Lækker juletapas: Restaurant Pingvin er klar med årets julefrokostmenuer


Julen er i høj grad lig med traditioner, og igen i år kan vi glæde os til, at populære Restaurant Pingvin byder indenfor til årets julefrokost i hjertet af Aalborg.
Her kan du forkæle dig og dine nærmeste, dine kollegaer eller noget helt tredje med en overdådig julemiddag.
“Vores kokke har kreeret en lækker julemiddag, som består af en række delikate tapasretter. Derudover står vores tjenerne klar i baren med vin, vand, cocktails, og andet godt til ganen og maven,” forklarer Anja Rørdam Fra Restaurant Pingvin.

Årets julefrokost hos restaurant Pingvin byder på en blanding mellem de gode traditionelle juleretter, som vi alle kender og elsker, samt nogle af deres egne fortolkninger.
“Der er allerede flere datoer, hvor vi er ved at have udsolgt, så man skal ikke tøve for længe med at booke”, siger Anja.
I år kan du og dit selskab vælge mellem to forskellige menuer fra den 16 november:
Selskabsmenu deluxe:
Forret:
Karrysild med sprødt rugbrød
Gravad laks med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild
Pankopaneret og friteret sej med hjemmelavet sauce remoulade
Vin: 1 glas, Chardonnay, Hornhead, New World, Frankrig, Languedoc samt en snaps (Rød aalborg)
Hovedret:
Julemedister med sennepsmayo & glaserede perleløg
Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær
Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat
Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit
Vin: 2 glas Malbec, Alta Vista, Argentina, Mendoza
Dessert:
Klassisk inspireret ”Ris a la mande” med kirsebærsauce
Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær
Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel karamelliserede æbler & vaniljecreme
Pris: 550 kr pr. person (spar 242 kr)
Min. 14 personer (med forbehold for ændringer i menuen)
Opgrader til ½ flaske hvid & ½ flaske rødvin 625 kr. pr person (spar 342 kr)

Selskabsmenu Exclusive:
Restauranten byder velkommen med et glas cava & lækre snacks
Forret:
Karrysild med sprødt rugbrød
Gravad laks med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild
Pankopaneret og friteret sej med hjemmelavet sauce remoulade
Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di, Antane, Italien, Veneto, samt 1 snaps (Rød Aalborg)
Mellemret:
Julemedister med sennepsmayo & glacerede perleløg
Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit
Vin: 1 glas Pinot, Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc
Hovedret:
Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær
Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien
Dessert:
Klassisk inspireret ”Ris a la mande” med kirsebærsauce
Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær
Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel karamelliserede æbler & vaniljecreme
Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
768 kr pr. person (spar 467 kr)
Min. 14 personer (med forbehold for ændringer i menuen)
Få særtilbud på både take away og in-house menu
Derudover kører Pingvin fra den 16-23 december og igen fra den 27-30 december et særtilbud på en menu in-house og en takeaway menu.
Julefrokost Deluxe (in-house):
Karrysild med sprødt rugbrød
Gravad laks med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild
Julemedister med sennepsmayo & glacerede perleløg
Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær
Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat
Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit
Inkl. 1 genstand: øl, vand eller et glas månedsvin . Hertil serveres også en snaps (Rød aalborg)
Dessert:
Klassisk inspireret ”Ris a la mande” med hjemmelavet kirsebærsauce
Kirsebær panna cotta med marineret kirsebær
Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel-karamelliserede æbler & vaniljecreme
Samt kaffe/the.
Pris pr. person: 349 kr
Vælger du at tage middagen med hjem, kan du få hele menuen som en dejlig takeaway, uden drikkevarer til kun 298 kr pr. Person.
Det er på følgende datoer du kan nyde dette:
Den 16-22 december 11-22.00
Den 23 decmeber 11-16.00
Den 27-30 december 11-16.00 (kun julefrokost deluxe menu samt jule take away)