Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lån penge: Se oversigten over lån online her
Denne side er en annonce

Lånebeløb

10.000 - 500.000

Løbetid

12 - 180

Min. alder

18

ÅOP

3,34 - 24,99 %

✔ BEMÆRK: Høj udbetaling
✔ Ansøg på 2 min
✔ Hurtigt svar og udbetaling

Lånebeløb

10.000 - 175.000

Løbetid

24 - 120

Min. alder

21

ÅOP

11,94 - 24,87 %

✔ Let ansøgning
✔ Underskriv med NemID
✔ Hurtig udbetaling

Lånebeløb

10.000 - 50.000

Løbetid

24 - 120

Min. alder

21

ÅOP

11,94 - 24,87 %

✔ Ansøg helt enkelt
✔ Få svar hurtigt
✔ Hurtig udbetaling

Lånebeløb

10.000 - 150.000

Løbetid

24 - 120

Min. alder

21

ÅOP

11,94 - 24,87 %

✔ Enkel ansøgning
✔ Hurtigt svar
✔ Hurtig udbetaling

Lånebeløb

10.000 - 150.000

Løbetid

24 - 120

Min. alder

21

ÅOP

11,94 - 24,87 %

✔ Simpel ansøgning
✔ Hurtigt svar
✔ Hurtig udbetaling

Lånebeløb

10.000 - 50.000

Løbetid

24 - 120

Min. alder

21

ÅOP

11,94 - 24,87 %

✔ Nem ansøgning
✔ Få svar hurtigt
✔ Hurtig udbetaling

Lånebeløb

3.000 - 500.000

Løbetid

12 - 180

Min. alder

18

ÅOP

3,34 - 24,99 %

✔ Én ansøgning - tilbud fra flere banker
✔ Lav rente
✔ Sammenlign og vælg det bedste lån
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Lån penge nu

Når du vælger at låne penge på nettet, kan du allerede nu låne penge. Der er ikke langt fra beslutning til at pengene står på din konto. Her på siden finder du en oversigt over nogle af de låneudbydere, som der er online, og hos flere af låneudbyderne, kan du låne penge allerede nu. Du skal blot oplyse nogle enkelte ting omkring dig selv og din økonomi, og så kreditvurderes du hurtigt ved hjælp af en online formular. Kreditvurderingen sker ved hjælp af online beregninger, og det er netop derfor, at din kreditvurdering kan ske så hurtigt. Når du låner penge online, skal du ikke igennem den samme langsommelige proces, som hvis du låner penge på den traditionelle måde, og du slipper også for at møde op til fysiske bankmøder og lignende.

Hos flere af låneudbyderne kan du altså have pengene stående på din konto allerede samme dag eller dagen efter. Det er nemt og hurtigt, at låne penge på nettet, og du kan låne penge allerede nu.

Find den bedste lånemulighed

Når du er på udkig efter et lån, så er det vigtigt, at du undersøger markedet, så du finder den bedste lånemulighed for dig. Når du vælger et online lån, er der flere fordele fremfor et lån i en fysisk bank. Det kan dog være lidt svært at finde rundt i de mange muligheder for online lån på egen hånd, og derfor har vi skabt et overblik, som gør det lettere for dig at navigere rundt i de mange muligheder.

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger en troværdig låneudbyder. Det skal være gennemskueligt, og du skal let kunne se hvor meget det vil koste dig at låne penge hos netop den udbyder. Her på siden har vi samlet en række gode låneudbydere, og derfor er du allerede i trygge hænder, hvis du tager udgangspunkt i de låneudbydere, som du finder her. Det er dog fortsat vigtigt, at du gennemlæser betingelserne grundigt, og vælger dette rette for dig. Det er forskelligt hvilken låneudbyder, der er den rette, for det kommer blandt andet an på beløb og tidshorisonten for tilbagebetaling.

Hvad er et lån egentlig?

For at starte helt basalt, så vil vi her forklare dig, hvad et lån egentligt er. Et lån er en aftale mellem to parter, dig som forbruger, og banken eller en låneudbyder, som långiver. Det er dig, som forbruger, der er låntager, og det er dig der påtager dig forpligtelsen til at betale lånet tilbage indenfor den aftalte frist.

Når man optager et lån, så låner man et sum penge, som lånegiver får en vis del renter for at låne ud, og som du skal betale tilbage indenfor en bestemt periode. Et lån kan altså give dig muligheden for at bruge nogle penge nu, som du ellers først ville have haft om eksempelvis et år. Når du låner pengene, får du mulighed for løbende at afdrage, i stedet for, at du skal betale det fulde beløb fra start. Kort sagt er et lån altså en aftale mellem to parter, for den ene part udlåner en genstand eller en sum penge, som den kan anden part har en forpligtelse til at levere tilbage indenfor den aftalte periode.

