ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker og forfriskende: prøv denne sjove te fra Kina

Af Annoncør

Hvis du elsker te, eller hvis du bare har en svaghed for lækre og forfriskende drikke, skal du prøve den smagfulde og sjove Bubble Tea med tapioca perler. Bubble Tea med tapioca perler er først og fremmest smagfuld og forfriskende, men den indeholder også et element, som får denne drik til at skille sig ud fra mængden, og som gør den til en sjov drik at nyde både på egen hånd eller i selskab med familie og venner. 

Det er selvfølgelig de små tapioca perler, som får en Bubble Tea til at skille sig ud fra mængden. Disse perler er en kinesisk opfindelse, men Bubble Tea med tapioca perler er blevet kendt verden over, og du har derfor også mulighed for at prøve den her i Danmark, hvis du kender drikken fra internettet, eller hvis du bare gerne vil prøve noget nyt og sjovt. 

Her finder du flere forskellige varianter af tapioca perler, så du kan lave den sjove Bubble Tea med tapioca perler derhjemme. 

Hvad er tapioca perler? 

Tapioca perler er navnet på de små kugler, som gør din Bubble Tea til noget særlig. De små kugler er lavet af tapioca-stivelse, som giver perlerne en helt speciel konsistens. 

Da tapioca perler kun består af stivelse, har de ikke nogen smag eller nogen farve. Begge ting kan du dog selv tilføje og derved give dig selv en helt unik smagsoplevelse i din Bubble tea. 

De små tapioca perler giver således en helt unik smagsoplevelse til din te, mens farvede perler også gør servering i et gennemsigtigt teglas til en helt speciel visuel oplevelse. 

En nem opskrift: sådan laver du din egen Bubble tea med tapioca perler

Hvis du gerne vil prøve den sjove og smagfulde Bubble tea med tapioca perler, er der intet der forhindrer dig i at lave den selv. Det er faktisk simpelt, og så snart du har købt dine tapioca perler, vil du med al sandsynlighed allerede have resten af ingredienser derhjemme. 

Udover tapioca perler skal nemlig bare bruge: 

 

  • Mælk
  • Vand 
  • Et tebrev
  • Evt. smag til tapioca perler
  • Et sødt element i form af eksempelvis honning eller sirup

 

For at lave Bubble Tea med tapioca perler, skal du følge disse simple instrukser: 

 

  1. Start med at koge en mængde vand, som er nok til at fylde dit glas halvt op med. Når vandet begynder at koge, skal du taget det af varmen og putte dit tebrev i. Vent på at teen bliver kold 
  2. Mens teen bliver koldt, kan du forberede dine tapioca perler. De skal bare koges en tur, og det tager omkring 5 minutter i det varme vand, før de har den helt rette konsistens. Husk de skal have en chewy konsistens men på samme tid være helt gennemkogte
  3. Når dine tapioca perler er kogte, skal du vende dem i dit søde element
  4. Sammensæt til sidst din drink ved at fylde dit glas halvt op med te, toppe op med mælk og put til sidst dine tapioca perler i

Del artikel