Stærkere og sundere krop på kort tid: Prøv den populære Bootcamp hos Larsen Coaching

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Den 1. januar rammer os snart, og det er for mange lig med slankekure, løbeture og grøntsager.

Er du en af dem, der ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop i det nye år, så har vi her et rigtigt godt bud på en løsning, der kan gøre nytårsforsættet lidt sjovere og lettere at gennemføre.

Larsen Coaching kan hjælpe dig med at smide de overflødige kilo, få en stærkere og sundere krop samt mere overskud og energi i hverdagen.

Det bedste af det hele er, at du kan nå dit mål helt uden de gængse ”mirakel”-kure, suppekure, 5:2-kur og hvad ellers, du i årenes løb forhåbningsfuldt har forsøgt dig med.

Hos Larsen Coaching kan du nå utrolige resultater på den populære BOOTCAMP.

”På mine bootcamps er ikke kun vægten i fokus.

Jeg går meget op i, hvordan mine klienter har det – jeg får tit at vide, at de sover bedre, er gladere, taber sig en helt masse og har mere ”shine” … og så kan jeg jo ikke ønske mig mere,” fortæller Per Larsen.

Professionel hjælp til både træning og kost

Når du tilmelder dig Larsen Coachings bootcamp, får du professionel hjælp til både træning og kost.

Din personlige coach vil være Per Larsen, der er manden bag Larsen Coaching og ejer af Gym & Fitness og The Cross Box, hvor træningen vil foregå.

Forud for forløbet vil du få lavet en kropsanalyse samt afholdt et opstartsmøde med Per for at afstemme forventninger og tale om dine mål.

Træningsdelen består af op til tre ugentlige træninger på lukkede bootcamp-hold med op til 12 deltagere.

Der er bootcamp-hold hver dag, både morgen og aften, så det vil med sikkerhed kunne passes ind i din kalender.

”Ved at køre med en holdstørrelse på max. 12, er der mulighed for, at jeg kan hjælpe hver enkelt undervejs, så alle får mest muligt ud af træningen.

Samtidig er der et mega fedt sammenhold på holdene – alle hepper på hinanden, og alle kan være med, da jeg tilpasser træningerne efter den enkelte,” fortæller Per.

Derudover modtager du også et personligt træningsprogram, hvis du også ønsker at træne på egen hånd.

I forhold til kost vil du af Per modtage en kostplan, der er fuldstændig skræddersyet dine behov.

”Kostplanen er langt fra kedelig, og du vil med garanti føle, at du får rigeligt og godt at spise.

Dine måltider vil være helt ”almindelige” – det kan være alt fra pizza og burger til bolle med ost og leverpostejsmadder.

Jeg lytter til mine klienter og deres ønsker, så de kan få kostplaner, der passer ind i deres hverdag,” fortæller Per.

Ugentlig kontakt og opbakning fra din personlige coach

På Per Larsens bootcamp vil du aldrig komme til at føle dig alene.

Udover et hold af ligesindede og motiverende klienter, vil Per være en fast støtte for dig gennem hele dit forløb.

Hver uge vil du skulle indsende resultater (vægt og mål), hvorudfra Per vil lave eventuelle justeringer i dine planer for at sikre, at du får de bedst mulige resultater.

Hver uge vil du modtage en videoupdate fra Per, der vil sikre, at motivationen bliver holdt helt i top gennem forløbet.

”For mig er det her ikke kun at hjælpe mine klienter med at nå deres mål. Jeg er oprigtigt interesseret i, at de også lærer noget undervejs, så det kan blive til en livsstilsændring.

Derfor går jeg meget op i at forklare, hvad jeg gør og hvorfor, når jeg laver ændringer i planerne,” fortæller Per.

Kanonhøj succesrate

Når man scroller igennem de mange før/efter-billeder på Per Larsens instagramprofil, er der ingen tvivl om, at han sammen med sine klienter opnår utrolige resultater.

MigogAalborg besøgte i mandags The Cross Box, hvor vi mødte Ann, Tina og Lone fra Pers bootcamp.

Ann, Tina og Lone

Hvorfor startede du på Pers bootcamp?
”Jeg startede lige efter sommerferien, og har faktisk været ved Per lige siden. Jeg har været vant til Zumba, men jeg synes det var på tide at komme i gang med noget styrketræning.  

Jeg er så glad for min kostplan. Nu har jeg så tabt mig 13 kg uden overhovedet at mangle noget i min kost. Det er simpelthen så lækker og nem mad, jeg får,” fortæller Lone. 

Hvad synes du, er det bedste ved bootcampen?
”Hvis jeg skulle nævne det bedste ved bootcampen, så er det nok Per. Jeg ville aldrig kunne have gjort det selv, og der har Per virkelig været motiverende, og træningerne herude er supergode,” fortæller Ann, der under forløbet har tabt sig 16,5 kg.

Hvad giver dig lysten til at komme til træningerne?
”Stemningen herude er helt i top. Man føler sig velkommen fra dag ét, og sammenholdet er helt fantastisk.

