Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav lækre cocktails med rom

Af Annoncør

Det er altid dejligt at kunne imponere sine gæster. Og hvorfor ikke imponere dem med nogle lækre cocktails til den næste spilleaften med vennerne eller måske endda til nytårsfesten, hvor der som regel bliver indtaget mange drinks. Så slipper du for at blande den simple ‘vodka juice’ eller den klassiske ‘rom og cola’, når du har lært helt nye tricks indenfor cocktail verdenen. Faktisk er rom en super god spiritus at lave cocktails med og rommen fungerer med mange forskellige smage, så du kan mixe med den smag, du synes smager bedst. 

De nemme, de specielle og de komplekse 

Der findes flere forskellige sværhedsgrader, når du skal mixe cocktails. Nogle er meget simple og kræver kun et par ingredienser, hvor andre cocktails kan være mere komplicerede, hvor du har en del flere ingredienser på bordet. Hvad siger du for eksempel til en eksotisk ‘Mary Pickford’ med ananasjuice, kirsebærlikør, rum, tør vermouth og grenadine? Eller hvad med en shaker venlig ‘Diplo Tai’ med mynte som giver et frisk pust? Mulighederne for lækre cocktails der blandes med rom er utallige og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan mixe sammen med rommen. Ønsker du dig dog alligevel en guide til, hvilke cocktails der helt sikkert fungerer, kan du se flere opskrifter her, hvor der findes en masse lækre cocktails, som du kan imponere dine venner med. Typen af cocktails er en smagssag og det kan derfor være at du skal igennem et par forskellige cocktails, før du har fundet den du allerbedst kan lide.

En rom er ikke bare en rom 

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken rom du vælger til de festlige cocktails, som du skal til at mixe. Vi ved alle at der kan være en kæmpe stor forskel på spiritussens kvalitet og smag, også selvom det er den samme type spiritus du står med. En dårlig rom kan nemt forringe en ellers god cocktail. Derfor skal du vælge din rom med omhu, så du har den bedste forudsætning for at mixe de lækreste cocktails til dit selskab. En rom som blandt andet er anbefalelsesværdig er den traditionelle ‘Diplomático rum’, som samtidig har et moderne twist over sig. Denne rom er fantastisk til de fleste cocktails, og den går du aldrig galt i byen med. Derudover finder du også mange opskrifter med netop denne rom på listen over populære ingredienser.

Del artikel

Andre læser også