Lækker Nibe Festival-nyhed: Azzurra er klar med pizza for tredje år i træk

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen

Azzurra er med sit rustikke italienske præg mange aalborgenseres førstevalg, når det kommer til spørgsmålet om, hvem der kan levere byens bedste pizza.

Dette er da heller ikke så mærkeligt.

For med en restaurantchef født og opvokset i Napoli, kokke med passion for italiensk gastronomi samt frisk grønt og udsøgt parmaskinke importeret direkte fra Italien, er Azzurra noget af det tætteste du kommer på Italien – midt i Aalborg.

Fra i næste uge kan autenticiteten også mærkes på Nibe Festival, hvor Azzurra for tredje år i træk vil være at finde området Little Italy placeret centralt på festivalens Junglesti, hvor stemningen emmer af italiensk idyl.

Er du en af de heldige, der næste uge skal nyde en masse fed musik og den særlige festivalstemning, så kan du altså samtidig se frem til et italiensk afbræk (eller to) med en sprød pizza under de grønne trækroner.

Del dit bedste festivaløjeblik Instagram

Azzurra ser frem til de mange festglade øjeblikke på festivalen, og vil i år gerne have muligheden for at følge lidt bedre med inde fra pizzakøkkenet.

Derfor kan du under hele festivalen deltage i en konkurrence om at vinde to valgfrie pizzaer fra Azzurras festivalrestaurant.

Alt du skal gøre, er at dele dit bedste festivaløjeblik og hashtagge #AzzurraNibe.

Vinderen udtrækkes lørdag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

🤩KONKURRENCE🤩 -Vind 2 x pizza Azzurra til Nibe 🍕 På årets Nibe Festival kan du lørdag vinde 2 x pizza fra Azzurra 😍 Det eneste du skal gøre er: Bruge hashtagget #azzurranibe på dine bedste festival-, Azzurra- og pizzabilleder 😉 og følge vores Instagram side 👍🏻 Vinderen bliver fundet her på Instagram d. 6 juli og vinderbilledet vil blive offentliggjort på vores Instagram og Facebook side 🙏🏻 Vi glæder os til at se jeres fedeste oplevelser. Konkurrencen er sponsoreret af Azzurra og har intet med Instagram at gøre ☺️ #azzurraaalborg #azzurranibe #italienskmad #italiensk #pizza #konkurrence #vind #vindpizza #nibefestival #nibefestival2019 #festival #deldinoplevelse #vises #komforbi #visestilnibe #pizzatime #aalborgcity #aalborg #pizzalover #mums #nibe #vindvindvind

Et opslag delt af Azzurra Aalborg_DK (@azzurraaalborg_dk) den

Italiensk atmosfære under trækronerne

Efter at være blevet ”headhuntet” af Nibe Festival to år i træk, vender Azzurra altså stærkt tilbage igen i år.

Selvom det er lange og hårde dage, er det det hele værd for pizzabager Maurizio Quattromani, stifter af Azzurra, hans partner og ansatte at deltage i Nibe Festival.

”Der er mange af vores kunder, som også tager på Nibe Festival, så noget af det, vi ser mest frem til, er gensynet,” fortæller Maurizio tilføjer:

”Derudover får vi jo også en del nye kunder, som lærer os at kende gennem Nibe Festival – og det er vi selvfølgelig rigtig glade for.”

I år har Azzurra forlænget deres åbningstid til kl. 01:30, så du både kan starte slutte dagen af med det, der er allerbedst ovenpå en masse fadøl: pizza.

Menuen består af udvalgte favoritter

Menukortet på Nibe Festival vil være et udvalg på 15 af Azzurras absolut bedst sælgende favoritter, hvor der er noget for enhver smag.

Der vil blandt andet være både klassisk pepperonipizza, vegetarisk og vegansk pizza, spicy pizza, og den den helt specielle “Den Fede Pizza”, opkaldt efter “Den Lille Fede”, med masser af kød og dressing, som kun laves under festivalen.