Vi har hver især nogle forskellige skavanker og udfordringer, og vi er meget blandede aldre. Alle er på forskellige niveauer, men alligevel kan alle være med, og alle får det maksimale ud af det,” fortæller Tina, der under forløbet har tabt sig 16 kg.

Prisen for et forløb på to måneder er 2750 kr., mens et forløb på tre måneder koster 3750 kr. Prisen er inklusiv kropsanalyse, opstartsmøde, kostplan, træningsprogram, holdtræning samt ugentlige updates.

Lyder det som noget for dig? Så planlæg dit forløb hos Per HER.

Aalborg i rød zone: Flere testbiler og personale hentes fra andre steder i landet

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland
Foto: Line Bloch Klostergaard, Region Nordjylland

Aalborg Kommune er lige nu i den forkerte røde zone på Danmarkskortet på Statens Serum Institut.

Seneste opdaterede tal er, at Aalborg har et incidens-tal på 69, hvilket betyder, at man har 69 smittede per 100.000 indbyggere.

Tallet skal gerne være omkring de 20.

Brønderslev Kommune er også mørkerød med et incidens-tal på hele 182.

Region Nordjylland får nu hjælp fra andre regioner, da der ses et stigende og stort smittetal i størstedelen af de nordjyske kommuner.

Samtidig er 18 af regionens podere blevet hjemsendt, da en enkelt poder har vist sig smittet med coronavirus. Tre lånte testbiler samt yderligere personale er på vej.

Kilde: Statens Serum Institut

Testbiler fra Midtjylland og personale fra Sjælland

Der er yderligere testkapacitet på vej til Nordjylland.

Fra i dag mandag kommer der hjælp fra både Region Sjælland og Region Midtjylland, da en nordjysk poder er blevet konstateret smittet – og dette har resulteret i, at 18 andre podere – alle medicinstuderende – er blevet hjemsendt, og forbliver det indtil, der foreligger to negative prøvesvar.

Samtidig ses et stigende og bekymrende smittetal i hele regionen.

“Vi oplever et meget stort pres for at lade sig teste. Det skyldes de bekymrende smittetal fordelt i hele regionen.

Derfor er det utroligt godt, at andre regioner nu prioriterer nogle af deres testressourcer til Nordjylland,” siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

Blev opsat testcenter midt i Aalborg på en dag

Hun fortæller, at regionen konstant arbejder benhårdt på at øge testkapaciteten.

Blandt andet blev der med under en dags varsel opsat et midlertidigt teststed i Aalborg Kongres og Kulturcenter, hvor der søndag blev testet 850 borgere.

Derudover er fire dage med test i Dronninglund overstået – her er over 4000 borgere blevet testet.

“Den meget store testaktivitet sammenholdt med at 18 podere nu er hjemsendt, gør at vi rækker hånden ud til andre regioner, og de har på under halvanden time sørget for at sætte hurtigt ind hos os, så vi opmander midlertidigt med tre testbiler og 11 ekstra podere,” siger Ulla Astman.

Der er i den seneste tid blevet opjusteret kraftigt på den nordjyske testkapacitet, og regionen arbejder hele tiden på at optimere og maksimere testkapaciteten, så man også kan være med til at stoppe smittekæder hurtigt og effektivt gennem test, opsporing og isolation.

Aktuelt er der ved at blive oprettet endnu flere faste teststeder i hele regionen, så der kommer et nært og hurtigt testtilbud til alle nordjyder.

Samtidig er der også allerede flere gange blevet opjusteret på antallet af mobile testenheder, som kører ud til de steder, hvor der er størst behov.

 

Nyt legetøjskoncept kommer til Aalborg: Her får børnene nyt legetøj hver måned

Skrevet af: Redaktionen

Som børnefamilie vil man gerne have nemme og overskuelige løsninger, så man kan få så meget kvalitetstid med sit barn som muligt.

Mange gange skal man dog handle, sortere og finde ud af, hvad der er det helt rigtige. For hvilken slags legetøj både udvikler og underholder ens barn på det stadie, det er på lige nu?

Alt dette har det nye koncept LeJetøjskassen svaret på.

Hver måned, fra barnet er 0 til 3 år, modtager man som abonnent på LeJetøjskassen en kasse med kvalitetslegetøj, som er specielt udvalgt ud fra forskning til at passe til barnets udviklingstrin.

“Jeg sammenligner tit konceptet med en måltidskasse, fordi vi har gjort alt forarbejdet.

Vi leverer en afmålt portion viden om dit barns udvikling og de rette ingredienser i form af legetøj til at kunne skabe en meningsfyldt leg med dit barn,” siger iværksætteren bag LeJetøjskassen Dorthe Klitgaard.

Legetøjet, som er i LeJetøjskassen, er til gavn for både barnet og miljøet, fordi det genbruges hver måned – selvfølgelig efter omhyggelig rengøring og sterilisering.

Det rette legetøj på det rette tidspunkt

Både tiden under barsel og efterfølgende kan være hård.

