ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Laserbehandling – forny din hud

Af Annoncør

Har du stadig små ar i huden efter flere år med uren hud? Eller begynder de fine linjer og rynker så småt at sætte træthedstegn i dit ansigt?

Annoncørbetalt indhold leveret af: Nage

Så kan en laserbehandling forbedre din hudstruktur, så du igen bliver tilfreds, når du kigger dig i spejlet.

Men hvad er en laserbehandling? Og hvordan kan den helt præcist forny din hud? Det kan du blive klogere på her.

Få en alternativ rynkebehandling

Flere og flere anvender botox og fillers til at mindske de rynker, der med tiden sætter sig i huden. Men er du af den ene eller anden grund ikke tilhænger af den form for rynkebehandling, findes der andre alternativer. Her er behandling med laser en af dem.

En fraktioneret CO2-laser hjælper med at:

  • reducere rynker – både de fine og moderate.
  • mindske lever- og pigmentpletter.
  • forbedre solskadet hud.
  • opstramme slap hud (særligt omkring øjnene).
  • minimere ar (efter acne og andre skader).

Den fraktionerede laser bruges primært til at forbedre ansigtshuden, men den kan også bruges på hals, décolleté og hænder.

Hvad er en fraktioneret CO2-laserbehandling?

Fraktioneret CO2-laser er en behandling, der kickstarter hudens egen genopbyggelse. Med små kontrollerede skader i huden tvinges den til at reparere sig selv og danne nyt kollagen. Det giver en mere fast, stram og ensartet hud.

I et lille netværk laver laseren små mikroskopiske prikker, der både arbejder i overhud og læderhud. Det danner nye elastiske kollagenfibre, som er afgørende for hudens spændstighed og udseende.

Kort opheling – kom hurtig tilbage på arbejde

Fordelen ved en behandling med fraktioneret laser er, at de små skader i huden hurtigt heler op. I løbet af 3-7 dage er huden hel igen.

Allerede her kan du se resultater. Men da huden har kickstartet sin egen naturlige foryngelsesproces, vil forbedringerne fortsætte over de næste 4-5 måneder efter behandlingen.

Har du ikke tid til at hele op? Så kan du få en endnu mildere behandling. I så fald kræver det flere behandlinger for at opnå samme resultat.

IPL-laser til andre forbedringer af huden

Er du udover dine rynker også træt af røde karsprængninger på din næse og dine kinder? Så kan du supplere behandlingen med IPL-laser.

IPL er en forkortelse for Intense Pulsed Light, der via lysenergibølger absorberer pigment og rødme i huden. Energien transformeres til varme, når lyset eksempelvis rammer karsprængningerne, og varmen ødelægger farven og giver en mere ensartet hud.

IPL-behandlingen er bedst til lys hud. Har du derfor solbrun hud, enten fra den naturlige sol, solarie eller selvbruner, bør du vente med at få behandlingen, da det ellers kan give pigmentforandringer i huden.

Beskyt din hud mod solen

Efter en laserbehandling af din hud er det vigtigt, at du beskytter den godt mod solen. Fraktioneret laser kræver, at du efterfølgende beskytter din hud mod UV-stråler i minimum tre måneder. For IPL-laser gælder beskyttelsen mod solen i fire uger efter behandlingen.

Sørg derfor for at beskytte huden med faktor 50. Endnu bedre er det, hvis du får din laserbehandling i vintermånederne, hvor solen ikke er meget fremme og ikke er så stærk.

Bestil tid til en uforpligtende snak

De klinikker, der tilbyder laserbehandlinger, tager sig altid god tid til at vejlede dig omkring behandlingerne og dine muligheder. Vil du gerne høre mere omkring laserbehandlinger, kan du de fleste steder booke en gratis og uforpligtende konsultation.

Del artikel

Andre læser også