Lækker start på dagen: Få dobbelt op på morgenmaden hos We Feat

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Efteråret sænker sig over byen, og det grå og kolde vejr kræver en vitaminindsprøjtning af dimensioner.

Heldigvis kan du få det på en både flot og lækker måde hos We Feat, der frem til d. 11. oktober kører halv pris på deres farverige morgenmadsretter.

Tilbuddet gælder allerede fra kl. 8-11 i hverdagen, fra 9-11 om lørdagen og 10-12 om søndagen.

“Idéen med tilbuddet er, at man kan komme to personer og få to gange morgenmad – med to gange kaffe – og kun betale for den ene. Så kan det virke betale sig at invitere på en morgenmadsdate,” siger Frederik Løwe, indehaver af We Feat.

Kan du ikke vælge mellem de fire fristende morgenmadsretter, så gør som os: Vælg dem alle!

Du kan blandt andet vælge en Acai Bowl med blåbær og banan blendet med lidt honning, acai-pulver og soyamælk samt toppet med müsli, kokosnøddeflager og frisk frugt.

En Matcha Bowl med spinat, avocado og banan blendet med honning, matcha-pulver og mandelmælk samt toppet med müsli, chiafrø og frisk frugt.

Shavocado Sliders på “knækbrød” med avocado, hytteost, persille, syltede rødløg, nigella-frø, sesam-frø, salt, peber, lemon- og chiliflager.

Eller tag den helt store tur med en American Oatmeal: En varm havregrød toppet med banan, peanutbutter, mørk chokolade, ananas, kokosnøddeflager, chiafrø og hindbærmarmelade.

Udover at have 100 % styr på næringsindholdene så er alt selvfølgelig også 100 % økologisk – som med alt andet hos We Feat.

Morgenmaden er altså en oplagt mulighed, uanset hvad din dag ellers skulle bringe af udfordringer.

Hvad: 2 for 1 på morgenmad hos WeFeat
Hvor: WeFeat, Boulevarden 12
Hvornår: Hver morgen indtil 11. oktober

Find mere info om WeFeat her.