Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands Politi melder ud: Demonstrerende lastbiler kan igen påvirke trafikken

Af Stine Kjølby Christensen
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

I går morges var ikke en god morgen for de fleste nordjyske bilister.

Flere lastbiler blokerede vejene, og folk havde svært ved at komme til og fra arbejde i de i forvejen hektiske morgentimer.

Hen ad dagen løsnede de trafikale knudepunkter sig, og vejene var igen til at komme frem og tilbage på uden de helt store forhindringer.

Dette fortsætter heldigvis i dag. I hvert fald indtil videre.

Det skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

“Godmorgen til alle! Der er ingen lastbilblokader på de nordjyske veje her til morgen. Et par lastbiler holder ved Støvring N og S, men de blokerer ikke. #politidk” skrev de ved 8-tiden.

Kør i god tid

Kort tid efter måtte de dog opdatere Twitter igen og meddele, at “Nogle få lastbiler bevæger sig sydpå på E45 ved Haverslev i øjeblik. Vi følger dem lidt på vej og har haft en dialog med førerne: De kører minimum 60 km/t og holder sig i højre vognbane.”

Kun en halv time senere blev der opdateret igen med, at Nordjyllands Politi nu ikke længere var sikker på, om lastbilerne ville påvirke trafikken.

Den sidste melding lød: “Trafikken kan i dag blive påvirket af demonstrerende lastbiler. Kør hjemmefra i god tid og følg med via trafikradio mv. Vi opdaterer om situationen i Nordjylland her på Twitter.”

Del artikel

Andre læser også