Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kreativt sy-kursus: Lær at designe dit eget undertøj

Af Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er noget som de seneste to år med corona har betydet, er det en stigning i kreative hobbyer og sysler hjemme hos danskerne.

Vi har haft gang i surdej, strikning, hækling, maling, dans, klipning og et utal af andre aktiviteter, som måske/måske ikke er holdt ved.

Bare fordi en corona-fri hverdag så småt har indfundet sig, betyder det ikke, at vi behøver ligge alle de nye hobbyer på hylden, og er du frisk på at prøve noget nyt, kan du udfolde din kreativitet til et specielt sy-kursus.

AOF i Aalborg udbyder lige nu flere udvidede weekendkurser i “Fransk lingeri”, hvor du lærer at designe og ikke mindst sy dit helt eget undertøj.

Sy din egen chemise, badetøj eller BH

På deres hjemmeside skriver AOF, at de “arbejder med syteknikker og viden om syning af undertøj”, og at du “hurtigt vil opdage, at dit eget designede undertøj sidder på højde med det dyreste, du plejer at købe, lige meget om du bruger 70B eller 95E i BH-størrelse.”

Med tanke på, hvor mange penge vi bruger på undertøj om året, lyder det ikke helt dårligt at lære at sy sit eget undertøj.

Du skal godt nok lægge en betaling på 779 kr, men til gengæld får du tre dages undervisning af kursusudbyderens dygtige syerske samt materialer til undertøjet.

AOF skriver yderligere, at det står dig frit for om, du vil sy skum ind i din BH, lave en chemise, badetøj eller noget helt andet.

Kurset foregår bl.a. 15. – 17. oktober og 19. – 21. oktober. Der er dog få pladser tilbage begge weekender, så det er med at være hurtigt ude.

Find kurserne her.

Hvad: Sy dit eget undertøj
Hvor: AOF, Kayerødsgade 37, 4. sal
Hvornår: 15-17. oktober og 19-21. oktober 2021