Hvad koster et lån for dig?

Det er meget forskelligt hvad et lån koster. Først og fremmest, så koster lånet, det beløb, som du gerne vil låne. Det er dog sjældent, at man kan låne penge helt uden renter og gebyrer, og derfor skal man være bevidst om, at et lån koster mere end den sum penge man låner.

Der er mange faktorer der spiller ind i forhold til hvad et lån koster dig. Først og fremmest, så handler det om, hvilken låneudbyder du vælger. Nogle udbydere har tårnhøje gebyrer og renter, mens andre har væsentligt lavere. Det er altså meget vigtigt at være opmærksom på, hvad renterne og gebyrerne er, når man skal optage et lån. De ting, som kan spille ind på renteniveauet, er blandt andet løbetid, og din månedlige ydelse. Groft sagt, vil et lån, som du afdrager hurtigt være billigere for dig, end et lån som du afdrager på over lang tid. Det kommer dog altid an på

låneudbyderen, og der er stor forskel fra låneudbyder til låneudbyder, hvad det koster at låne penge.

Hvad er renter?

Renter er et gebyr, som man betaler, for at låne penge i en given periode. Når man får stillet en sum penge til rådighed, som et lån, vil man oftest skulle betale renter, som udgør en procentdel af lånets størrelse.

Renten beregnes altid i procentdele af det beløb, som man låner, pr. år. Det er altså en ekstra udgift, som man som låntager skal betale, for at kunne låne penge. Det er meget vigtigt at være opmærksom på renteniveauet, når man optager et lån. I dag er der rigtig mange låneudbydere, og særligt online er lån meget let tilgængeligt. Det betyder også, at der er meget stor forskel på renteniveauet, og det er derfor meget vigtigt at være opmærksom på renterne, hvis man vil sikre sig, det billigst mulige lån over tid. Rentetilskrivning kan også ske hyppigere end årligt, og man skal desuden være opmærksom på, at man kan risikere at betale renter af renterne, og det kaldes renters rente. Renters rente, er de omkostninger, som man betaler, af de renter, som der løbende tillægges til ens lån. Det er derfor også vigtigt, at du er opmærksom på, hvor ofte der tilskrives renter på dit lån.

Billige online lån

Selvom det ofte vil være billigere at låne penge i banken på den traditionelle måde, så er der en række fordele ved at låne penge online. I dag er online lån, hvis man vælger de rigtige, også væsentligt billigere end førhen, hvor det hurtigt kunne blive en dyr fornøjelse at tegne et online lån.

Det er altså muligt at finde lån på nettet, som er forholdsvist billige, særligt hvis du kan afdrage over forholdsvis kort tid. Men det er dog ikke lave omkostninger, som får folk til at låne online, men nærmer de andre fordele, som der er. En af fordelene er, at man ofte kan få pengene hurtigt på sin egen konto, og godkendelsesprocessen er ofte meget kortere, end ved traditionelle lån, og så foregår den online. Det er i dag blevet væsentligt sværere at låne penge i de traditionelle banker, og netop det, er også grunden til, at flere og flere vælger at tegne deres lån online.

Kan jeg låne penge til alt?

De fleste låneudbydere online går ikke op i hvad du skal låne pengene til. Det betyder, at du i bund og grund kan låne penge til alt. Der er dog ofte et maksimum på beløbet, du kan låne, som ofte også er lavere end hos de traditionelle banker, og derfor skal du selvfølgelig kunne købe det du ønsker, indenfor det beløb. Men uanset om du vil låne penge til en ny bil, til et køkken eller til drømmerejsen, så kan du let låne pengene online.

Online låneudbydere kigger på nogle enkelte parametre, når de skal låne godkende deres låntagere, og derfor er det sjældent nødvendigt at redegøre for, hvad pengene skal bruges til. Det betyder også, at man blot kan låne penge til husholdningsbudgettet eller lignende, hvis det er det, som man har brug for.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er meget forskelligt hvor meget du kan låne, alt efter hvilken låneudbyder du vælger. Nogle låneudbydere giver dig mulighed for at låne rigtig mange penge, men så vil du også opdage, at det ofte er mere omkostningsfuldt for dig. Det giver godt mening, da der jo er en større risiko for långiveren. Der er mange parametre, som har indflydelse på, hvor meget du kan låne. Først og fremmest kommer det an på hvilket lån du tager, men det kommer i den grad også an på, hvor meget din økonomi kan bære at skulle afdrage hver måned. De fleste udbydere til lidt større lån vil kreditvurdere dig, og derfor vil du ikke få tilbudt et lån, som er større end det, som du burde kunne klare af afdrage på.

