ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Svær at modstå: Lækkert tapasbræt og vin på Napa til vild pris

Af Michael Qureshi

Som medlem af ClubAalborg koster det 35 kr. om måneden for, at du får adgang til en masse eksklusive rabatter og tilbud samlet på en platform.

Når vi så kan fortælle, at vi i anledning af Napas et års fødselsdag kører et helt vildt tilbud, hvor du sparer mindst 242 kr., så har du alene med det tilbud tjent over et halvt år medlemsskab ind.

I resten af august måned kører vi et specialtilbud i samarbejde med Napa Lounge i Vesterå, hvor du får halv pris på lækkert tapasbræt for to personer inklusiv en flaske rødvin, hvidvin eller rosé.

Få lækker spiseoplevelse for to personer for 349 kr.

Du får 50% med ClubAalborg-medlemsskabet. For to personer kan I få en lækker og hyggelig spiseoplevelse for kun 349 kr.

Svær at modstå: Lækkert tapasbræt og vin på Napa til vild pris

Det er altså ret unikt, og Napa har i deres første leveår i Vesterå vist sig som et spisested, hvor man kræser om gæsterne og kun serverer de bedste råvarer både på maden og vinen.

Her går kvalitet hånd i hånd med store smagsoplevelser, skøn mad og nærværende service.

Byder også på lækre cocktails

Napa er eksperter på god vin og samarbejder kun med de bedste vinimportører. Det gør absolut heller ikke noget, at de er blandt de bedste på cocktails i byen, og efter middagen kan man jo gå efter cocktailkortet.

Hvis du ikke allerede er medlem af ClubAalborg – så kan du helt uden binding prøve det. Få adgang til over 25 lækre og gode tilbud med det samme her

Vi sender en digital goodiepack ud til alle vores medlemmer d. 1. hver måned. Den er spækket med fordele og rabatter til byens bedste spisesteder og butikker. Det koster kun 35 kr. om måneden at være medlem, og du kan melde dig ind lige her – uden binding.

I denne måned kan du bl.a.:

 

Del artikel