Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kviklån til jul i Aalborg: Få råd til julerierne

Af Annoncør

Har du allerede besøgt Plantoramas juleudstilling og har fundet en masse, du godt kunne tænke dig? Eller overvejer du allerede nu at starte på indkøb af julegaver

Annoncør betalt indhold leveret af Kviklån.dk

Aalborg byder på en masse julerier, som er værd at besøge, uanset om du bor i byen eller gerne vil på en juletur dertil. Men julen er bestemt ikke billig, og det er den desværre heller ikke i Aalborg.

Heldigvis er der nogle måder, hvorpå du kan få råd til de gode julegaver, julegodter og oplevelser, der er i forbindelse med november og december. En af dem er kviklån, som giver dig mulighed for at få et økonomisk råderum lige nu og her, så du ikke behøver gå ned på julerierne.

Hvordan fungerer et kviklån?

Ser du fjernsyn eller kører med bybusser, har du med al sandsynlighed set en reklame for kviklån. De er nemlig over det hele og er meget let tilgængelige. De adskiller sig fra “almindelige” lån, som vi kender det fra banken, ved at være online og uden nogen forudgående samtale. Du behøver heller ikke stille noget som sikkerhed for dit lån, hvilket ofte er tilfældet i banken, så de er sikre på at få deres penge igen.

Et kviklån er derfor i ordets forstand et lån, du kan optage på et øjeblik, uden først at skulle have lov af en rådgiver eller finde nogle ejendele, du kan stille som sikkerhed. Kan du derfor se, at du kommer til at mangle nogle penge til årets julegaver eller til noget af julepynten, du godt kunne tænke dig, er det muligt for dig at optage et lån.

Optag et lån efter din økonomi

For ikke at komme i klemme i det nye år rent økonomisk, når lånet også skal betales tilbage igen, skal du være sikker på at finde et kviklån, der passer til dig og din økonomi. Det kan derfor være en rigtig god ide, at du lægger et budget, så du får det fulde overblik over, hvad du har til rådighed hver eneste måned. Alle indtægter og udgifter skal naturligvis tages med, så du er sikker på at kunne betale den månedlige ydelse uden bekymringer eller ondt i maven.

Når du har lagt et budget, har du de bedste forudsætninger for at vælge det lån, der passer rigtig godt til dig og dine økonomiske muligheder. Start med at finde ud af, hvor højt et beløb, du gerne vil låne, og sæt derefter løbetiden efter, hvor meget du kan afdrage med hver måned. Så er du sikret en god oplevelse med kviklån.