Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker juletapas: Restaurant Pingvin er klar med årets julefrokostmenuer

Af Redaktionen

Julen er i høj grad lig med traditioner, og igen i år kan vi glæde os til, at populære Restaurant Pingvin byder indenfor til årets julefrokost i hjertet af Aalborg.

Her kan du forkæle dig og dine nærmeste, dine kollegaer eller noget helt tredje med en overdådig julemiddag.

“Vores kokke har kreeret en lækker julemiddag, som består af en række delikate tapasretter. Derudover står vores tjenerne klar i baren med vin, vand, cocktails, og andet godt til ganen og maven,” forklarer Anja Rørdam Fra Restaurant Pingvin.

Lækker juletapas: Restaurant Pingvin er klar med årets julefrokostmenuer

Årets julefrokost hos restaurant Pingvin byder på en blanding mellem de gode traditionelle juleretter, som vi alle kender og elsker, samt nogle af deres egne fortolkninger.

“Der er allerede flere datoer, hvor vi er ved at have udsolgt, så man skal ikke tøve for længe med at booke”, siger Anja.

I år kan du og dit selskab vælge mellem to forskellige menuer fra den 16 november:

Selskabsmenu deluxe:

Forret:

Karrysild med sprødt rugbrød

Gravad laks med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild

Pankopaneret og friteret sej med hjemmelavet sauce remoulade

Vin: 1 glas, Chardonnay, Hornhead, New World, Frankrig, Languedoc samt en snaps (Rød aalborg)

Hovedret:

Julemedister med sennepsmayo & glaserede perleløg

Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær

Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat

Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit

Vin: 2 glas Malbec, Alta Vista, Argentina, Mendoza

Dessert:

Klassisk inspireret ”Ris a la mande” med kirsebærsauce

Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær

Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel karamelliserede æbler & vaniljecreme

Pris: 550 kr pr. person (spar 242 kr)

Min. 14 personer (med forbehold for ændringer i menuen) 

Opgrader til ½ flaske hvid & ½ flaske rødvin 625 kr. pr person (spar 342 kr)

Lækker juletapas: Restaurant Pingvin er klar med årets julefrokostmenuer

Selskabsmenu Exclusive:

Restauranten byder velkommen med et glas cava & lækre snacks 

Forret:

Karrysild med sprødt rugbrød

Gravad laks med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild

Pankopaneret og friteret sej med hjemmelavet sauce remoulade

Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di, Antane, Italien, Veneto, samt 1 snaps (Rød Aalborg)

Mellemret:

Julemedister med sennepsmayo & glacerede perleløg

Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit

Vin: 1 glas Pinot, Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc

Hovedret:

Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær

Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat

Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien

Dessert:

Klassisk inspireret ”Ris a la mande” med kirsebærsauce

Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær

Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel karamelliserede æbler & vaniljecreme

Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal

768 kr pr. person (spar 467 kr) 

Min. 14 personer (med forbehold for ændringer i menuen)

Få særtilbud på både take away og in-house menu

Derudover kører Pingvin fra den 16-23 december og igen fra den 27-30 december et særtilbud på en menu in-house og en takeaway menu.

Julefrokost Deluxe (in-house):

Karrysild med sprødt rugbrød

Gravad laks med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild 

Julemedister med sennepsmayo & glacerede perleløg 

Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær

Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat

Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit 

Inkl. 1 genstand: øl, vand eller et glas månedsvin . Hertil serveres også en snaps (Rød aalborg)

Dessert:

Klassisk inspireret ”Ris a la mande” med hjemmelavet kirsebærsauce  

Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær

Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel-karamelliserede æbler & vaniljecreme  

Samt kaffe/the. 

Pris pr. person: 349 kr

Vælger du at tage middagen med hjem, kan du få hele menuen som en dejlig takeaway, uden drikkevarer til kun 298 kr pr. Person.

Det er på følgende datoer du kan nyde dette:

Den 16-22 december 11-22.00

Den 23 decmeber 11-16.00

Den 27-30 december 11-16.00 (kun julefrokost deluxe menu samt jule take away)

Du finder meget mere info om julen på Pingvin her.

Del artikel