Sorte rander, konstant søvnunderskud og et overforbrug af kaffe var bare nogle af de ting, Dorthe Klitgaard selv oplevede.

Derfor satte hun sig for at gøre hverdagen nemmere for andre.

“Under min barsel gik det op for mig, at viden omkring babyers mentale udvikling burde aktiveres i relation til legetøj.

Det gav bare så god mening at lave et legetøjskoncept, der skulle sørge for, at alle børn kan få det rette legetøj på det rette tidspunkt,” fortæller hun.

Netop det rette legetøj på det rette tidspunkt er et hovedfokus hos LeJetøjskassen.

Udvælgelsen af legetøj sker på baggrund af en række eksperters udsagn samt den poplære bog om tigerspring, ”Vidunderlige Uger”, så der bliver sørget for, at både stabletårn, biler og legetøjsklaverer kommer til barnet, når det passer perfekt i forhold til udviklingstrinnet.

Selve konceptet

For iværksætteren Dorthe Klitgaard har det været altafgørende at gøre hverdagen som forælder så nem som mulig i forhold til at underholde og udvikle kognitivt og motorisk sit barn.

Det omfatter altså også fragten af legetøjet, der sker ved din hoveddør hver måned. Nemt og enkelt.

Men det er ikke det eneste. For bag konceptet gemmer der sig også et ønske. At stoppe overforbruget og have fokus på kvalitet.

“Vi sender kun legetøj ud, der er i topkvalitet. Vi vil væk fra overforbrug og rodebunker af legetøj og have mere kvalitet – både når det gælder leg og legetøj,” siger Dorthe Klitgaard.

Intropris til Aalborg

Aalborgenserne er de første i landet, der får mulighed for at prøve LeJetøjskassen af.

Det lanceres med en intropris på 299 kr./måned resten af året.

Den pris er uden nogen former for binding eller noget som helst skrevet med småt af en ganske simpel årsag: Det skal være nemt at være forælder.

Læs mere om konceptet og tilmeld dig www.lejetojskassen.dk

International triumf: 17-årige Valdemar vinder kæmpe Formel 4-løb

Skrevet af: Michael Qureshi

17-årige Valdemar Eriksen, der har sin skolegang i Aalborg, kørte i weekenden tredje afdeling af det spanske F4-mesterskab på den 4,4 km lange Formel 1-bane Circuito de Jerez i Spanien.

Valdemar startede P6, men kørte et fejlfrit løb med en super start og gode overhalinger, og kunne dermed køre over stregen som vinder.

Det spanske Formel 4-mesterskab er ét af de største og hårdeste i verden med 20 kørere og top-10 kørte i dagens løb alle deres hurtigste omgang indenfor en tiendedel af et sekund af hinanden, hvilket bevidner, at konkurrencen er vanvittig tæt.

Var uheldig lørdag – men kørte sig til tops søndag

Valdemar fik en kanonstart på Løb 1 lørdag eftermiddag og lå P5 efter kun 2 omgange, men da en forankørende bremsede uventet tidligt, ramte Valdemar ham desværre og endte i gruset.

I løb 2 søndag eftermiddag startede Valdemar P6, fik en god start igen, og overhalede sig stille og roligt gennem feltet indtil han 2 omgange før det ternede flag overhalede sig til P1 og opbyggede et forspring på et sekund inden han krydsede stregen som vinder.

MP Motorsport har siddet på stor set alt denne sæson, og med 7 kørere i feltet, har det været svært. Valdemar viste dog i dag, at når teamet og ham selv rammer det hele rigtigt, er de ikke urørlige.

En fantastisk sejr

“Jeg er så glad, at jeg næsten ikke kan være i mig selv.

Jeg har været ramt af så meget uheld denne sæson, ikke mindst i sidste weekend, hvor jeg blev kørt af banen fra en sikker sejr kun én omgang før slutflaget, til jeg igen endte i gruset i går.

Så er det bare ekstra fedt at kunne give drengene, teamet og mine sponsorer sådan en fantastisk sejr,” lyder det fra Valdemar Eriksen, der har en masse lokale sponsorer i Aalborg og omegn.”

Han fortsætter

“Jeg har været på podiet en del gange i MRF Challenge, men det her er min første internationale sejr.

Det var en hel speciel følelse at køre først over stregen med mit team hængende udover banen og juble og selvfølgelig at høre ”Der er et yndigt land” fra øverste trin på podiet og med Dannebrog ved min side, er noget jeg aldrig glemmer.”

Tak til dem der støtter

Han slutter af med en stor tak til dem, der støtter ham hele vejen rundt.

“Jeg vil gerne sige en stor tak til mine sponsorer i VER Business Club, stor tak til min drivers coach Benjamin Bailly, til min race engineer Edgar Pastrana, Torben Keller min fysiske træner, Carsten Oldengaard min mentaltræner og hele Team DRIVEX.”

Der bliver ikke tid til at hvile på laurbærrene for Valdemar, for allerede i næste weekend køres 4. afdeling af mesterskabet i Valencia.