Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lær at huske bedre: Kom til foredrag med hjerneforsker i Musikkens Hus

Af Nathalia Hentze Nielsen
Hjerneforsker Troels W. Kjær. Foto: Tikko
Hjerneforsker Troels W. Kjær. Foto: Tikko

Kniber det lidt med at huske børnenes fødselsdag eller (skræk og rædsel) årsdagen for dit og kærestens forhold?

Så er der heldigvis gode råd at hente, og det er fra intet ringere end hjerneforsker Troels W. Kjær, som vi bl.a. kender fra TV-programmerne “De Skjulte Talenter” og “Kongerigets klogeste” på DR1.

Hjerneforskeren kommer til Musikkens Hus mandag den 7. juni 2021, hvor han holder foredrag om hjernens mysterier, og hvordan man kan træne sig til at blive bedre til at huske.

Det bliver en underholdende og inspirerende aften, og du kommer til at forlade salen med nogle gode råd til, hvordan du relativt nemt kan træne din hjerne.

Træn dig til bedre hukommelse

Hjernen fungerer ligesom alle andre muskler i kroppen, og heldigvis for det. Det betyder nemlig, at den kan trænes til at huske bedre.

I løbet af foredraget vil Troels W. Kjær dele sin specialiserede viden om, hvordan du gennem øvelser og træning kan styrke din tænkning, hukommelse og koncentrationsevne.

Udover at være gæst på diverse tv-programmer er Troels W. Kjær overlæge ved Neurofysiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital og overlæge ved Københavns Universitet.

Han er en af landets absolut førende eksperter inden for hjernen og er kendt for at formidle tungt videnskabeligt stof på en underholdende og forståelig måde.

Billetter koster fra 259 kr.

Læs mere og køb billetter her.

Seneste nyt