Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hotte navne på plakaten: Kunsten Summer Lounge afslører årets værter

Af Stine Kjølby Christensen

Igen i år mødes sol, sommer, kunst og kultur, når Kunsten inviterer til Summer Lounge i deres prægtige Skulpturpark.

Kunsten Summer Lounge har de sidste par år haft stor succes med det kulturelle arrangement i baghaven, og vi forudser, at i år ikke bliver en undtagelse.

Kunsten er nemlig klar til at offentliggøre årets værter, der skal være i front til de vigtige talks, du kan opleve gennem ugerne.

Der er tale om podcastduoen Fries Before Guys, podcastværten Rikke Collin samt Emma Holten, feministisk aktivist og foredragsholder.

Hotte navne på plakaten: Kunsten Summer Lounge afslører årets værter

Kendte profiler bliver værter

Over 10 onsdage kan du sammen med værterne opleve ægte festivalstemning i den grønne oase, hvor live musik fra upcoming artister, dj’s, talks, pop-up-events og lækker street food fra Brasserie Kunsten vil være med til at sætte stemningen for dagen.

“Vi er meget stolte over at årets værter har sagt ja til at blive en del af Kunsten Summer Lounge i år.

Vi ser netop disse profiler som nogle af de vigtigste unge stemmer i Danmark inden for alt fra samfundskritik, feminisme, klima og alt det, der fylder i livet, når man er ung,” siger Lars Ulrich Hansen, Kommunikations- og udviklingschef hos Kunsten.

Hotte navne på plakaten: Kunsten Summer Lounge afslører årets værter

For selvom alle er velkomne til Kunsten Summer Lounge, er det især de unge man gerne vil nå ud til – og ind til.

“Vi har især det unge publikum i tankerne, når vi lægger programmet. Det er derfor helt afgørende, at vi har en fornemmelse for, hvad der rører sig i generationen af kvalitetsbevidste unge, der forholder sig til det,” siger Lars Ulrich.

Fries Before Guys dissekerer livet

Blandt årets værter finder vi blandt andre Nanna og Josephine fra Fries Before Guys, der med sine 10 millioner downloads er blevet to vigtige stemmer og ikke mindst fast bestanddel hos en hel generation af kvinder.

Nanna og Josephine kigger forbi intet mindre end fire onsdage, hvor de blandt andet vil dissekere livet ned til mindste detalje.

To af gangene er der fokus på den såkaldte serie Tinder Greatest, hvor gæsterne får mulighed for at høre de vildeste, sjoveste og mest bizarre historier fra lytternes Tinder-dates.

Hotte navne på plakaten: Kunsten Summer Lounge afslører årets værter

De andre to gange står den på brevkasse, hvor publikum kan sende dilemmaer og personlige problemstillinger ind, som Nanna og Josephine vil diskutere live under loungen.

To stærke kvindestemmer

Udover de to populære ladies kan vi også glæde os til at møde en anden særdeles stærk kvindestemme.

Rikke Collin agerer blandt andet podcastvært og står bag programmer som Tårekanalen, Rigtige venner, Klovn Podcast og Pippi for voksne.

Hotte navne på plakaten: Kunsten Summer Lounge afslører årets værter

Rikke er vært tre onsdage over sæsonen, hvor der inviteres interessante gæster ind, der arbejder med alt fra bæredygtig tøjproduktion, slow fashion og ikke mindst arbejdsvilkår i restaurationsbranchen.

Sidst – men ikke mindst – kigger den feministiske aktivist og foredragsholder, Emma Holten, forbi.

Hotte navne på plakaten: Kunsten Summer Lounge afslører årets værter

Siden projektet SAMTYKKE i 2014 om hendes oplevelse med en digital krænkelse har hun markeret sig som én af de mest markante stemmer om magt og undertrykkelse i Danmark.

Siden 2021 har hun turneret for udsolgte sale med foredraget Hvad er vi værd?, der tager udgangspunkt i feministisk økonomi.

Emma er ligesom Rikke Collin vært over tre onsdage.

Første omgang af Kunsten Summer Lounge finder sted den 15. juni, og fortsætter herefter i 10 uger. Årets musikprogram er allerede offentliggjort, og det kan du finde her. 

Del artikel

Andre læser også