Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør det let nytårsaften: Meny i Kennedy sørger for en lækker 4 retters menu

Af Michael Qureshi

Du kender det sikkert godt.

Nytårsaften er lig med god mad og vin, men det kan også være forbundet med en hel masse bekymringer.

”Har moussen sat sig”, ”Er kødet stegt korrekt”, ”Fik sovsen salt nok?” osv.

Alle vil selvfølgelig gerne gå ind i det nye år på bedst mulig vis, og der kan være tårnhøje forventninger til mad, drikke, humør og selskab.

Er du en af dem, der har ansvaret for, at dine gæster går ind i det nye år ovenpå en overdådig nytårsmenu? Så har vi her en genial og lækker ”smutvej” til dig.

Gode tilbagemeldinger fra sidste år

MENY i Kennedy tilbyder igen i år nytårsmenuer ud af huset. Sidste år var en kæmpe succes med rigtig gode tilbagemeldinger.

Du kan få deres lækre 4 retters nytårsmenu til 298 kr.

”Med vores menu gør vi det let for vores kunder, så de i stedet for planlægning, indkøb og madlavning kan hygge sig sammen med venner og familie.

Samtidig får de stadig en lækker og festlig nytårsmenu til en overkommelig pris,” siger købmand, Michael Andersen, til MigogAalborg.

Gør det let nytårsaften: Meny i Kennedy sørger for en lækker 4 retters menu

Nytårsmenu 4 retter

Nyd festen og forkæl dine gæster med denne lækre 4 retters menu på årets sidste aften.

Bestiller du minimum 6 kuverter inden 23. december, får du en gratis flaske crémant til en værdi af 89,95. Minimumskøbet for at få en gratis flaske er 1.788,-

Minimum 2 kuverter. Begrænset parti, bestil i god tid

Menuen

Appetizer: Tapas toast med grillons af and og gris med solbærsylt. Tapas toast med laksesalat.

Forret: Hummersuppe med cognac, rejebidder vendt i hvidløg og rodfrugtchips. Hertil pagnotella brød og smør.

Hovedret: Oksemørbradbøf med rødvinsauce, kartoffelgratin med emmentaler, græskarpuré og græskarsylt.

Dessert: Kage med sprød feuilletine og et lag hindbærpuré, herpå mandelbiscuit med hvid chokolademousse, der toppes med hindbærgelé. Pyntet yozu kugler, lakridscrumble og blåbær.

Nem tilberedning – vejledning medfølger.

KONKURRENCE MED MIGOGAALBORG

Vind 4 kuverter nytårsmenu samt 1 fl. bobler.

Sådan vinder du:

Like opslaget (udgivet lørdag d. 19. december kl. 18.30)

Skriv i Facebookopslaget hvad MENY Kennedys nytårsmenu koster

Skriv mindst en du gerne vil holde din nytårsaften sammen

Er du ikke den heldige vinder, kan du bestille din nytårsmenu ved henvendelse i delikatessen i MENY Kennedy eller på hjemmesiden her

Har du bestilt men vinder præmien – så refunderes beløbet naturligvis.

OBS: Det kan være en god ide at bestille her før 23. december, da MENY sidste år måtte melde udsolgt.

Del artikel

Andre læser også