Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lad en uvildig pensionsmægler hjælpe dig med at optimere din pension

Af Annoncør

Har du allerede optimeret din pension, eller tror du, at du kan få endnu flere penge ud af din nuværende pensionsordning? Det kan være svært at vide, men der er heldigvis hjælp at hente. I denne artikel kan du læse om APC Forsikringsmæglere, der tilbyder faglig og uvildig pensionsrådgivning.

Annoncørbetalt indhold leveret af: APC Forsikringsmæglere A/S

Hvem er APC Forsikringsmæglere?

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største pensionsmægler, og de har et helt bestemt formål, nemlig at hjælpe danske lønmodtagere igennem pensionsjunglen, så de kan optimere deres pensionsordninger. APC har fundet et stort hul i markedet, så de kan tilbyde ydelser og services, som danskerne har efterspurgt i lang tid.

APC Forsikringsmæglere tilbyder pensionsrådgivning, der er faglig, kompetent og altid 100% uvildig. Måske tænker du, hvordan deres rådgivning kan være uvildig? Men det kan den, da APC ikke er bundet af nogen andre spillere på markedet. De er således ikke afhængig af, at du skal vælge et helt bestemt produkt.

Det sker ofte, at den pensionsrådgivning som mange banker og pensionsselskaber stiller til rådighed egentlig ikke er uvildig, da de selvfølgelig gerne vil sælge deres egne produkter og løsninger til dig. Derfor viser de dig ikke nødvendigvis, hvilke andre produkter, der er nyttige for dig – det vil blot være en dårlig forretning. Sådan tænker APC ikke om pension, og det kommer altid dig til gode.

Man kan sige, at APC sidder på din side af bordet, hvor dine finansielle interesser er i centrum, så du får mulighed for at finde frem til netop dén pensionsordning, der er mest gavnlig for dig. Det eneste, der er interessant for APC er, at du er tilfreds med deres rådgivning. Det giver dig dermed rigtig gode forudsætninger for at optimere din pensionsordning, så den er klar til, når pensionsalderen engang kommer.

Vil du gerne vide mere om, hvem APC Forsikringsmæglere er? Så kan du følge linket her, hvor du kan læse om APC, og hvordan de kan hjælpe dig.

Din pension kan blive optimeret hos APC

APC Forsikringsmæglere har en mission om at gøre pensionsrådgivning så forståeligt som muligt. Af den grund kan du betragte et møde med APC som en uddannelse i pension, hvor du både får indsigt i pensionsmarkedet og i pensionsprodukterne, så du kan træffe de beslutninger, der er mest optimal for din pensionsordning.

Deres erfarne pensionsrådgivere sørger for, at du forstår din egen pensionsordning fuldt ud – og det gælder faktisk uanset, om du vælger at blive kunde hos dem eller ej. Finanswatch.dk har skrevet om APC Forsikringsmæglere, hvor du kan læse mere om deres tilgang til pension.

APC ønsker, at du træffer beslutninger på et så oplyst grundlag som muligt. Derfor vil de gerne tilsidesætte den nødvendige tid, så du føler dig tryg ved at træffe dine egne beslutninger i forhold til investeringen af din pension.

Derudover er et møde med APC 100% uforpligtende, så det kan være fornuftigt for dig at booke et møde med dem. Vidste du, at to ud af tre pensionstagere faktisk får flere penge til dem selv, når de skal på pension efter et møde med APC? Og hver tredje får gratis rådgivning, hvis APC vurderer, at deres nuværende pension allerede er optimeret og den mest hensigtsmæssige for dem.

Dermed kan du være sikker på, at hvis du vælger APC som din pensionsmægler, så varetager de kun dine interesser. Så kan du nemlig få den pensionsordning, der imødekommer dine ønsker. Man kan sige, at jo bedre APC er til deres arbejde, jo flere penge får du til rådighed, når du skal på pension.