Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker frokost i Aalborg

Af Redaktionen

Nadias Sandwich er stadig Aalborgs frokostdronning

Nadias Sandwich er en fast bestanddel af madkulissen i Aalborg. Sådan har det været lige siden Nadias overtog føreselerne fra frokosthuset Sandwich & Muffins. Nadias blev hurtigt populær blandt aalborgenserne, og det er en udbredt ting i byen, at en kylling/bacon sandwich med den berømte karrysauce altid er til at klemme ned. Siden 1999 har Nadias Sandwich langet alt fra lækre, sprøde og velsmurte sandwiches til de eftertragtede bland-selv salater over disken. Nøgleordene er hurtig, nem og billig frokost, der med garanti forkæler smagsløgene. Hos Nadias Sandwich har man siden starten haft stort fokus på at kombinere en enorm servicetrang med mad, der giver dig lyst til at komme igen. Nadias er smagen af gode råvarer og en stensikker vinder, når det kommer til en lækker frokost i Aalborg. Hvis du er på besøg i “Nordens Paris”, så er der kun ét rigtigt sted at få din frokost.

Frokost midt i centrum

Med 6 forskellige butikker fordelt i centrum af Aalborg, Nørresundby og Aalborg Storcenter er der altid mulighed for at få buk med sulten. Hvad end du oser rundt i det pulserende byliv omkring gågaderne, slentrer langs boulevarden eller går langs den smukke havn på Nørresundby-siden, så kan oplevelsen kun beriges yderligere af en lækker sandwich, salat eller burger. Alt er smurt med kærlighed, og kombinationerne er mange, og så smager en sandwich altså bedst, når du er omringet af kulturelt historie i en af Danmarks ældste og flotteste byer. Aalborg har fået en seriøs makeover, og særligt langs havnefronten har byen fået liv og arkitektur af sand verdensklasse. Snup en sandwich med ‘on the move’ og slå dig ned på græsarealerne ved havnen, der er fyldt med musik og liv, eller gå et par hundrede meter længere ned langs havnen, og du støder på Utzon Centeret og lidt senere Musikhuset, der er en sand arkitektonisk perle. Du kan også nyde din frokost tæt på de gamle gader, der med små huse i forskellige farver snor sig gennem midtbyen. 

Legendarisk spisested fyldt med sjæl og smag

Konceptet er både skarpt og simpelt – det handler om at give kunderne en sund og billig fornøjelse. Med friske råvarer, godt håndværk og sans for sandwiches, kan Nadias uden tvivl kalde sig kongen af frokost i Aalborg. Du finder sandwiches i alle variationer og hvis du er vegetar er det intet problem. Den legendariske kylling/bacon sandwich er selvsagt hovedpersonen for de fleste, men også den klassiske kombination med æg og rejer giver dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. En anden og mere hemmelig kombination er en sandwich med shawarma, tzatziki og grøntsager. Det er en hybrid mellem østen og den klassiske sandwich, der har en unik smag. Er du ude på virkelig at forkæle dig selv, så har Nadias Sandwich et stort udvalg af luksus-sandwich. Her får du en bagel, der er bagt med kærlighed og toppet med friske råvarer og saftigt kød, der hurtigt bliver favoritten hos de fleste. Nadias Sandwich har siden 1999 stillet sulten hos utallige kunder, og med en stor portion af sjæl og smag, er spisestedet et must-see hos gæsten og den inkarnerede aalborgenser.

Del artikel

Andre læser også