Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed: Restaurant AKKC by MEST åbner pop up restaurant

Af Redaktionen

De sidste 1,5 år har gæsterne i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) nydt godt af maden fra Restaurant AKKC by MEST.

Nu er restauranten klar med en markant nyhed.

“Vi har draget os en masse erfaringer og forsøger hele tiden er tænke nyt og løfte oplevelsen ved et besøg i AKKC. Om du er gæst ved en konference, en koncert eller til fest – så skal både mad og drikke være en god oplevelse,” fortæller de.

“Restauranten AKKC by MEST har hidtil været åben ved kulturforestillinger med vores populære tapaskoncept. Nu går vi et skridt længere og åbner som PopUp restaurant på udvalgte dage”, afslører de.

Lækker nyhed: Restaurant AKKC by MEST åbner pop up restaurant

Sådan foregår konceptet

Konceptet kaldes ”Spis Hos MEST”, og her byder de indenfor til en nøje sammensat menu inklusiv velkomst, snacks, vine, kaffe og avec … og prisen er også lige til at spise.

Du kan derfor booke bord online til fredag d. 3.2 og lørdag d. 4.2. samt Valentines tirsdag d. 14. februar.

Fredag d. d. 3.2. kl. 18.00 og lørdag d. 4.2. kl. 18.00, kan du for bare 650 kr. nyde et glas cremant ved ankomst, snacks på bordene, fri vine fra buffet samt øl og sodavand, en lækker 4 retters menu og Kaffe/te, avec og petit four på buffet

Fredag d. d. 3.2. kl. 18.00 og lørdag d. 4.2. kl. 18.00:

Snacks:

Tatar, salatblad, kartoffel – profiteroles, ostecreme – Grambogårdskinke – goma-laks

Forret:

Mosaik af CleaarWater kammuslinger med dildsyltet æbler, nøddemayo, dild og vinaigrette

Serveret med friskbagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri

Mellemret:

Sprængt poussin i trøffelcreme anrettet på luftig kartoffel med sprøde græskar fra Tranum Naturbrug

Hovedret:

Langtidsstegt dansk okse stegt med brunet smør serveret med Læsø-løg, smørdampet spidskål og Sauce Bordelaise

A part serveres stegte kartofler og friskpisket Sauce Bearnaise

Dessert:

Hvid chokoladecreme a la noisette med broken gel, blød karamel, crumble af saltede mandler og hindbærsorbet

På Valentines Dag går restauranten all in på at fejre kærligheden.

Derfor har du nu muligheden for at besøge PopUp-restauranten på denne udvalgte dato, hvor du kan nyde den lækre menu sammen med dem, du allerbedst kan lide.

Her får du for 500 kr. et glas cremant ved ankomst, snacks på bordene, fri vine samt øl og sodavand serveret ved bordet, 3 retters menu, Kaffe/te, avec og petit four.

Valentines Dag på Restaurant AKKC By MEST:

Snacks:

Hjertesalat med marineret jomfruhummer – sprød rulle med syltet løg – hjerter med vesterhavsfisk

Forret:

Koldrøget laks fra egen rygeovn anrettet med marineret agurk, røget creme, crudité af radise og smørstegt crouton

Serveret med friskbagt surdejsbrød og smør fra Aabybro Mejeri

Hovedret:

Grillet mør kalv fra Grambogård glaseret med Sauce Gastrique anrettet med grillet kål og kalvesauce

A part serveres sprød kroket med linser, ristede Vildmose kartofler med persille

Dessert:

Chokoladefondant med varmt hjerte, chokoladecreme med cognac, karamelliseret hasselnødder og iscreme med polynesisk vanillie

Du finder info om booking lige her.

Del artikel