Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Iskold nyhed: Her får du den lækreste fastelavns-is

Af Nathalia Hentze Nielsen

I går genåbnede IsVærftet for 2023 sæsonen.

Det føles måske ikke som is-vejr lige nu, men efter vores mening kan du spise is alle årets 365 dage – og den holdning deler isbutikken på Stjernepladsen heldigvis.

Med genåbningen følger der også nogle nyheder, og den første i rækken er, at IsVærftet fra nu af vil køre en “månedens specialitet”.

Denne måned er det (meget) passende en fastelavns-is!

“Vi ville gerne med på fastelavnsbolle-bølgen, men uden at lave det samme som alle andre.

Derfor har vi lavet en fortolkning af den klassiske fastelavnsbolle,” fortæller ejer Lene Koldkjær Decker

Iskold nyhed: Her får du den lækreste fastelavns-is

Den hellige fastelavnstrio

Fastelavns-isen består af, hvad vi vil kalde den hellige fastelavnstrio: Hindbær, chokolade og vanilje.

Det er også et bevidst valg fra IsVærftet, at det skulle være disse smage i fokus for at lede tankerne hen på de mere traditionelle fastelavnsbollevarianter.

Når du bestiller desserten, får du et scoop vaniljeis og hindbærsorbet, chokoladesovs, hindbær-mælkebøtte sauce, hindbærstøv, flødeskum og en knasende smørkiks.

Alt bliver smukt serveret i et godt gammeldags dessertglas, og det smager lige så godt, som det ser ud.

Hindbærsorbeten er helt fantastisk, og de forskellige smage blender sammen i en perfekt harmoni.

Den sprøde smørkiks smelter nærmest i munden, og selvom det kun er en lille mundfuld, er det super fint med et lille dej-element blandt al isen.

Kæmpe anbefaling herfra – især hvis du trænger til et alternativ til alle de almindelige fastelavnsboller.

Én servering fastelavns-is koster 45 kroner og for 70 kroner får du også en valgfri kaffe med.

Del artikel

Andre læser også