Lækker mad to go: Her er Aalborgs nye hotte Take Away steder

Skrevet af: Michael Qureshi

Indrømmet. Vi skriver meget om mad i byen.

Men der er dælme også meget at skrive om. For Aalborg vokser konstant på madfronten, og hver gang man blot blinker, så åbner et nyt sted.

Niveauet på de nye steder er også markant højere, end hvad man tidligere har været vant til med nyåbninger.

Flere har også deres helt egen niché og med fokus på den gode kvalitet. Især på Take Away-fronten pibler det frem med nye steder, hvoraf flere leverer rigtig lækker mad til at tage med hjem.

Vi har udvalgt nogle af de bedste nye Take Away-steder, så der er lidt inspiration til, hvor man kan hente mad, hvis man ikke lige selv gider at stå i køkkenet en dag.

CheerUp Foodtruck

Det er forår. Så når vejret på et tidspunkt følger med kalenderen, så er det altså et fantastisk koncept med Aalborgs første rigtige Foodtruck.

Bo er tidligere køkkenchef på flere gode steder i Aalborg, og han kører sin Foodtruck rundt og serverer mad, der er lavet med enorm kærlighed og passion. Du finder ham på Frederikstorv onsdag og lørdag og på Nørresundby Torv om fredagen.

Læs mere her: Amerikansk fænomen hitter: Bo har Aalborgs første Foodtruck

VACA

De energiske gutter fra Karma Sushi og VACA-konceptet har fart på og vil udbrede VACA i rigtig mange byer rundt omkring i landet. I første omgang satser de på hjemmebanen i Aalborg, hvor de i sidste uge åbnede nummer to i byen.

Det gjorde de på Østerågade i lokaler, der er dobbelt så store som dem i Reberbansgade. Konceptet er heldigvis præcis det samme, og VACA laver toplækker mexicansk mad.

Læs også:  Derfor åbner VACA nummer to i Aalborg: Bliver dobbelt så stor som den første

Chido

Der er virkelig kommet mexicansk krig på Boulevarden, hvor man fra nye Chido kan se over på den nye VACA.

Chido er endnu et blændende mexicansk koncept med større fokus på den sundere del af det mexicanske køkken. Heldigvis er det ikke gået ud over smagen.

Det er nemt og lækkert, og man forstår, hvorfor Chido blev nomineret til Årets Take Away-sted i Aarhus i 2016.

Læs også: Gastromand besøger Chidos: Aalborgs nye hippe mexicaner

Helstegt

Det er let at overse det minimale Take Away-sted beliggende Ved Stranden. Men konceptet er intet mindre end genialt. Hver dag er der en helstegt pattegris på menuen, og så laver de sindssygt lækre burgere med svinekødet og velsmagende tilbehør.

Med jævne mellemrum har de også lam på menuen, men forleden blev det udsolgt på få timer. Har de udsolgt af deres kød er der altid deres burger med pulled pork eller pulled beef, så det er et besøg værd.

Læs også: Kræs for kødelskere: Her er byens nye hotte Take Away

MEAT at Home

Det er ikke helt nyt, men nu er der fuldt blus på konceptet, og man er også begyndt at kraftigt markedsføre det.

Restaurant MEAT har netværket til at importere rigtig lækkert kød hjem, så det er muligheden for at få en superlækker smagsoplevelse derhjemme.

Hver måned kører de en ny MEAT at Home menu som i denne måned bl.a. består af 250 gram Uruguyansk filet med kartoffel souffle, grøntsagssauté med sprød bacon og chili sauce.

Og vi er så heldige, at Restaurant MEAT er med i ClubAalborg, så der får du rabat, når bestiller Meat at Home.  Læs mere om ClubAalborg lige her

De åbner snart

Grillen Burgerbar

Navnet lyder måske som et lidt tarveligt sted, men Grillen Burgerbar er faktisk et succesfuldt burgerkoncept i både København og Aarhus. Nu har de overtaget lokalerne nede på Café Limfjorden, og der er de i fuld gang med at gøre klar til at åbne en burger-restaurant med plads til 100 spisende gæster.

