Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sjusser ad libitum og mandlig underholdning: Nu er Ladies Night på Heidi’s tilbage

Af Aske Bisgaard Pedersen

Det er en tilbagevendende succes, og billetterne plejer at blive revet væk!

Nu er Heidi’s Bier Bar igen klar med en lummer aften for Aalborgs kvinder, når du inviteres til Ladies Night – og denne gang er der nye ting på aftenens brandvarme program.

Fri bar, mandling underholdning, konkurrencer og masser af fest

Udenfor er det koldt, kedeligt og gråt, men det bliver alt andet end dét, når Heidi’s d. 27. januar fra kl. 19.00 slår dørene op og igen byder velkommen til Ladies Night.

Og der er ikke så lidt at se frem til!

Her får man for en sølle Vejgaard-dollar (50 kroner, hvis man er tilflytter og ikke med på lokalretorikken) adgang til den storslåede aften, hvor der er sørget for kolde drikkevarer, konkurrencer – og som traditionen tro lidt mandlig underholdning, så festen på ingen måde bliver kedelig!

Tidligere har der været en times Strawberry Daiquiri ad libitum til Ladies Night, men denne gang har Heidi’s teamet op med Cuba, der sørger for en times fri bar med Champagnebrus og Passion-Sprite.

Men det er kun startskuddet på en begivenhedsrig aften, og som noget nyt vil der også være skattejagt, hvor du kan vinde et sæt med en liter cola, en liter grøn sodavand.

Så hvis en times champagnebrus ad libitum ikke er nok, er der mulighed for at fortsætte med den populære drik, hvis man er den sejrrige skattejæger.

Program for aftenen:
– Kl. 18.00 – 19.00: X-sjusser ad libitum
– Kl. 18.00 – 21.00: Konkurrencer, lege mm.
– Kl. ???: Mandlig underholdning
– Kl. 21:00 Anton’s Skattejagt

Så hvis du er træt af dårlige scorereplikker og lumre mænd i nattelivet, så er der god grund til at sætte et stort kryds i kalenderen d. 27. januar.

Hiv fat i veninderne og køb billetter her.

Del artikel

Andre læser også