Saltet karamel og chokolade: Byd velkommen til MigogAalborg-donuten


Donut-bølgen har efterhånden lagt sig igen i Aalborg, og i skrivende stund er der “kun” to butikker tilbage i byen.
Én af dem er La Donuteria i Nørregade, der slår sig på at lave hjemmebagte donuts helt fra bunden.
Den internationale kæde kunne for kort tid siden fejre sin første fødselsdag i Nordens Paris, og det blev med stor succes fejret med billige donuts til alle.
Hverdagen har igen meldt sig i bageriet, men det betyder ikke, at La Donuteria ikke ligger på den lade side. I samarbejde med MigogAalborg er de nemlig nu klar til at præsentere en helt særlig donut.
Den vildeste donut – til en særpris
Der er kort fortalt tale om en MigogAalborg-donut, som vi her på redaktionen har sammensat – med kyndig vejledning fra donutbagerne, der om nogen ved hvilke smage, der spiller sammen.
Dermed kan vi nu præsentere: The MigogAalborg Donut – Salted Caramel!
Jep, vi har (selvfølgelig?) valgt det mest syndige, vi kunne komme i tanke om. Saltet karamel er (for os) en sikker vinder og altså ikke en variant, som La Donuteria tidligere har solgt.
Det nærmeste, vi kommer, er den populære Caramel Lotus-donut, der indtil nu også har været vores favorit.
Den enestående MigogAalborg-donut bliver i stedet en snasket duet af friturestegt dej, fyldt med caramel lotus-vanilla cream, chocolate chips langs siden, Daim-chokolade på toppen og en dekoration af pecannødder og hvid chokolade-glasur.
Præcis, som vi drømte om!
Den kan købes fra torsdag, til en særlig pris på 39 kr. Der vil være en gratis MigogAalborg-donut til de 10 første.
Venter du til weekenden (fredag-lørdag), kan du prøvesmage den for kun 20 kr.
Donut’en kan købes alle bageriets åbningsdage, så længe lager haves.