De kører selvfølgelig også Take Away, og meldingerne fra København går på, at burgerne virkelig er i særklasse. Så vi glæder os til, at de åbner i april i Aalborg.

Læs også: Brandvarmt koncept: Kæmpe burger-restaurant åbner inde i Aalborg centrum

Læst af over 30.000 på migogaalborg.dk

Aalborg bager

 

Fed energi og holdånd: THIMMs skaber træningsforløb med synlige resultater

Skrevet af: Jonas Søhus Vogt Sørensen
Martin Thimm
Martin Thimm

“Kom så Daniel. Kom så. Kom så. Stærkt det der.”

Der er power på stemmen, og der er power i arme og ben hos deltagerne på ManPower-hold i træningscenteret THIMMs.

På en stikvej til den travle Østre Allé har den tidligere professionelle ishockeyspiller i blandt andet Aalborg Pirates, Martin Thimm, skabt et træningscenter, som på flere punkter skiller sig ud fra det klassiske træningscenter.

Her har man formået at skabe et træningsmiljø, hvor alle kan være med. Uanset om man er i topform eller i kageform.

De fire energiske trænere Martin, Eva, Magnus og Morten i THIMMs har sammen sikret at skabe træningskvalitet på højt plan.

Der er fokus på at skabe de optimale rammer for den enkelte, og hvad man kan holde til for derefter at bygge på. Når man har været igennem otte ugers forløb i THIMMs, så er der synlige resultater.

Stærkere krop og større livsglæde

Hvis der er noget Martin Thimm og de øvrige trænere i THIMMs tør garantere, så er det en stærkere krop, og en større livsglæde som helt naturligt kommer med en sundere krop.

“Vores evne til at skabe resultater på alle niveauer er det, som vi synes, skiller os ud fra mængden.

Om du er elitesportsudøver eller motionist. Om det er din første oplevelse med et træningscenter, eller om du er garvet, så bliver alle taget imod på samme måde.

Vi tager ekstremt meget hensyn til den enkeltes fysisk, og bygger så på derfra,” lyder det fra Martin Thimm i en sjældent stille stund.

Fysisk træner for ishockeylandsholdet

Når han ikke træner hold eller enkeltpersoner i THIMMs, så er han bl.a. fysisk træner for det danske ishockeylandshold. Han har også arbejdet med adskillige professionelle fodboldspillere og øvrige topatleter.

Men han lægger ikke skjul på, at det er lige så sjovt at træne elitesportsfolk som den helt nye i et træningscenter, der måske hele livet kun har været vant til et par obligatoriske løbeture eller lidt timer på en motionscykel.

“Træningen tilpasses den enkelte også på vores holdforløb. Det giver en stor mangfoldighed på holdene og bidrager til udvikling for alle.

Vi udnytter den brede fysiologiske og ernæringsmæssige viden vi har i trænergruppen til at skabe og videreudvikle træning, så det aldrig bliver kedeligt,” forklarer Martin Thimm.

“Vi er et hus med hjerterum og plads til alle. På vores holdforløb er der stor fokus på sammenhold og en fantastisk fællesstemning til hver træning,” fortsætter han.

Får hurtigt succesoplevelser

Mange der har et stillesiddende job, eller måske ikke føler sig helt tilpas ved siden af trænings-kanoner i det lokale fitnesscenter, får hurtigt succesoplevelser, når de kommer i THIMMs.

De vokser simpelthen træning for træning, hvor man nøje følger udviklingen med data. Men det er de positive resultater, der hele tiden fremhæves.

“THIMMs er et frirum fra livets andre strabadser, hvor vi fejrer succeser og har fokus på mental robusthed og læring i egen krop. Fysisk overskud giver mentalt overskud. Det er veldokumenteret, og det er noget, vi arbejder rigtig meget med,” siger Martin.

Han tilføjer;

“Det er et sted, hvor vi smiler og altid får skabt en fed stemning, uanset om det er klokken 6.00 om morgenen eller lige efter en lang arbejdsdag.