Derudover kan der købes slices i take away til mellem 25 og 35 kr.

Som Maurizio kalder det, er udvalget ”småt, men bredt”.

”Vi får et bedre kendskab til, hvad det er for en slags kunder vi har, når vi er på Nibe Festival. Vi lærer dem bedre at kende.

For eksempel kan vi mærke, at vi har fået en del flere vegetarer og veganere blandt vores yngre kundegruppe, som vi selvfølgelig også gerne vil imødekomme,” fortæller Maurizio.

Azzurra sætter en ære i at tilpasse menuen til kunderne, hvilket i år også kan mærkes på festivalen. Der er både vegetariske, veganske og glutenfri muligheder.

”Vi glæder os helt vildt til nogle festlige dage med glade mennesker, god musik og forhåbentligt godt vejr, og så håber vi jo selvfølgelig at festivalgængerne glæder sig lige så meget til at se os, som vi glæder os til at se dem,” slutter Maurizio.

Azzurras pizzaer kan nydes i Little Italy eller som take away fra 12:00 – 01:30 under hele festivalen (åbningstiderne er vejledende for restaurantområdet, men gældende for take away)

Husk du kan deltage i konkurrencen om 2x valgfri pizza lørdag aften ved at dele dit bedste festivaløjeblik med #AzzurraNibe

Limited edition: Her kan du få den vildeste Nutella-snegl

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Hvis du skulle have glemt det, kan vi informere om, at det er Fars Dag på fredag, d. 5 juni.

Er du også træt af at give de obligatoriske bomuldsstrømper, noget udstyr til grillen eller en klassisk skjorte?

De fleste ved, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og på fredag har du for alvor mulighed for at tage kegler i hjemmet.

For Surdejsbageren har lavet et lille twist på bestselleren kanelsnegl, hvor den klassiske remonce er skiftet ud med det tætteste man kommer på flydende guld: Nutella.

Sneglen koster som sædvanligt en halv Vejgaard-dollar (25 kr.), og udover Nutella har den klassiske snegl fået selskab at ristede hasselnødder og knasende krokant.

Selvom sneglen først kan smages igen om en uge, lavede Henrik og Co en lille portion test-snegle, som bogstaveligt talt røg som varmt brød i dag.

Vi nåede lige at få fingrene i et enkelt eksemplar, og vi kan garantere en fantastisk oplevelse for alle, der elsker Nutella. Den skal helt bestemt nydes lun, hvor Nutella’en stadig er flydende.

Sådan får du fingrene i den

Nutella-sneglen kan i første omgang KUN (!) bestilles til afhentning Fars Dag (Grundlovsdag), og bestillingerne har allerede væltet ind efter, at Surdejsbageren lagde en lille teaser ud i går på Instagram.

“Der er jo store traditioner for at bestille og spise hveder til St. Bededag, så nu tester vi lige af om Fars dag skal have en ny tradition her i Aalborg,” fortæller ejer og surdejsbager Henrik Skougaard.

Men bare rolig. VI fortæller ikke nogen, hvis du bestiller en, to, tre eller fire dig til selv eller en anden du holder af.

Sneglene kan bestilles via Facebook, Instagram eller på mail info@surdejsbageren.dk

Vis din støtte til klubben: Nu kan du købe den helt særlige AaB-plakat

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

På søndag spiller AaB den første betydende fodboldkamp siden starten af marts, når de skal på jagt efter tre point i Esbjerg.

Klubberne må endnu ikke have tilskuere på tribunen, og dermed må spillerne undvære den helt særlige stemning og ikke mindst den flotte visuelle kulisse af rød-hvide farver, som AaB’s fans altid leverer – både ude og hjemme.

Men selvom vi ikke har mulighed for at støtte spillerne på lægterne, er der heldigvis stablet en række tiltag på benene for støtte klubben i en svær tid.

AaB har startet projektet AaB er det hele værd, som i skrivende stund har indsamlet næsten 500.000 kr. og på kampdage opfordrer de desuden alle fans til at lade sit halstørklæde hænge ud ad vinduet som en symbolsk gestus.