Vælger du derimod at låne et mindre beløb, kan du faktisk nogle gange låne pengene uden at skulle stille sikkerhed, og dermed er det ofte lettere at låne penge, når beløbet er lille. Der er selvfølgelig altid en række krav, og de fleste lånudbydere kræver, at du er 18 år, kan bekræfte din identitet, at du ikke er registreret i RKI, og at du har en fast indtægt, som gør, at du kan afdrage på lånet.

Kan alle låne penge?

Næsten alle kan låne penge, men der er dog nogle begrænsningerne. For det første skal du være myndig, og så må du ikke være registreret i RKI. RKI er Ribers Kredit Information, og hvis man er registreret her, betyder det, at man er stemplet som dårlig betaler. Hvis du er registreret her, vil de fleste låneudbydere give dig afslag, hvis du anmoder om at låne penge. Derudover er der en del låneudbydere, som har yderligere krav til låntagere som er mellem 18 og 25 år. Det skyldes, at unge låntagere ofte har en mere ustabil indkomst, og derfor udgør en større risiko for låneudbyderen.

Men er man myndig og ikke registreret i RKI, så vil der næsten altid være en mulighed for at låne penge, når man vælger at benytte sig af et online lån. Det er let tilgængeligt, godkendelsesprocessen er kort, og man kan i løbet af kort tid have pengene stående på sin konto. Det gælder uanset om man er direktør eller om man er studerende. Man skal være opmærksom på, at hvis man er registreret i RKI, og alligevel finder et lån, som man kan optage, så vil betingelserne ofte være meget dårlige, og renterne tårnhøje. Det er derfor aldrig fordelagtigt at optage lån på den baggrund.

Er online lån dyre?

Et online lån er ofte lidt mere omkostningstung end et almindelig bank- eller real kreditlån. Omvendt, så har man ofte mulighed for at afdrage på et online lån over en meget kort periode, og har man økonomisk fundament til det, vil man hurtigt kunne betale pengene tilbage, og dermed holde omkostningerne nede.

Der er også meget stor forskel på, hvor dyrt det er at låne penge online. Det er meget vigtigt, at man er opmærksom på den månedlige ydelse, afdragsperioden og tilskrivningen af renter. Alle disse faktorer har indflydelse på hvor dyrt lånet er. I dag er der mulighed for at låne penge væsentligt billigere online end for blot 5-10 år siden. Det skyldes, at der er blevet større konkurrence, og fordi, der er blevet mere fokus på, at man online låneudbydere har pålagt alt for store gebyrer og renter, som har gjort, at låntageren er blevet ruineret.

Hvorfor låner man penge online?

Den hyppigste årsag til, at man låner penge online er, at man har et ønske om at købe noget, som man ikke selv har råd til, og som man ikke kan låne penge til hos ens bank. Et online lån er altså en mulighed for at optage et lån hurtigt og på kortsigt, som gør, at man kan få opfyldt sine drømme og behov, uden først at skulle spare pengene sammen.

Derudover er der også mange, som optager lån online, fordi der er kommet en uforudset udgift, som de ikke har mulighed for at betale, uden at optage et lån. Rigtig mange danskere har ikke en opsparing, og derfor kan et let tilgængeligt online lån, være en god back up, hvis man ender i sådan en situation. Det er dog altid vigtigt at være opmærksom på, at man jo altid skal betale pengene tilbage, og derfor bør man kun låne penge, hvis man ved, at man kan afdrage på lånet.

Hvor meget skal jeg betale af om måneden?

Din månedlige afdragsydelse afhænger meget af, hvor stort et beløb du har lånt. Samtidig afhænger der af renterne og de gebyrer, som der er pålagt dit lån. Det er altså derfor meget vigtigt, at man kigger på den månedlige ydelse, inden man optager et lån. Den månedlige ydelse er det beløb, som man skal kunne betale hver eneste måned, for at kunne overholde den pligt man har, om at afdrage på lånet. Afdrager man ikke efter aftalen, får man problemer. Det kan betyde, at man bliver registreret i RKI, og det kan også betyde, at der bliver tilskrevet flere renter og gebyrer, og dermed vokser ens gæld, når man ikke afdrager, som aftalt.

Din månedlige ydelse afhænger altså af om du har lånt 10.000 eller 100.000, og af hvor meget du skal betale i renter. De fleste online låneudbydere har gjort det let at se og gennemskue, hvor meget man skal afdrage hver måned, for at afdrage korrekt på lånet. Nogle låneudbydere har også et tilbud om, at man selv kan være med til at justere hvor meget man afdrager med månedligt. Jo lavere afdrag, jo længere tid vil låneperioden være.

Hvor gammel skal man være for at låne?

