Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nytårsmenu med et twist: Simon’s gør nytårsaften lækker og lettere

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi har alle en forestilling om, hvordan vi gerne vil fejre jul og nytår.

Det ideelle scenario er en måned fyldt med hygge i familiens varme favn, hvor juleindkøbene går som smurt, alle er tilfredse med deres gaver, kødet bliver stegt til perfektion, og champagnepropperne kan flyve til vejrs uden den mindste komplikation.

Livet er sjældent så perfekt, men det kan maden i det mindste blive med kokken Simon Baks jule- og nytårsmenuer.

Cartering-køkkenet Simon’s tilgang til højtidens måltider er at levere mad på et højt niveau, der er så nemt at servere og anrette, at alle kan være med.

Er det julen, du gerne vil gøre lettere, kan du bestille køkkenets bud på en klassisk julebuffet, hvor du for kun 200 kr per kuvert får ægte nordjysk hygge. Det eneste du selv skal gøre er at lune saucen og voila – julefrokosten er sikret.

Er du træt af den traditionelle juleanretning, kan du også få 7-retters juletapas, hvor de “gamle” retter serveres i nye klæder til kun 175 kr per kuvert.

En nytårsmenu med et twist

Julemåltidet er uden tvivl et af årets vigtigste måltider for mange danskere, men nytåret kræver alligevel en ekstra kraftanstrengelse.

Her skal maden ikke kun smage fantastisk; udtrykket skal også være spot-on for at kunne leve op til de mange flotte kjoler og jakkesæt.

Simon’s ved, hvor stressende nytårsaften kan blive, og det er derfor vigtigt for Simon’s konstant at optimere deres nytårsmenu, så det bliver så nemt for gæsten som muligt.

I år indeholder nytårsmenuen fire klassiske retter, som har fået et moderne twist, og indehaver og kok Simon Bak lover, at der er “kræset for maden og ikke sparet på budgettet.”

Forret
Smørbagt kulmule og røget flæsk med karamelliseret rødbede og hønse veloute tilsmagt med Dijon sennep
Variation af koldhævet brød fra eget bageri og smør fra Vrejlev kloster med Blokhus sydesalt
Mellemret
Røget og tempereret andebryst med selleri pure, vilde vinter svampe og brombær gastrik
Hovedret
Helstegt oksemørbrad med timian, glaseret pastinakker og persillerødder
Pommes Anna og aromatisk rødvinssauce
Dessert
Lun og cremet fondant af mørk belgisk chokolade med sprøde ”kys”, hindbær coulis og mynte

Bestil ned til to kuverter

Nytårsmenuen koster 400 kr og med i prisen følger ikke kun kreativ og velsmagende mad, men også et måltid, der er ekstremt nemt at håndtere.

Du får nemlig både punkt for punkt vejledning og video inspiration til anretning samt en serveringsmetode, der gør at opvasken efterfølgende er minimal.

Bliver jeres nytårsfejring en lille en af slagens i år, har I ulig mange andre steder – stadig mulighed for at bestille mad hos Simon’s. Cartering-køkkenet tager imod ordrer ned til to kuverter.

Se de fulde menuer og bestil hos Simon’s her.