ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kunstkurser for alle: FOF Aalborg og North Urban Art Studio etablerer “AAL ART LAB”

Af Redaktionen

FOF Aalborg og North Urban Art Studio indgår partnerskab og etablerer AAL ART LAB – et kreativt miljø, hvor der udbydes kunstkurser for alle, uanset niveau.

I foråret 2022 blev initiativet bag North Urban Art Studio offentliggjort. Ildsjæle fra Aalborgs kunstneriske miljø havde etableret 1.200 kvadratmeter kunstmekka i et byggeri ved siden af det ikoniske Spritten i Aalborgs Vestby.

Her har 20 kunstnere lejet sig ind i det kreative fællesskab, der både fungerer som udstilling, men også arbejdssted for kunstnerne hvilket skaber en fantastisk atmosfære og en slående autencitet.

I samarbejde med FOF Aalborg iværksættes nu endnu et initiativ for yderligere at stimulere det kreative miljø i Aalborg – denne gang med etableringen af AAL ART LAB.

Kunstkurser for alle: FOF Aalborg og North Urban Art Studio etablerer "AAL ART LAB"

Et kreativt læringsmiljø

AAL ART LAB skaber rammen omkring et nyt kreativt læringsmiljø hvor vi, i samarbejde med de dygtige kunstnere fra North Urban Art Studio, vil udbyde korte og lange kursusforløb inden for kunst og kreativitet, for alle – uanset niveau, udtaler en begejstret Michelle Flyvholm, skoleleder hos FOF Aalborg.    

I et industrielt lokale med blottede rør, høje søjler og grå betonvægge og gulve fremstår lokalerne, som AAL ART LAB har indrettet sig i hos North Urban Art Studio, som et ideelt kreativt miljø for læring, og én af initiativtagerne bag North Urban Art Studio, Alessandro Painsi udtaler:

“Samarbejdet med FOF Aalborg omkring etableringen af AAL ART LAB kombinerer det bedste fra to verdener. Vi har, efter min mening, nogle af de dygtigste kunstnere i Danmark tilknyttet North Urban Art Studio, og FOF har mange års erfaring med etablering og afvikling af kursusforløb.”

Kunstkurser for alle: FOF Aalborg og North Urban Art Studio etablerer "AAL ART LAB"

For begge parter i AAL ART LAB er håbet, at det nye fælles initiativ kan bidrage til den fortsatte udvikling af det kunstneriske miljø i Aalborg, og allerede nu er de første 9 kursusforløb åbne for tilmelding via hjemmesiden www.aalartlab.dk.

Her kan kreative sjæle blandt andet tilmelde sig kurser i Abstrakt kunst og mixed media, oliemaleri, et kursusforløb, der forbereder kommende studerende til arkitektstudiet m.fl.

Del artikel

Andre læser også