteristiske og tryllebindende vokal fra Sarah Mariegaard, der med sin quirky og finurlige tekster maler smukke billeder, man som publikum kan relatere til. Sarah Mariegaard – bedre kendt som Soleima – blander som solist sin hophop-baggrund fra Flødeklinikken med en mere kommerciel pop-lyd.

I 2017 etablerede hun sig for alvor som soloartist med singlerne ”Breathe”, ”Paper”, ”Cracks” og ”Low Life”, hvoraf de to sidstnævnte blev Ugens Uundgåelige på P3. Sidste år udgav hun albummet ’Powerslide’, som Gaffa roste for at indeholde ”den hellige treenighed: Karakteristisk vokal, stærk produktion og en lyd som ingen andre i vores lille kongerige”.

Soleima fortolker og fremfører sine egne sange i alternative versioner sammen med Live Strings, der består af Live Johansson på cello, Karen Johanne Pedersen på violin og Nicolai Kornerup på piano og harmonika.

Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når museumsentreen er betalt. Derfor kommer medlemmer af Klub Kunsten + Utzon altid gratis ind til Kunsten Summer Lounge.