ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker Nibe Festival-nyhed: Azzurra er klar med pizza for tredje år i træk

Af Frederikke Hougaard Hansen

Azzurra er med sit rustikke italienske præg mange aalborgenseres førstevalg, når det kommer til spørgsmålet om, hvem der kan levere byens bedste pizza.

Dette er da heller ikke så mærkeligt.

For med en restaurantchef født og opvokset i Napoli, kokke med passion for italiensk gastronomi samt frisk grønt og udsøgt parmaskinke importeret direkte fra Italien, er Azzurra noget af det tætteste du kommer på Italien – midt i Aalborg.

Fra i næste uge kan autenticiteten også mærkes på Nibe Festival, hvor Azzurra for tredje år i træk vil være at finde området Little Italy placeret centralt på festivalens Junglesti, hvor stemningen emmer af italiensk idyl.

Er du en af de heldige, der næste uge skal nyde en masse fed musik og den særlige festivalstemning, så kan du altså samtidig se frem til et italiensk afbræk (eller to) med en sprød pizza under de grønne trækroner.

Lækker Nibe Festival-nyhed: Azzurra er klar med pizza for tredje år i træk

Del dit bedste festivaløjeblik Instagram

Azzurra ser frem til de mange festglade øjeblikke på festivalen, og vil i år gerne have muligheden for at følge lidt bedre med inde fra pizzakøkkenet.

Derfor kan du under hele festivalen deltage i en konkurrence om at vinde to valgfrie pizzaer fra Azzurras festivalrestaurant.

Alt du skal gøre, er at dele dit bedste festivaløjeblik og hashtagge #AzzurraNibe.

Vinderen udtrækkes lørdag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

?KONKURRENCE? -Vind 2 x pizza Azzurra til Nibe ? På årets Nibe Festival kan du lørdag vinde 2 x pizza fra Azzurra ? Det eneste du skal gøre er: Bruge hashtagget #azzurranibe på dine bedste festival-, Azzurra- og pizzabilleder ? og følge vores Instagram side ?? Vinderen bliver fundet her på Instagram d. 6 juli og vinderbilledet vil blive offentliggjort på vores Instagram og Facebook side ?? Vi glæder os til at se jeres fedeste oplevelser. Konkurrencen er sponsoreret af Azzurra og har intet med Instagram at gøre ☺️ #azzurraaalborg #azzurranibe #italienskmad #italiensk #pizza #konkurrence #vind #vindpizza #nibefestival #nibefestival2019 #festival #deldinoplevelse #vises #komforbi #visestilnibe #pizzatime #aalborgcity #aalborg #pizzalover #mums #nibe #vindvindvind

Et opslag delt af Azzurra Aalborg_DK (@azzurraaalborg_dk) den

Italiensk atmosfære under trækronerne

Efter at være blevet ”headhuntet” af Nibe Festival to år i træk, vender Azzurra altså stærkt tilbage igen i år.

Selvom det er lange og hårde dage, er det det hele værd for pizzabager Maurizio Quattromani, stifter af Azzurra, hans partner og ansatte at deltage i Nibe Festival.

”Der er mange af vores kunder, som også tager på Nibe Festival, så noget af det, vi ser mest frem til, er gensynet,” fortæller Maurizio tilføjer:

”Derudover får vi jo også en del nye kunder, som lærer os at kende gennem Nibe Festival – og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.”

I år har Azzurra forlænget deres åbningstid til kl. 01:30, så du både kan starte slutte dagen af med det, der er allerbedst ovenpå en masse fadøl: pizza.

Menuen består af udvalgte favoritter

Menukortet på Nibe Festival vil være et udvalg på 15 af Azzurras absolut bedst sælgende favoritter, hvor der er noget for enhver smag.

Der vil blandt andet være både klassisk pepperonipizza, vegetarisk og vegansk pizza, spicy pizza, og den den helt specielle “Den Fede Pizza”, opkaldt efter “Den Lille Fede”, med masser af kød og dressing, som kun laves under festivalen.

Derudover kan der købes slices i take away til mellem 25 og 35 kr.

Lækker Nibe Festival-nyhed: Azzurra er klar med pizza for tredje år i træk

Som Maurizio kalder det, er udvalget ”småt, men bredt”.

”Vi får et bedre kendskab til, hvad det er for en slags kunder vi har, når vi er på Nibe Festival. Vi lærer dem bedre at kende.

For eksempel kan vi mærke, at vi har fået en del flere vegetarer og veganere blandt vores yngre kundegruppe, som vi selvfølgelig også gerne vil imødekomme,” fortæller Maurizio.

Azzurra sætter en ære i at tilpasse menuen til kunderne, hvilket i år også kan mærkes på festivalen. Der er både vegetariske, veganske og glutenfri muligheder.

”Vi glæder os helt vildt til nogle festlige dage med glade mennesker, god musik og forhåbentligt godt vejr, og så håber vi jo selvfølgelig at festivalgængerne glæder sig lige så meget til at se os, som vi glæder os til at se dem,” slutter Maurizio.

Azzurras pizzaer kan nydes i Little Italy eller som take away fra 12:00 – 01:30 under hele festivalen (åbningstiderne er vejledende for restaurantområdet, men gældende for take away)

Husk du kan deltage i konkurrencen om 2x valgfri pizza lørdag aften ved at dele dit bedste festivaløjeblik med #AzzurraNibe

Del artikel