Der er højt til loftet, og vi trænere føler i hvert fald, at folk tager herfra med et smil på læben og en god følelse i krop og sind.”

Ud over nogle ganske få maskiner som blandt andet en romaskine og fitnesscykel, så er det ikke den slags man bruger meget i træning, men derimod kroppens naturlige bevægelsesmønstre.

Giver en bedre forståelse af kroppen

Det kommer blandt andet ud af, at Martin Thimm med en professionel ishockeykarriere og 12 år på eliteplan selv har store erfaringer, smerter og forringet livskvalitet.

Derfor har han og resten af teamet i THIMMs viet deres liv til at hjælpe andre i lignende situationer.

“Vi vil gerne være med til at formidle igennem vores træning en dybere forståelse for, hvordan vi som menneske bevæger os. Hvorfor det er vigtigt at træne helt særlige muskelgrupper, som man måske tager for givet.

Der findes næsten ikke nogen federe fornemmelse, end når man reelt kan mærke, at man fysisk har rykket sig fra et udgangspunkt,” forklarer Martin Thimm.

Book plads med en ven og spar 30%

Hos Thimms får du to træningspas om ugen og en ekstra fælles træning hver lørdag. En træning varer 55 minutter, og du får en træning, du ikke finder andre steder.

“Hos os får du en udfordrende, motiverende, varierende og sjov træning med masser af power. Udover det får du personlige råd og vejledning, et godt fællesskab og masser af inspiration til egen træning,” siger Martin.

Og har du først været hos Thimms én gang, er der stor chance for at du kommer igen.

”80% af dem vi har er gengangere over to år”, siger Martin.

Booker du plads på et hold sammen med en ven/veninde, gives der 30% rabat på 8 ugers forløb.

KvindePower (for kvinder i alle alder).

MIX Hold (for både mænd og kvinder).

ManPower (for mænd i alle aldre).

Oldboys hold (mænd +60 år).

Du kan finde mere info og booke plads i Thimms her – der er begrænset antal pladser tilbage

Første aften med nye restriktioner: Nordjyllands Politi roser aalborgenserne

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Vi har alle (igen) skulle vænne os til en ny hverdag, hvor corona-restriktioner endnu engang sætter begrænsninger for os.

Blandt andet på byens restauranter, caféer og beværtninger, der fra i går er blevet pålagt at lukke kl. 22.

Der har derfor også været ekstra fokus på netop disse steder fra Nordjyllands Politis side, men i går aftes var der kun ros tilovers:

“Alle værtshuse lukkede kl. 2200 uden udfordringer for politiet,” skriver de på Twitter, og fortsætter:

“Alle gæster i Jomfru Ane gade havde forladt “gaden” få min. efter og der er ro i området. Ingen overtrædelser af opholdsforbud er sket. Politiet er tilstede resten af natten i værtshusmiljøet i NJYL.”

En god lørdag aften: Aalborgenser vandt 5 mio. kr. i Lotto

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der var en 1. præmiepulje på 10 millioner kroner på højkant lørdag, da der blev trukket lod i Lotto.

Og to heldige danskere ramte de rigtige tal og kan dermed hver se frem til at få sat 5.000.000 kroner ind på bankkontoen.

Den ene nyudklækkede millionær er fra Aalborg, mens den anden er fra Ebeltoft. Begge spillere er PLUS-abonnenter.

Den er femte gang i år, at en aalborgenser scorer en milliongevinst i Lotto.

I august vandt en spiller fra Aalborg 5.000.050 kroner, og tidligere på året var tre aalborgensere så heldige at vinde 1.000.000 kroner på Lottos Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes lod om 2×1 millioner blandt alle spillede rækker.

Aftenens vinder fra Ebeltoft er den anden spiller fra Syddjurs, som i 2020 vinder en 1. præmie i Lotto. I marts vandt en anden 3.000.050 kroner.

Danske Spil ønsker begge Lotto vindere et stort tillykke med milliongevinsten.

Vindertal:
8, 14, 19, 22, 32, 34, 35

Tillægstal:
30