Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lær fra en mester: Kom til broderi, bobler og bajer

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Broderi er virkelig blevet populært, og nu har du en helt unik mulighed for at blive klogere på den ælde kunst – mens du hygger dig med gode venner, bobler og kolde øl.

Salling Rooftop inviterer nemlig til det geniale event Broderi, bobler og bajer onsdag den 18. oktober fra 19.00 – 21.00.

Rooftop har intet mindre end broderi-eksperten Trine Runge Jessen, også kendt som Broderisten.

“Så kom og lad broderinålen danse, mens du sipper bobler og kolde øl, og bliver underholdt med Trine Runge Jessens rebelske tilgang til håndarbejde,” fortæller de om arrangementet.

Sjovere med en øl på bordet

Broderisten vil efter eget udsagn hellere have fingrene klippet af, end at brodere idylliske scenerier, og det er ikke just earl grey te, hun har i koppen. Hun mener nemlig at det er sjovere med en øl på bordet.

“Trine Runge Jessen broderer af princip kun motiver, der er sjove, mærkelige eller anderledes.

Der er noget fabelagtigt kontrastfyldt i at kombinere den traditionelle mønsterverden med noget helt skævt, og har derfor kreeret en perlerække af broderede madbilleder som den klassiske Jakabov, medisterpølser og andet obskurt dåsemad.”

En billet koster 350 kr., og for den pris får du:

– Undervisning i grundlæggende broderisting + et par af de mere avancerede (du behøver ingen forudsætninger, Trine hjælper alle godt i gang).

– Et starter kit med mønster, stof, garn og nål, som du kan tage med hjem efter workshoppen.

– 1 glas bobler og en bajer – (der vil være både med og uden alkohol og du kan naturligvis erstatte dine glas med sodavand.)

Du finder mere info lige her.

Del artikel

Andre læser også