Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker mad på årets sidste dag i Aalborg: La Locanda har nytårsmenu klar

Af Simone Vestergaard

En af Aalborgs bedste spisesteder ligger på C. W. Obels Plads.

Her regerer den italienske kreatør Carlo Liberati i køkkenet.

Der er ofte fuldt hus på La Locanda, hvor der køres mange serveringer af autentisk italiensk mad ind på bordene akkompagneret af naturligvis gode italienske vine.

Nu har La Locanda også offentliggjort deres nytårsmenu for 2018.

Skøn nytårsmenu med flere tilvalgsmuligheder

Der er ingen tvivl om, at de bliver et populært valg for dem, som rigtig gerne vil slippe for al bøvlet i køkkenet og blot tilberede og anrette den gode mad for gæsterne.

“Vi glæder os til at forkæle aalborgenserne igen i år. Vi har sammensat en skøn nytårsmenu med flere tilvalgsmuligheder,” siger Carlo Liberati.

La Locanda take away nytårsmenu 2018

Snacks:
– Hjemmebagte grissini med Italiensk lufttørret røget skinke
– Hjemmelavet skinkepaté med trøffel
– Hjemmelavet oliventapenade med knækbrød

Lækker mad på årets sidste dag i Aalborg: La Locanda har nytårsmenu klar

Antipasto / Forret:
– Carpaccio di merluzzo con fantasia di cipolle e capperi: Carpaccio af saltet torskeryg, hertil løg-fantasy og kapers

*Primo piatto / Første ret:
– Risotto con crema di scampi: Klassisk italiensk risotto med jomfruhummer-bisque og jomfruhummer-kød

Lækker mad på årets sidste dag i Aalborg: La Locanda har nytårsmenu klar

Secondo / Hovedret:
– Filetto di vitello con sua salsa, Cardoncelli e nocciole tostate: Rosastegt kalvemørbrad med egen sauce, ristet kaiserhat med hasselnød

Lækker mad på årets sidste dag i Aalborg: La Locanda har nytårsmenu klar

**Formaggi / Ost:
Piatto con 4 formaggi misti, marmellata di pomodorini, vaniglia e peperoncino: Tallerken med 4 oste, Taleggio, Pecorino med peber, Robiola 3 mælk og skimmelost, hertil vores cherrytomat, vanilje/chili syltetøj

Dolce / Dessert:
– Tortino caldo di cioccolata e pere con salsa al Balsamico e gelato allo yougurt: Varm chokoladekage med pære, balsamicoeddikesauce og hjemmelavet yoghurtis

Lækker mad på årets sidste dag i Aalborg: La Locanda har nytårsmenu klar

4 retter koster 395 kr. (Snacks, forret, hovedret og dessert)

– *Tilkøb af Risotto koster 85 kr.
– **Tilkøb af Formaggi/Ost koster 75 kr.

La Locanda oplyser, at der er minimum bestilling på to kuverter, og den kan afhentes ved LA BOTTEGA mandag d. 31. december.

Du kan læse mere om nytårsmenuen her.

Du kan også tjekke vores spiseguide – der giver byens bedste overblik over spisesteder her

Del artikel

Andre læser også