Nu er vi her på MigogAalborg klar med endnu en mulighed for at vise AaB din støtte – både økonomisk og visuelt.

Støt AaB sammen med MigogAalborg

Mange nordjyder har allerede sikret sig Spot Byen plakaterne til at pryde hjemmet med ikoniske steder som eksempelvis Vestre Fjordpark, Tyren eller Aalborg Tårnet.

Spot Byen er et kreativt samarbejde udsprunget mellem MigogAalborg og Fotograferne Vesterbro, og det ligger i vores fælles DNA at være stolte af at bo i Aalborg.

Vi er også stolte af AaB; derfor skal klubben selvfølgelig også have sin helt egen plakat, som du allerede kan sikre dig her.

Prisen for plakaten starter fra 299 kr., og så støtter du samtidig med 20 kr. pr. solgt plakat til AaB. Derudover støtter vi CoolUnite Fonden med 6 % af overskuddet af alle solgte plakater.

På motivet har vi fundet plads til den ikoniske AaB-tyr, som står foran stadion, den helt særlige fan-mosaik, som viser AaB-logoet på fineste vis og ikke mindst det ikoniske stadion i baggrunden, hvorfra mange AaB-fans har masser af gode minder fra.

Plakaterne kommer i str. 50 x 70 og 70 x 100 og kan sendes eller afhentes hos Fotograferne Vesterbro.

Hvis du vil lure lidt på plakaterne, inden du køber, har du både mulighed for at se dem hos Fotograferne Vesterbro eller som noget helt nyt hos vores venner hos BoShop, som sælger både plakater og rammer i deres nye flotte butik på Østerågade 27.

Få farverige Aalborg ind i hjemmet

Udover de klassiske Spot Byen plakater i sort-hvid, har vi for nyligt sendt vores fotograf Kjetil Løjte ud i nattemørket i Aalborg, hvor han har skudt nogle helt fantastiske billeder af byen.

Vi kalder serien Dark Night, og i serien kan du bl.a få Musikkens Hus, Utzon Center, Kunsten med Aalborgtårnet i baggrunden, Budolfi Kirke med det ikoniske spir og Kulturbroen.

De plakater kan du sikre dig lige her.

Spot Byen tilbyder også løsninger til virksomheder, som ønsker at vise byen frem på bedste vis. Vi kan både tilbyde collager og akustikplader, som kan laves lige efter dit ønske. Send en mail til Jes for at høre nærmere.

Jubel i Fårup Sommerland: Åbner allerede i næste uge

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Fårupsommerland
Fårupsommerland

Fårup Sommerland skulle oprindeligt have åbnet for gæster d. 2. maj, men blev i første omgang udskudt pga. corona-virus – til d. 21. maj. Denne dato blev som bekendt udskudt igen.

13. maj skrev vi så, at åbningsdatoen endelig var officiel: 11. juni ville Fårup Sommerland åbne.

Men nu er der igen, igen nyt fra sommerlandet længst mod nord.

“Vi åbner allerede fredag d. 5. juni,” skriver Fårup Sommerland på Facebook.

Kl 14 i dag blev det meldt ud på et pressemøde fra Statsministeriet, at grænsen til Norge og Tyskland åbner fra 15 .juni. Det har også fået Fårup Sommerland til at juble.

Til EB siger Rasmus Morten, marketingchef i Faarup Sommerland:
“40 procent af vores gæster er på en normal sæson nordmænd, så denne nyhed har meget stor betydning for os og hele området.”
Alle sæsonkortholdere kan komme til en eksklusiv VIP snig-åbning dagen inden den officielle åbning.

“I inviteres herud torsdag d. 4 juni, hvor vi ekstraordinært slår dørene op fra 15:00-20:00 – kun for jer! Så kan I prøve den STORE nyhed SAVEN (og alt andet) før vi officielt åbner op d. 5 juni,” skriver de på Facebook.