Lækker Nibe Festival-nyhed: Azzurra er klar med pizza for tredje år i træk

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Azzurra er med sit rustikke italienske præg mange aalborgenseres førstevalg, når det kommer til spørgsmålet om, hvem der kan levere byens bedste pizza.

Dette er da heller ikke så mærkeligt.

For med en restaurantchef født og opvokset i Napoli, kokke med passion for italiensk gastronomi samt frisk grønt og udsøgt parmaskinke importeret direkte fra Italien, er Azzurra noget af det tætteste du kommer på Italien – midt i Aalborg.

Fra i næste uge kan autenticiteten også mærkes på Nibe Festival, hvor Azzurra for tredje år i træk vil være at finde området Little Italy placeret centralt på festivalens Junglesti, hvor stemningen emmer af italiensk idyl.

Er du en af de heldige, der næste uge skal nyde en masse fed musik og den særlige festivalstemning, så kan du altså samtidig se frem til et italiensk afbræk (eller to) med en sprød pizza under de grønne trækroner.

Del dit bedste festivaløjeblik Instagram

Azzurra ser frem til de mange festglade øjeblikke på festivalen, og vil i år gerne have muligheden for at følge lidt bedre med inde fra pizzakøkkenet.

Derfor kan du under hele festivalen deltage i en konkurrence om at vinde to valgfrie pizzaer fra Azzurras festivalrestaurant.

Alt du skal gøre, er at dele dit bedste festivaløjeblik og hashtagge #AzzurraNibe.

Vinderen udtrækkes lørdag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

🤩KONKURRENCE🤩 -Vind 2 x pizza Azzurra til Nibe 🍕 På årets Nibe Festival kan du lørdag vinde 2 x pizza fra Azzurra 😍 Det eneste du skal gøre er: Bruge hashtagget #azzurranibe på dine bedste festival-, Azzurra- og pizzabilleder 😉 og følge vores Instagram side 👍🏻 Vinderen bliver fundet her på Instagram d. 6 juli og vinderbilledet vil blive offentliggjort på vores Instagram og Facebook side 🙏🏻 Vi glæder os til at se jeres fedeste oplevelser. Konkurrencen er sponsoreret af Azzurra og har intet med Instagram at gøre ☺️ #azzurraaalborg #azzurranibe #italienskmad #italiensk #pizza #konkurrence #vind #vindpizza #nibefestival #nibefestival2019 #festival #deldinoplevelse #vises #komforbi #visestilnibe #pizzatime #aalborgcity #aalborg #pizzalover #mums #nibe #vindvindvind

Et opslag delt af Azzurra Aalborg_DK (@azzurraaalborg_dk) den

Italiensk atmosfære under trækronerne

Efter at være blevet ”headhuntet” af Nibe Festival to år i træk, vender Azzurra altså stærkt tilbage igen i år.

Selvom det er lange og hårde dage, er det det hele værd for pizzabager Maurizio Quattromani, stifter af Azzurra, hans partner og ansatte at deltage i Nibe Festival.

”Der er mange af vores kunder, som også tager på Nibe Festival, så noget af det, vi ser mest frem til, er gensynet,” fortæller Maurizio tilføjer:

”Derudover får vi jo også en del nye kunder, som lærer os at kende gennem Nibe Festival – og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.”

I år har Azzurra forlænget deres åbningstid til kl. 01:30, så du både kan starte slutte dagen af med det, der er allerbedst ovenpå en masse fadøl: pizza.

Menuen består af udvalgte favoritter

Menukortet på Nibe Festival vil være et udvalg på 15 af Azzurras absolut bedst sælgende favoritter, hvor der er noget for enhver smag.

Der vil blandt andet være både klassisk pepperonipizza, vegetarisk og vegansk pizza, spicy pizza, og den den helt specielle “Den Fede Pizza”, opkaldt efter “Den Lille Fede”, med masser af kød og dressing, som kun laves under festivalen.

Derudover kan der købes slices i take away til mellem 25 og 35 kr.

Som Maurizio kalder det, er udvalget ”småt, men bredt”.

