Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed fra Scheelsminde: Overdådig søndagsbrunch vender tilbage

Af Stine Kjølby Christensen

Nu er der kun 17 dage tilbage, før årets januarkur officielt er slut.

Måske er du allerede ved at dagdrømme om, hvad du skal forkæle dig selv med – og vi har et ret godt bud.

Scheelsminde har nemlig offentliggjort, at de inden længe vender tilbage med deres drøm af en brunch-buffet.

Vi lyver ikke, når vi siger, at netop denne fortolkning af “brunch” kan få selv den mest kræsne brunch-gænger til at blive blød i knæene.

Datoerne for 2020 er: 2. februar, 1. marts, 5. april, 7. juni, 16. august, 6. september, 4. oktober og 1. november. Alle dage fra 11.30-13.30.

Et gastronomisk landskab af lækkerier

På disse udvalgte søndage venter et gastronomisk landskab af lokale lækkerier med alt fra røget laks fra hotellets egen rygeovn, hjemmelavet rullepølse, økologisk kylling fra Rokkedahl i Nibe, dampede blåmuslinger fra Limfjorden og deres egen spegepølse med egen snaps og honning lavet i samarbejde med Slagter Holmberg.

Du er med andre ord garanteret en smagsoplevelse for hele familien.

Buffeten bygges op som en slags markedsplads, hvor maden er inddelt efter kategorier.

Ved Markens korn kan du blandt andet blive tanket op med friskbagt rugbrød, surdejsbrød, koldhævede grovboller, mens Koens Verden byder på alt fra skyr, naturmælk, yoghurt, müsli og både hårde og bløde oste med hjemmelavede sylterier.

Ved det Nordjyske dyrerige er der blandt andet salat af økologisk kylling fra Rokkedahl i Nibe med crudité af blegselleri og kapers på menuen, rillette af økologisk gris fra Rosenbeck i Dronninglund med saltet agurk og trøffelmayonnaise, danske pil-selv-rejer og røget lam.

Noget for enhver smag

… Kan I tåle mere?

Ved Slageterens bord venter der hjemmelavet rullepølse, roastbeef, røget hjertekølle og en lang række spegepølser fra nordjyske producenter.

Ved et ægte brunchbord hører der sig selvfølgelig også hjemmelavet leverpostej, brunchpølser og røræg – og for selvfølgelig lige at toppe den, kan du også nyde godt af sprængte barbecueben af økogris fra Dronninglund.

Afslutningsvis kan I stille jer i kø til pandekager, der bages i selve buffeten, rabarbercrumble med flødeskum, chokolade i alle afskygninger og naturligvis hjemmelavet marmelade.

I baren kan du tanke op med kaffe og te, der er inkluderet i prisen. Derudover kan du tilkøbe specialkaffe, frisk juice, drikkeklare safter, håndbryggede øl, bobler og cocktails.

Når du er blevet mæt (og tro os, det bliver du!) så kan I passende gå en tur i hotellets tilhørende park, hvor en del af råvarerne også netop er hentet.

Prisen for dette madorgie er 249 kr. og halv pris for børn.

Bordene plejer at blive revet væk, så du skal være hurtig.

Bestil bord her

Del artikel

Andre læser også