Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lagkagehuset skruer priserne ned: Få en snasket kanelsnegl til kun 15 kr.

Af Stine Kjølby Christensen

De fleste forbinder nok ikke ligefrem Lagkagehuset med billige priser … Til gengæld er de fleste nok enige om, at de står for lækkert bagværk.

Ikke desto mindre er det nu muligt at forene disse to ofte modstridende elementer – til stor glæde for den prisbevidste nordjyde.

Lækre kager i fokus

For at glæde både pengepungen og smagsløgene har Lagkagehuset for nylig lanceret en lækker kampagne. Ugentligt præsenterer de fremover et skarpt tilbud på en udvalgt kage – eller lignende – fra deres sortiment.

I forrige uge var det eksempelvis en hindbærsnitte til blot 15 kr., mens denne uge byder på den populære og snaskede kanelsnegl.

Prisen på denne er også kun 15 kr., og gælder på tværs af alle Lagkagehusets butikker i Danmark.

Skifter i løbet af efteråret

Butikschef i Lagkagehuset i Magasin, Bettina Sørensen-Vrængmose, fortæller om konceptet:

“Det nye koncept giver os mulighed for at præsentere forskellige dele af vores store sortiment og bringe fokus på de enkelte lækkerier.

I denne uge er det ‘Ugens snask’, men der vil også være uger, hvor juicer eller sandwiches kommer i fokus. Det skifter lidt i løbet af efteråret.”

Indtil videre er det ikke muligt at se tilbuddene forud, men Bettina Sørensen-Vrængmose vil gerne afsløre, at næste uges snask bliver en spandaur.

Del artikel

Andre læser også