Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækre cocktails og DJ’s: Nyt gratis Late Night koncept skyder frem i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AKKC
Foto: AKKC

Nu kan du forlænge aftenen efter en koncert eller et show i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) uden at forlade huset.

Den gode stemning føres nemlig videre ud i nattetimerne med nye, lækre cocktails, håndplukkede DJ’s, fest og farver til AKKC Late Night.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Konceptet skydes for alvor i gang til Martin Jensen-koncert

Fremover vil udvalgte arrangementer i AKKC blive efterfulgt af AKKC Late Night – et nyt aftenkoncept, der sætter den helt rette afterparty-stemning.

Konceptet skydes for alvor i gang efter Martin Jensens store show ’Me, Myself, Live’ den 27. november 2021, hvor de nye, lækre cocktails kan smages for første gang.

AKKC Late Night er allerede med stor succes blevet testet efter tv-2’s 40 år jubilæumskoncert samt efter The Show – A Tribute to ABBA, hvor de festglade gæster fortsatte festen og oplevelsen.

Lækre cocktails og DJ's: Nyt gratis Late Night koncept skyder frem i Aalborg
Foto: Morten Rygaard

Lækre cocktails af prisvindende barchef

Aalborgs største kulturhus fik i sommer ny restaurantforpagter i Mad Med MEST. Og det nye aftenkoncept er et skridt i retningen mod at få det maksimale ud af samarbejdet fra starten:

“I samarbejdet med MEST har vi fundet nye muligheder for at give vores gæster den komplette kvalitetsoplevelse – også efter shows og koncerter skal vores gæster have lov at fortsætte festen i huset. Derfor sætter vi rammerne for, at de kan have en fortsat festlig aften til Late Night,” siger Nicolaj Holm, CEO i AKKC.

MEST har pr. 1. november 2021 ansat den prisvindende barchef Aksel Laust Nielsen, som kommer til AKKC med en baggrund som restaurantchef på Mortens Kro.

Han er uddannet på European Bartending School i London og har stået i lære under cocktailkongen Brian van Flandern. Hans unikke cocktails bliver en central del af oplevelsen til Late Night.

Håndplukkede DJ’s

Ud over højeste kvalitet i baren får gæsterne til Late Night også højeste kvalitet på musikfronten. Soundtracket til aftenerne vil blive sammensat af forskellige DJ’s afhængigt af de arrangementer, der går forud for dem.

Efter showet med Martin Jensen 27. november overtager det schweiziske stortalent Gil Glaze pulten i foyeren med ammunition til dansegulvet. Ud over at producere sine egne numre med hits som ’Vertigo’ og den helt nye ’Ahead of Time’ er Gil Glaze vant til at dele scenen med superstjerner som Tiësto, Martin Garrix og David Guetta.

Det er gratis at deltage i AKKC Late Night. Arrangementet er åbent for både billetkøbere og øvrige udefrakommende gæster, og kræver dermed ikke billet.

Læs mere om konceptet her.

Del artikel

Andre læser også