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, men man skal altid være over 18 år for at kunne optage et lån. Det skyldes, at man skal være myndig for at kunne tage et lån. Der er dog også nogle låneudbydere, som har yderligere krav til ens alder. Nogle låneudbydere vil f.eks. først låne penge til en, når man fylder 25 år. Det skyldes, at der generelt set er en større usikker økonomisk, hos yngre låntagere.

Er det let at låne online?

I dag er det blevet meget let at låne penge online. Det skyldes, at hele godkendelsesprocessen foregår online. Man behøver altså ikke møde op fysisk, for at blive godkendt til et lån. De fleste online låneudbydere har en formular, som man udfylder, og på kort tid, bliver man vurderet, og får at vide, om man er godkendt til lånet eller ej.

Ofte behøver man ikke at oplyse særlig meget om sig selv, for det er oftest blot en kreditvurdering, der foretages. Man behøver altså som regel ikke at forklare, hvad man skal låne penge til, når man tegner et lån online. Hos nogle låneudbydere, kan du have pengene på din egen konto, samme dag, som du har ansøgt om lånet. Det er altså nemt og hurtigt at låne penge online.

Vælg en sikker låneudbyder

Når man låner penge online, skal man være opmærksom på, at der også er en række utroværdige og dårlige låneudbydere. Det er altså vigtigt, at man vælger en troværdig og sikker låneudbyder, når man kaster sig ud i at låne penge på nettet. Her på siden har vi lavet en oversigt over en række gode online låneudbydere, og på den måde er du kommet et godt stykke af vejen i forhold til at vælge en låneudbyder, som er god for dig.

Man skal altid være opmærksom på de vilkår, som der er hos låneudbyderen, for nogle låneudbydere har urimeligt høje renter og gebyrer på deres lån, og det kan gå hen og blive rigtig dyrt for dig som låntager. Det kan altså også være en god idé at læse andres anmeldelser af den låneudbyder, som du overvejer. Det er ofte en god indikation på, om låneudbyderen er troværdig, sikker og god for dig.

Gennemskuelige lån på nettet

I dag er lån på nettet blevet meget mere gennemskuelige. Det skyldes, at der i dag stilles langt større krav til, hvordan man oplyser forbrugeren. Det er vigtigt, at det er synligt hvor meget lånet til koste, hvilke omkostninger og hvilke rentetilskrivninger der er. Samtidig ved låneudbyderne også, at befolkningen generelt er blevet mere oplyste omkring de faldgruber, der er ved online lån. Det betyder, at de fleste låneudbydere gør sig umage for at guide deres kunder sikkert gennem låneprocessen, samtidig med, at renteniveauet generelt er blevet mere rimeligt, end det var førhen.

Det er vigtigt, at man vælger en af de låneudbydere, som er gennemskueligt. På den måde, har man sikret sig selv, og sikret, at man kan afdrage på lånet, og overholde sin del af aftalen.

Lav en oversigt over dine omkostninger

Inden du endeligt optager et lån, så er det vigtigt, at du har lavet en oversigt over dine omkostninger. Ikke kun omkostningerne ved lånet, men et generelt budget over dine månedlige udgifter. På den måde, får du let et overblik over, om du har råd til at afdrage på lånet. Det gør, at din låneproces bliver mere sikker, og i sidste ende, vil det blive mindre omkostningsfuldt for dig at låne penge. Når du laver et budget, har du også mulighed for at vælge en lån, som passer godt ud fra det maksimale, som du har mulighed for at afdrage. Det er vigtigt at være opmærksom på, at et lån, som man afdrager på over kort tid, oftest vil blive mindre omkostningsfuldt, end et lån, som man afdrager på over lang tid.

Når du bruger lidt ekstra tid på at lave et budget inden du tegner et lån online, så sikrer du dig selv og giver dig selv et bedre udgangspunkt for at vælge det rette lån.

Lån penge til et nyt køkken eller en ferie

Mulighederne er mange, når man låner penge på nettet, og derfor kan du låne penge til alt fra et nyt køkken til din næste charterrejse. Da der sjældent er krav til, at man skal redegøre for, hvad man vil låne penge til, når man låner online, er man fri til selv at vælge. Det er også derfor, at rigtig mange lånetagere vælger at bruge de online lånemuligheder. Her er der en større frihed, og det er ofte væsentligt lettere at låne penge, end hvis man skal godkendes af ens pengeinstitut.

Når man låner penge på nettet, kan man altså låne penge til et nyt køkken, et nyt badeværelse, til en bil, til en rejse, til en ny cykel eller til noget helt andet, som man mangler eller går og drømmer om.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af lånemarkedet, men inkluderer ikke alle lån. Vi samarbejder med flere af låneudbyderne på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om lånene kommer fra låneudbyderne, og vi tager forbehold for fejl.