”Vi får et bedre kendskab til, hvad det er for en slags kunder vi har, når vi er på Nibe Festival. Vi lærer dem bedre at kende.

For eksempel kan vi mærke, at vi har fået en del flere vegetarer og veganere blandt vores yngre kundegruppe, som vi selvfølgelig også gerne vil imødekomme,” fortæller Maurizio.

Azzurra sætter en ære i at tilpasse menuen til kunderne, hvilket i år også kan mærkes på festivalen. Der er både vegetariske, veganske og glutenfri muligheder.

”Vi glæder os helt vildt til nogle festlige dage med glade mennesker, god musik og forhåbentligt godt vejr, og så håber vi jo selvfølgelig at festivalgængerne glæder sig lige så meget til at se os, som vi glæder os til at se dem,” slutter Maurizio.

Azzurras pizzaer kan nydes i Little Italy eller som take away fra 12:00 – 01:30 under hele festivalen (åbningstiderne er vejledende for restaurantområdet, men gældende for take away)

Husk du kan deltage i konkurrencen om 2x valgfri pizza lørdag aften ved at dele dit bedste festivaløjeblik med #AzzurraNibe

AALBORG AWARDS hylder byen: Natklubkonger spiller til Afterparty

Skrevet af: Michael Qureshi
TooManyLeftHands
TooManyLeftHands

Så kan I godt krydse datoen!

Fredag d. 3. april 2020 gentager vi succesen med AALBORG AWARDS. Denne gang større, vildere og bedre end både i 2018 og 2019, som var de første to år med den store fest.

Vi har igen i år rykket AALBORG AWARDS ind i Aalborg Hallen i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor der bliver plads til over 900 gæster. Sidste år var der totalt udsolgt til showet og afterparty.

Billetterne er netop sat i salg, og denne gang er det udelukkende med siddepladser.

AALBORG AWARDS starter med at hylde det bedste i Aalborg.

Årets Restaurant, burger, café, cocktails m.fl. skal kåres, hvor alle byens største restauratører, butikker, virksomheder håber på, at det er dem, som løber med priserne.

AALBORG AWARDS

TooManyLeftHands spiller til afterparty

Derefter er der kæmpe Afterparty. I år bliver det for alvor sparket i gang af nogen, der virkelig ved, hvordan man fyrer den af til en fest. Det er nemlig ingen ringere end natklubkongerne fra TooManyLeftHands.

Sidste år spillede de blandt andet på Tinderbox, de stod for Aalborgs største Gadefest on Tour på Gammeltorv og så har de også netop spillet på Aairport Festival.

TooManyLeftHands er netop kendt for at tage de største hits og mixe dem med deres eget touch, og regnes for at være blandt de bedste DJs.

Når de går fra scenen afløses de af andre stærke navne på DJ-fronten.

Rød løber, drinks og fedt show

Vi tør godt at love, at det bliver en forrygende aften med rød løber, drinks, et fedt show med kåringer og så ikke mindst et med et megafedt afterparty.

Vært på selve AALBORG AWARDS bliver Nicolaj Lange, der også har været det de to forgående år.

Hvis du vil prøve at have følelsen af at komme med til den største rød løber fest i Aalborg, så er det AALBORG AWARDS.

Her kan du feste med alle dem, der står bag byens bedste restauranter, butikker, caféer, virksomheder og naturligvis flere prominente navne i alt lige fra sport til politik.

I løbet af de næste dage åbner afstemningen til finalisterne til AALBORG AWARDS. Se sidste års vindere her

Hvad: AALBORG AWARDS afholdes af MigogAalborg
Hvor: Aalborg Kongres & Kultur Center
Hvornår: Fredag d. 3. april kl. 18-01.00
Billet-info:
Siddeplads: 349 kr.
Inkluderer 1 drink, snacks under showet, indgang til Award-show og MEGA Afterparty
Book lige her

Fed oplevelse for børnene: Kom til gratis ishockey-træning i vinterferien

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen
Foto: Annemarie Allesø Rasmussen

Vinterferien er netop startet for de fleste børn i Nordjylland, men vejrudsigten lover ikke ligefrem fantastisk vejr de næste dage.

Derfor er det jo oplagt at gå på jagt efter indendørsaktiviteter, som kan underholde de mindste i familien.

Og her i vinterferien kan børnene både få rørt kroppen, mærke følelsen af vintervejr og være sikker på tørvejr, når AaB Ishockey inviterer til rekruttering for alle piger og drenge i alderen 3-7 år.

Det foregår på onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00 i Gigantium, og det er ganske gratis at møde op og prøve kræfter med en af Danmarks mest populære sportsgrene.

Bliv den næste store ishockey-stjerne

Flere profiler fra Aalborg Pirates har været en del af AaB Ishockeys talentafdeling, så drømmer dit barn om at blive den næste store Ishockey-stjerne, er det oplagt at lægge vejen forbi rekrutterings-dagen.

Men træningen handler først og fremmest om at have det sjovt.

“Vi har mange trænere på isen begge dage, så alle børn kan få en hjælpende hånd, når det nødvendigt.

Vi har også nogle specielle vogne, som de kan støtte sig opad, hvis ikke de er helt trygge ved at stå på skøjter endnu,” fortæller formand sportsudvalget i AaB Ishockey, Søren Vestergaard.

Derudover tilrettelægger man træningen efter det enkelte barns niveau, så alle får en god oplevelse.

Det anbefales, at man kommer 30-45 minutter før for at få hjælp til at finde det rette udstyr – som man i øvrigt også kan låne helt gratis på dagen.

Søren Vestergaard oplyser, at AaB Ishockey også afholder begyndertræning hver onsdag (kl. 17-18) og lørdag ( kl. 10-11.15) i perioden august-april, hvor man også kan prøve kræfter med ishockey.

Hvad: Gratis ishockey-træning for 3-7 årige
Hvor: Gigantium (indgang i kælderen på samme side som svømmehallen, omklædning 4, midt på gangen)
Hvornår: Onsdag d. 19. februar fra klokken 14.30 – 15.30 og lørdag d. 22. februar fra klokken 13.00-14.00

Du kan finde mere info her.

Subway lancerer nyhed: Børn under 12 år spiser gratis fremover

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vinterferien er netop skudt i gang, og det er naturligvis ensbetydende med, at de nordjyske forældre er i fuld gang med at lægge program for den næste uge.

Nu er der ikke børnehave- eller skolekammerater, der kan aktivere energibomben i løbet af dagen … og så må (bedste)forældre jo træde til.

Heldigvis findes der mange lokale tilbud til familier, der ønsker en ferie fyldt med gode oplevelser.

Blandt andet Subway, der netop har lanceret deres nyeste tiltag: Børn spiser gratis.

“Sikke et godt vinterferietilbud!” tænker du nok – men faktisk varer glæden helt udover denne uge…

Tilbuddet gælder nemlig for evigt!

Subway understreger dog over for MigogAalborg, at det er et barn per betalende voksen, der spiser gratis.

Sammensæt din egen børnesandwich

Med i det generøse tilbud er en valgfri børnesandwich, håndlavet i bedste Subway-ånd, hvor dagens heldige hovedperson kan vælge mellem en variant med enten kylling, kalkun eller skinke.

Derudover er der selvfølgelig hundredevis af kombinationsmuligheder både med hensyn til brød, fyld og tilberedning.

Et andet nyt tiltag fra Subway er også, at du fremover kan tilvælge alt fra cheddar, revet mozzarella, majs, feta, ristede løg til ristede kerner – helt uden merpris.

Barnet får selv lov at udpege det hele ved disken og er dermed også selv med til at sammensætte lige præcis sin yndlingssandwich.

“Subway er andet end et oplagt bud på en omgang hurtig take away – vi er også en familierestaurant, hvor der er plads til både store og små, uanset smag og behag,” fortæller Rasmus H. Millfors, som er medejer af Subway i Aalborg.

Er appetitten til mere end blot en sandwich, er der mulighed for at tilkøbe en sodavand og cookie for kun 20 kr. – det er dog ikke et krav for at indløse tilbuddet om et gratis måltid, så dette skal udelukkende ses som en billig måde at opgradere til en menu.

Tilbuddet er gældende i både restauranten i Urbansgade samt Østerågade.